Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Miskolci társkeresők 50 felett

Diplomás miskolci társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
Társkereső Sajószentpéter
Főiskolát végzett

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 63 éves nő
Eniko, 63 éves
Társkereső Tiszaújváros
Egyetemet végzett

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!

Diplomás miskolci társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Miskolc - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

Nem futó kalandot keresek,társat akivel az életem hátralévő részét eltöltöm.
Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!

Legújabb miskolci női társkeresők 50 felett

Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
Társkereső Miskolc
197 napja tag

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
Társkereső Miskolc
228 napja tag

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !
Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Társkereső Miskolc
1379 napja tag

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
Társkereső Miskolc
1415 napja tag

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.

Legújabb miskolci férfi társkeresők 50 felett

Zsolt - társkereső Miskolc - 55 éves férfi
Zsolt, 55 éves
Társkereső Miskolc
57 napja tag

Adataim és fényképeim töröltem, hisz úgy vélem a társkeresés NEM az x mennyiségű emberrel való levelezgetésből kell, hogy álljon.
Csaba - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
Társkereső Miskolc
62 napja tag

5 éve vagyok özvegy és egyre nehezebben viselem
József - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső Miskolc
435 napja tag

Szeretni és szeretve lenni,a legjobb dolog az életben. Egymás megbecsülése,elfogadása olyannak, amilyen. József vagyok,61-éves,elvált.Szeretném megtalálni a páromat,a másik felemet,akivel kölcsönös szeretetben még sok örömet tudunk egymásnak adni.
Balu - társkereső Miskolc - 53 éves férfi
Balu, 53 éves
Társkereső Miskolc
1155 napja tag

Szeretném megtalálni életem párját,imádom a természetet,szeretek utazni.

Keresztény miskolci társkereső nők 50 felett

Ilona - társkereső Tiszaújváros - 58 éves nő
Ilona, 58 éves
Társkereső Tiszaújváros
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Magamról irhatnák mindenféle jót ,szépet ,de nem teszem aki akar az ismerjen meg!
Icus - társkereső Sajóbábony - 61 éves nő
Icus, 61 éves
Társkereső Sajóbábony
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom.Talán furcsa, hogy még így 58 évesen itt vagyok az oldalon.Már 8 éve élek egyedül és nagyon szeretném ha rám találna még egy kis boldogság valaki oldalán.Hiányoznak a megértő kedves szavak,hiányzik az hogy valakit szeressek és viszont szeressenek.Hűséges tipus vagyok.Akit megszeretek azt nagyon tudom szeretni.Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.Remélem rám találsz!Ha szimpatikus vagyok a számodra,örömmel veszem a jelentkezésed

Keresztény miskolci társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Miskolc - 56 éves férfi
József, 56 éves
Társkereső Miskolc
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
István - társkereső Miskolc - 54 éves férfi
István, 54 éves
Társkereső Miskolc
vallása: református (nem gyakorlom)

keresem hozzam korban illo holgyet, komoly kapcsolatra. . Tavolsag nem szamit.
Társkeresés Miskolcon

Miskolc

Magyarország negyedik legnépesebb, illetve Észak-Magyarország legnagyobb városa, így a miskolci társkeresőnek bőven akad lehetőség a válogatásra. Európa egyik legrégebben lakott területe, már a középkorban kereskedőváros volt, a rendszerváltás óta inkább idegenforgalmi szerepét igyekszik előtérbe helyezni. A társkeresés Miskolcon inkább az idősebb korosztálynak kedvez mind kulturális, mind programlehetőség szempontból.

Látnivalók

Avasi református templom

Már a 14. században állt az Avas hegy oldalában a plébániatemplom. 1480 körül a templom teljes újjáépítésen esett át. Az északnyugati kápolnában kis kiállítás mutatja be a templom történetét az érdeklődni vágyóknak. Az épület körül helyezkedik el a város legrégebbi temetője, az avasi műemléktemető.

Deszkatemplom

1689-től díszíti Miskolcot, azonban mivel fából készült, gyakran leégett. A mai templom elődje, amely 1938-ban épült szintén erre a keserű sorsra jutott. A Deszkatemplomot 1997 decemberében felgyújtották, aminek következtében szintén teljesen leégett az épület. Helyreállítására országos gyűjtés indult, s 1999 áprilisán át is tudták adni az ismét újjáépült templomot.

Görögkeleti orthodox templom

Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb görögkeleti temploma a XIII.század végén - a XIX. század elején került átadásra. A templombelső leggyönyörűbb műtárgya az ötszintes, mintegy 18 méter magas ikonosztázion, amelynek 84 képét Anton Kuchelmeister osztrák festő, alapikonjait ismeretlen festő készítette.

Déryné lakóháza

Déryné Széppataki Róza színésznő Miskolcon, mégpedig egy XIX. században épült lakóház udvari szárnyában élt testvérével, Johannával. Ma már mindketten a Szent Anna temetőben nyugszanak.

Programok

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Ha a társkeresők gyermekkel kirándulnak el Miskolcra, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a Miskolci Állatkertbe. Eredetileg Vadasparkként adott otthont az állatoknak, így igazából magában az erdőben sétálgatva ismerkedhetnek meg a látogatók a közel 150 állatfaj több mint 600 egyedével, illetve itt található az ország egyetlen gereza párja.

Miskolci Nemzeti Színház

Az ország első magyar nyelvű kőszínház elődje volt. Miskolcon Közép-Európában egyedülálló színház-együttes jött létre, amely magába foglalja a kamara-, stúdió-,illetve a szabadtéri színházat, kiszolgáló üzemek, igazgatási épületet és színészlakások együttesét. Az 50 feletti társkeresőink körében leginkább közkedvelt helyszín szokott lenni az ismerkedéshez.

Barlangfürdő

A 16. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelyeként volt ismert, Európa egyedülálló karsztvizes termál-barlangja. A barlandrendszert a természet maga alkotta. Napjainkban 5 beltéri medence, gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka nyújtja a regenerálódást az idevágyók számára.

Miskolc
Miskolc

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.