Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Kecskeméti társkeresők 50 felett

Legújabb kecskeméti női társkeresők 50 felett

Jutka - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Jutka, 59 éves
Társkereső Kecskemét
496 napja tag

Egy életvidám, őszinte, kommunikatív és nyugalmat szerető, érett nő vagyok. Szeretek vízparton lenni és èlvezni a madárcsicsergést. :) Ha szeretnél jobban megismerni, írj bàtran!
Mária - társkereső Tabdi - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Tabdi
42 napja tag

Mária vagyok, vígkedélyű, állatbarát, természetbarát, normális kereteken belül. Társat keresek, komoly kapcsolat.
Jolán - társkereső Kiskunhalas - 69 éves nő
Jolán, 69 éves
Társkereső Kiskunhalas
138 napja tag

Jó kedélyű vidám kissé molett hölgy vagyok, szeretem a zenét keresztrejtvény fejtést, olvasást, Tv zést, internetezést.Szeretek barátkozni ismerősöket gyűjteni. A pozitív gondolkozású embereket szeretem. ,
Csilla - társkereső Kalocsa - 63 éves nő
Csilla, 63 éves
Társkereső Kalocsa
350 napja tag

Társat keresek. Nincsenek véletlenek, olvasgatás kö?ben találtam ezt a társkereső oldalt. A kezem nyomta a betűket, tehát itt kell lenned...

Legújabb kecskeméti férfi társkeresők 50 felett

József Attila - társkereső Kelebia - 67 éves férfi
József Attila, 67 éves
Társkereső Kelebia
78 napja tag

Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok! Keresem párom egyszerű becsületes,tiszta és hűséges józan életvitelű nem dohányzó hölgyet aki képes alkalmazkodni és nyitott lenni az új dolgokra nyitott lenni.
Endre - társkereső Foktő - 64 éves férfi
Endre, 64 éves
Társkereső Foktő
199 napja tag

Egy ezoterikus őszülő kamasz lélek keresi társát.Én még hiszek a csodákban mert minden Nő maga a csoda....
Tibor - társkereső Lajosmizse - 68 éves férfi
Tibor, 68 éves
Társkereső Lajosmizse
512 napja tag

Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 67 éves férfi
Ferenc, 67 éves
Társkereső Szabadszállás
904 napja tag

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Társkeresés Kecskeméten

Társkeresés Kecskemét

Megyei jogú város, mely a korábbi kereskedelmi utak csomópontján jött létre. A megye népességének 22%-a él a városban, így a társkeresőknek Kecskeméten könnyebb dolguk van, mint a megye többi lakójának. Kecskemét gazdasági és társadalmi fejlődése a rendszerváltást követően felgyorsult.

Látnivalók

Cifra Palota

A Cifra Palota a régi időkben bérházként, ma már képtárként és múzeumként üzemel. 1902-ben Márkus Géza tervei alapján építették. Az épületben üzletek, lakások, kaszinó működött, 1982 óta pedig a Kecskeméti Képtárnak ad otthont. A Képtárban három jelentős gyűjtemény tekinthető meg. Legnagyobb gyűjteménye a szegedi születésű Tóth Menyhért életművét átfogó, 2000 festményből és 8000 grafikából álló műegyüttes. A kiállítások mellett különböző kulturális programokat is megtekinthetnek a látogatók.

Tudomány és Technika Háza

A technika háza a kulturális élet központja, a kecskeméti társkeresők egyik legjobb lehetősége az ismerkedésre. Jelenleg kiállító teremként és konferenciaközpontként üzemel, de többek között több helyi szervezet irodájának székhelye is, illetve alkalomszerűen könnyűzenei koncertek helyszíne. A kiállítóterme 15 Michelangelo-szobor gipszből készült másolatának is otthont ad.

Kecskeméti Arborétum

Az arborétum területén 1986-ig mezőgazdasági termelés folyt. A gyűjtemény kellemes kirándulóhely, termőhely, meteorológiai vizsgálatok, madártani megfigyelések, illetve a diákok számára a tanulás helyszíne. Társkeresőinknek, akik jobban szeretnek kimenni és a természetben feltöltődni, akár egy kirándulás keretében, kifejezetten ajánlott. Arborétumnál kialakult Kápolna-domb az egyetlen hely a területen belül, ahol a focizás vagy labdajátékok megengedett.

