Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Egri társkeresők 50 felett

Legújabb egri női társkeresők 50 felett

Gabriella - társkereső Eger - 52 éves nő
Gabriella, 52 éves
Társkereső Eger
23 órája tag

Sziasztok! Egy szerény, érzelmes nő vagyok, keresem az igazi társamat, aki őszintén, szívből szeret, és akit én is ugyanígy szerethetek!
Mariann - társkereső Eger - 68 éves nő
Mariann, 68 éves
Társkereső Eger
1376 napja tag

Keresem a párom, akivel , kihasználva még az ősz adta lehetőség minden percét, szeretetben, szerelemben,boldogságban, megértésben megélhetném.
Mária - társkereső Hatvan - 55 éves nő
Mária, 55 éves
Társkereső Hatvan
12 napja tag

Nő vagyok aki csak boldog szeretne lenni.. Aki hátralévő életét megosztaná egy olyan férfival aki mosolyt tud csalni arcomra..
Mária - társkereső Gyöngyös - 70 éves nő
Mária, 70 éves
Társkereső Gyöngyös
602 napja tag

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt,de nem minden áron,csakis kölcsönös szimpátia alapján!Üdv:Maria.

Legújabb egri férfi társkeresők 50 felett

Jancsika - társkereső Eger - 50 éves férfi
Jancsika, 50 éves
Társkereső Eger
32 napja tag

sziasztok , én sajnos, mozgás sérűlt vagyok , de mégis keresem a társamat , itt vagy?
István - társkereső Bélapátfalva - 63 éves férfi
István, 63 éves
Társkereső Bélapátfalva
623 napja tag

István vagyok,Bélapátfalváról.Józan,nem dohányzó,nyugdíjas vagyok.Egyedül élek csendes környezetben,családi házamban. húsz háromötvennégy nullaöt hatvankettő.Szeretem a természetet,az utazást,kirándulást.Szabadidőmben kertészkedem,imádom ! Gyerekeim,már külön család!Van két fiam egy lányom ,és öt unokám.Szeretnék még egy kicsit élni egy párkapcsolatban.
Társkeresés Egerben

Eger

Megyei jogú iskolaváros, egyben az egri borvidék központja, a legjelentősebb haza bortermelők köté tartozik az egri bikavér. Észak-Magyarország második legnépesebb városa Miskolc után.

Látnivalók

Egri Bazilia

Az Egerben található egyetlen klasszicista építmény. Magyarország második legnagyobb Bazilikája az esztergomi után. Orgonáját a XIX. század végén a Moser cég szállította, azóta főszezonban mindennap a déli órákban orgona-bemutatót hallhatnak az ide látogatók. Pyrker János érsek építette a templomot, utolsó kívánsága pedig így hangzott: „A szív, mely Egerért dobogott, legyen az egrieké". Szívét a székesegyház kriptájának központi részén a mai napig őrzik.

Dobó tér

Eger legegységesebb egyben legzártabb tere, melyet nagyjelentőségű szoborkompozíció fog közre. Az egyik szobor 1907-ben felállított várvédő, Dobó István tiszteletére állított szobor, a másik pedig az Egri Vár védőinek emlékét őrző Végvári Vitézek szobra. A szoborcsoportot Kisfaludi Stróbl Zsigmond készítette, s hamar vált a város jelképévé. A téren mindig nyüzsögnek az élet, szinte sosincsen csönd, így ki lehet jelenteni, hogy Egerben a társkeresés talán ezen a téren a legesélyesebb.

Kopcsik Marcipánia

Kopcsik Lajos a hely megalkotója nemzetközileg is elismert, Oscar-díjas és Guinness rekorder mestercukrász. A csúcsra valószínüleg kitartó munkája és türelmessége is jutatta fel, ugyanis van hogy több évtizedig is képes egy alkotásán dolgozni akár. A múzeumban közel 150 tárgyat pillanthatunk meg, amely mind cukormasszából készült, mint például a nagyjából 2 méteres borospalack. A mestert régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy szeretne létrehozni egy cukorból készült szobát. Természetesen a képzeletnek nem szabhatnak határt, és létre is hozta. A szobában a padló, a tapéta, a függöny, a képek, a csillár, a kályha, a kanapé, az asztalok, és a székek, mind, mind cukorból készültek. A cukor szoba 3 év munkájába került neki. Mindenk társkereső, aki Egerben jár feltétlenül nézzen be, márcsak a cukorból készült szoba miatt is.

Érsekkert

Az érsekkert fennhagyja nekünk a lehetőséget, hogy hangulatunknak megfelelő helyszínt válasszunk párunkkal. Ellátogathatunk akár patakparti-, csendes réti-, tavirózsás-kőhidas-, valamint elegáns szökőkúti helyszínekre is, de igazából mindegy, hiszen egy biztos : a szépség és a hangulat magával ragadó. A parkot sötétedés után nem kell elhagynunk, hiszen itt található a város legnagyobb szórakozóhelye, a Liget Dance Hall, ahol minden péntek este óriási buli várja az ide látogatókat.

Pasa sátra

Ha a Servita utcától indulunk el és végig sétálunk a várfal sétányon, csodálatos egri panoráma tárul elénk. A déli ponton egy hamisíthatatlan korabeli török sátor várja a romantikázni vágyókat. Ez az igazi hely a lazulásra legyen szó a legfiatalabb társkeresőktől a legidősebbekig. Pihe-puha keleti szőnyegek, puffok és párnák között vízipipázhatunk, ejtőzhetünk és menekülhetünk el egy kicsit a rohanó világ elől.

Végvári vitézek tere

Szerencséjük van az egri társkeresőknek, hiszen nemrégiben új helyszín nyílt számukra. A 2015-ben átadott tér az egyik legegyedibb környezetet kínálja a városban. Ide került Kisfaludy Stróbl Zsigmond lovas szobra, amit korábban már említettünk, de az igazi különlegesség, ami megspékeli a környezetet az a patakhoz levezető lépcsős terasz. Üljünk ki egy fagylalttal, limonádéval, de akár egy üveg vagy pohár borral, és merüljünk el kedvesünkben, élvezzük az életet egy kicsit!

Programok

Brancs Kávé és Borkert

A Brancs Kávé és Borkert Eger egyik legjobban futó helye napjainkban. Koncertek, beszélgetős műsoroknak, kóstoltatásoknak, és egyéb dolgoknak ad otthont. Igazi laza hangulat várja az ide betérőket, Gárdonyi Géza egykori hazájának kertjében. Ilyen az amikor a romantika tökéletesen keveredik a lazasággal, ősfák és színes lampionok között henyerészhetünk, limonádévál, kávéval, borral, vagy amivel csak szeretnénk.

Gyógypark és Török fürdő

A folyamatosan feltörő forrásvíz lágy és selymes, a környezet elegáns, a milliónyi mozaikokból kirakott aranykupola pedig azonnal magával ragadja az embert. Úszkáljunk, kapcsolódjunk ki, pihenjünk, és vegyünk egy igazi török masszázst, hogy fokozzuk a felejthetetlen élményeket. Szintén fiataltól az idősebb társkeresőkig, minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódás.

Eger
Eger

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.