Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Miskolci társkeresők 50 felett

Diplomás miskolci társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 62 éves nő
Eniko, 62 éves
Társkereső Tiszaújváros
Egyetemet végzett

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!

Diplomás miskolci társkereső férfiak 50 felett

Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Zsolt - társkereső Sátoraljaújhely - 50 éves férfi
Zsolt, 50 éves
Társkereső Sátoraljaújhely
Főiskolát végzett

Emberi értékekre nyitott ,vallásos férfi vagyok. .

Legújabb miskolci női társkeresők 50 felett

Aranka - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Aranka, 67 éves
Társkereső Miskolc
190 napja tag

Ugy érzem, hogy korom ellenére fiatalos a gondolkodásom, a kapcsolatom környezetemmel.Egyedül élek, de barátokkal gyakran kapcsolatban.Zenét , táncot nagyon kedvelem, szivesen megyek olyan helyekre még, amit ezidáig nem sikerült meglátnom.Vágy, természetesen a társsal, akivel megértés mindenben.Egymást segiteni, és támasza lenni egymásnak.Őszinte, nyilt ember vagyok, s komoly kapcsolatra gondolok.
Klára - társkereső Miskolc - 52 éves nő
Klára, 52 éves
Társkereső Miskolc
1071 napja tag

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Marika - társkereső Miskolc - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Társkereső Miskolc
1248 napja tag

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Ági - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Ági, 53 éves
Társkereső Miskolc
1272 napja tag

Gyönyörű az élet, bár néha nem értem. Vannak percei, mit nem kéne megélnem! Én tehetek róla? Lehet, hogy igen, de sok mindenről nem, ezt szívemből hiszem! Az enyémben volt minden, szép és varázslatos, pokoli, gyötrelmes, s néha iszonyatos! Kaptam benne vágyat, szeretetet, álmot, néha elfeledném az összes valóságot! Sokszor volt fájó, csúfos az egész, de talán most a rossz a múlt ködébe vész. Most talán már jó lesz, minden pillanat, valóra válhat egy meseszép gondolat. Így kell már lennie! Elég volt a rosszból, a félelmekkel teli, pokoli napokból! Nem vagyok öreg, még, annyi minden várhat, meg kellene érnem a rám váró csodákat! ý

Legújabb miskolci férfi társkeresők 50 felett

József - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső Miskolc
304 napja tag

Szeretni és szeretve lenni,a legjobb dolog az életben. Egymás megbecsülése,elfogadása olyannak, amilyen. József vagyok,61-éves,elvált.Szeretném megtalálni a páromat,a másik felemet,akivel kölcsönös szeretetben még sok örömet tudunk egymásnak adni.
Balu - társkereső Miskolc - 53 éves férfi
Balu, 53 éves
Társkereső Miskolc
1025 napja tag

Szeretném megtalálni életem párját,imádom a természetet,szeretek utazni.
Csaba - társkereső Miskolc - 65 éves férfi
Csaba, 65 éves
Társkereső Miskolc
1075 napja tag

Esetleges bemutatkozásomat személyesen szeretném megtenni.
Zoltán - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
Társkereső Miskolc
1270 napja tag

Zoltán vagyok, 62 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény miskolci társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Múcsony - 59 éves nő
Erzsébet, 59 éves
Társkereső Múcsony
hite: református (nem gyakorlom)

Őszinte,kedves,mindenre nyitott,szeretem a zenét,táncot,nevetést,komoly kapcsolatot keresek,nem vagyok előfizető
Icus - társkereső Sajóbábony - 61 éves nő
Icus, 61 éves
Társkereső Sajóbábony
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom.Talán furcsa, hogy még így 58 évesen itt vagyok az oldalon.Már 8 éve élek egyedül és nagyon szeretném ha rám találna még egy kis boldogság valaki oldalán.Hiányoznak a megértő kedves szavak,hiányzik az hogy valakit szeressek és viszont szeressenek.Hűséges tipus vagyok.Akit megszeretek azt nagyon tudom szeretni.Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.Remélem rám találsz!Ha szimpatikus vagyok a számodra,örömmel veszem a jelentkezésed

Keresztény miskolci társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Miskolc - 56 éves férfi
József, 56 éves
Társkereső Miskolc
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
Béla - társkereső Arló - 61 éves férfi
Béla, 61 éves
Társkereső Arló
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Aktív dolgozó vagyok.Állandó örökmozgó mekk mester.Családi házban lakom egy kutya és egy cica társaságában. Olyan dolgozó,vagy nyugdíjas hölgyet keresek aki kölcsönös szimpátia esetén hozzám költözne. Fő szempont a megértés és a bizalom.
Társkeresés Miskolcon

Miskolc

Magyarország negyedik legnépesebb, illetve Észak-Magyarország legnagyobb városa, így a miskolci társkeresőnek bőven akad lehetőség a válogatásra. Európa egyik legrégebben lakott területe, már a középkorban kereskedőváros volt, a rendszerváltás óta inkább idegenforgalmi szerepét igyekszik előtérbe helyezni. A társkeresés Miskolcon inkább az idősebb korosztálynak kedvez mind kulturális, mind programlehetőség szempontból.

Látnivalók

Avasi református templom

Már a 14. században állt az Avas hegy oldalában a plébániatemplom. 1480 körül a templom teljes újjáépítésen esett át. Az északnyugati kápolnában kis kiállítás mutatja be a templom történetét az érdeklődni vágyóknak. Az épület körül helyezkedik el a város legrégebbi temetője, az avasi műemléktemető.

Deszkatemplom

1689-től díszíti Miskolcot, azonban mivel fából készült, gyakran leégett. A mai templom elődje, amely 1938-ban épült szintén erre a keserű sorsra jutott. A Deszkatemplomot 1997 decemberében felgyújtották, aminek következtében szintén teljesen leégett az épület. Helyreállítására országos gyűjtés indult, s 1999 áprilisán át is tudták adni az ismét újjáépült templomot.

Görögkeleti orthodox templom

Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb görögkeleti temploma a XIII.század végén - a XIX. század elején került átadásra. A templombelső leggyönyörűbb műtárgya az ötszintes, mintegy 18 méter magas ikonosztázion, amelynek 84 képét Anton Kuchelmeister osztrák festő, alapikonjait ismeretlen festő készítette.

Déryné lakóháza

Déryné Széppataki Róza színésznő Miskolcon, mégpedig egy XIX. században épült lakóház udvari szárnyában élt testvérével, Johannával. Ma már mindketten a Szent Anna temetőben nyugszanak.

Programok

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Ha a társkeresők gyermekkel kirándulnak el Miskolcra, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a Miskolci Állatkertbe. Eredetileg Vadasparkként adott otthont az állatoknak, így igazából magában az erdőben sétálgatva ismerkedhetnek meg a látogatók a közel 150 állatfaj több mint 600 egyedével, illetve itt található az ország egyetlen gereza párja.

Miskolci Nemzeti Színház

Az ország első magyar nyelvű kőszínház elődje volt. Miskolcon Közép-Európában egyedülálló színház-együttes jött létre, amely magába foglalja a kamara-, stúdió-,illetve a szabadtéri színházat, kiszolgáló üzemek, igazgatási épületet és színészlakások együttesét. Az 50 feletti társkeresőink körében leginkább közkedvelt helyszín szokott lenni az ismerkedéshez.

Barlangfürdő

A 16. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelyeként volt ismert, Európa egyedülálló karsztvizes termál-barlangja. A barlandrendszert a természet maga alkotta. Napjainkban 5 beltéri medence, gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka nyújtja a regenerálódást az idevágyók számára.

Miskolc
Miskolc

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.