Piarista Rendház és Templom

A Piarista templom első kövét 1729-ben helyezték el, tornya csak 1765-ben lett kész, Peithmüller József tervei alapján. Az építkezés elhúzódásában jócskán szerepet játszott a pusztító pestisjárvány. Eredetileg a Kecskeméten élő német polgárok kápolnája volt. 1715 január után nem sokkal később érkeztek az első piaristák, hogy megkezdjék a tanítást a ferencesektől átvett plébániai iskolában.

Magyar Fotográfiai Múzeum

Az ország egyetlen fotómúzeuma, mely magyar és külföldi-, kortárs- és történeti fényképeket, negatívokat, gépeket, tárgyakat, dokumentumokat gyűjt. Az első dagerrotípia, melyet a gyűjteményébe tudhat a múzeum, az egy 1840-es években készült darab. Mindent gyűjtenek ami a fotográfiával kapcsolatos, például eredeti negatívokat, fényképezőgépeket, objektíveket, fénymérőket, vakukat, de egészen az interjúkig ténylegesen mindent. Ezen kívül minden évben könyveket is adnak ki.

Fáklyás Pince Borozó és Borvidék

150 éves eredeti borospincéjük borkóstolók, borelőadások tökéletes helyszíne. A kóstoltatásokat sommelier kollegák segítségével történik, akik előadást tartanak a legkiválóbb borok, pincészetek történetéből, illetve borkészítés folyamatáról. A bor készítésének minden segédeszköze megtalálható a pincében. A borozó 150 féle kiváló minőségű magyar bort árul, 22 borvidékről. A 30 és 50 közötti társkeresők számára az egyik legideálisabb programlehetőség, amit Kecskemét kínálni tud.

Katona József Emlékmúzeum

A látogatók megismerkedhetnek Katona József helyi és országos kulturális viszonyaival, magával az életével, pesti színházi élményeivel, csalódásaival, munkásságával, valamint a Bánk Bán című dráma születéséről, ötletének kipattanásáról, és mozzanatairól kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők. Ha a társkeresés gyermekkel történik, mindenképp érdemes ellátogatni az emlékházba, hiszen amellett hogy iskolai tananyag, különösen szoktak érdeklődni és élvezni az ilyen jellegű interaktív kiállításokat.

Programok

Kecskeméti Fürdő

Az aktív pihenést és a sportokat kedvelő társkeresők számára a Kecskeméti Fürdő 10 pályás 50x25 méteres uszoda mellett, biztosít még 25x16 méteres bemelegítő, illetve 30 fő oktatására alkalmas tanmedencét is. Az uszoda bőségesen kielégíti az uniós előírásokat, és nagyszabású versenyeket is szoktak rendezni a fürdőben. Ha gyermekünket is elszeretnénk hozni, ne habozzunk, a karibi hangulatot idéző élményfürdő két élmény-, hullám- és kalandmedencét, mászó falat, sodrófolyosót,pancsoló teret is kínál. Nemcsak az aktív, de a passzív pihenést előnyben részesítő társkeresőink is megtalálhatják a számukra ideális programot, hiszen a fürdő biztosít számunkra relaxációs teret is, a különböző wellness szolgáltatások mellett. Az 50 feletti társkeresőknek is kedvező lehetőségeket kínál például a gyógyászati részlet, ahol 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap és 1 db tangentoros kezelő és emellett pedig sok más egyéb szolgáltatás várja a pihenni vágyó látogatókat. A Szauna Világ centrálisan szervezett belső terének látogatása kihagyhatatlan!

Kecskeméti Planetárium

Az intézmény elsősorban az iskolai tanítást segíti óvodás és egyetemi szintek között, ahol az égitestek mozgását szemléltetik számunkra az itt dolgozók 3,3 milliárdszoros kicsinyítésben. A Föld forgását szimulálva olyat is tudnak játszani az idelátogatók, mintha felgyorsítanák az időt.

Kecskemét
Kecskemét

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.