Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Szegedi társkeresők 50 felett

Legújabb szegedi női társkeresők 50 felett

Ditta - társkereső Szeged - 51 éves nő
Ditta, 51 éves
Társkereső Szeged
49 napja tag

Vannak fontos dolgok az életben, mint pl. elfogadás, tisztelet, hűség, szeretet, megértés ...., de még fontosabb, hogy ezt kivel éljük meg. Ha olyan társsal, kinek értékrendje hasonló, akkor örömet és boldogságot adhatunk és élhetünk meg. Ellenkező esetben csak raboljuk egymás idejét és energiáját. Az ideális párkapcsolat felemel, tanít, fejleszt, épít és fejlődik.
Babi - társkereső Szeged - 66 éves nő
Babi, 66 éves
Társkereső Szeged
1416 napja tag

Keresem azt az embert aki be tudná tölteni azt az urt ami a lelkemben tátong. keresem azt az embert aki társam tudna lenni egy életen át amit a sors még megadhat nekunk.Aki kézen fogva jonne velem az uton,aki legalább 183cm magas és kékszemü.Ha nem ilyen lenne majd átfestjuk.Egy igazi romantikus férfit keresek aki feltételek nélkul tud szeretni ,aki mellett nő lehetek akit imádhatok.Én egy duci nő vagyok vidám és romantikus nagyon mély érzésekkel .Kell hogy rám találj.csak komoly kapcsolat érdekel
Erika - társkereső Szeged - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Társkereső Szeged
1541 napja tag

Vidám és barátságos nő vagyok. Fontos számomra az őszinteség és az egymás kölcsönös megbecsülése. Személyes találkozás híve vagyok, hisz ott dől el van e kölcsönös szimpátia?
Judit - társkereső Szeged - 60 éves nő
Judit, 60 éves
Társkereső Szeged
1654 napja tag

Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .
Társkeresés Szegeden

Szeged

Szeged Magyarország harmadik legnagyobb és legnépesebb városa, így a szegedi társkeresők biztosan találnak maguknak olyan helyszínt, amit közösen meglátogathatnak. A város a Dél-Alföldön fekszik, a Tisza és a Maros találkozásánál. Szegedtől nem messze található a Fehér-tó, amely Magyarország legmélyebb pontja.

A város egyik szimbóluma az országszintenmagasan kiemelkedő sportcentruma. A Maty-éren található Gróf Széchenyi István Nemzetközi Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban tartották meg az 1998, 2006 és 2011-es Kajak-Kenu világbajnokságokat, melyek csaknem az egész várost kivonzották a pályára, kicsiktől kezdve az idősebbekig. Aki Szegedre utazik, annak mindenképp kötelező program beülni egy helyi halászcsárdába, hiszen a harcsa halászlevük igazi kuriózumnak számít!

Látnivalók

Széchenyi tér

Szeged legnagyobb és legszebb tere is egyben a folyamatosan megújuló Széchenyi tér. A parkban gyönyörű szobrokat találunk. Az egyik legfontosabb, amit illik kiemelni Vásárhelyi Pálé, akinek hatalmas szerepe volt annak idején a Tisza szabályozásában. Nappal az élet itt nagyon nyüzsgő, főleg az 50 feletti társkeresők körében, hiszen mi sem lehetne ideálisabb hely egy délutáni sétára és egy kis feltöltődésre.

Városháza

A Széchenyi téren található városháza neobarokk stílusban épült, az utolsó újjáépítése 1883-ban volt, azóta nem nyúltak komolyabban az épülethez. Közvetlen szomszédja a Bérház. A két épületet a Sóhajok hídja köti össze egymással.

Sóhajok hídja

Anno rekordidő alatt húzták fel az építményt, mégpedig Ferenc József kérésére, aki meglátogatta az újjáépült várost, azonban nem szeretett volna távolleni kíséretétől, akik a Bérházban voltak elszállásolva, ezért gyorsan felhúzták számára ezt az összekötő hidat.

Közművelődési palota

Az épület 1896-ban épült, és magába foglalja a Móra Ferenc Múzeum értékes gyűjteményét is. A múzeumi és könyvtári együttes intézményt Közművelődési Palotának nevezték, olyan társkeresőknek tudnánk ajánlani, akik számára az a feltöltődés, ha leülhetnek egy könyvvel a kezükben olvasgatni.

Dóm

A Dóm tér Szeged leghíresebb tere, kiváló akusztikával rendelkezik árkádsorral körbevett épületegyüttes miatt, ezért a Szegedi Szabadtéri Játékok tökéletes helyszíne. Európa színvonalú mozgó szabadtéri színpadot sikerült kialakítani. A téren találhatók az egyetemi tantermek, a Hittudományi Főiskola, illetve a püspöki palota. Az egyetemi diákok körében az egyik legkedveltebb központ találkozókhoz vagy bulizáshoz, s míg a Széchenyi tér az idősebb, addig a Dóm tér a fiatalabb társkeresők kedvelt randihelye. Programok

Szegedi Vadaspark

A Szegedi vadaspark 1985 óta működik. Kezdetben mindössze 3 majomnak, 1 kígyónak, és néhány őzikének adott otthont. A kezdeti szerénynek mondható állatállomány az idők során nagyon szépen és folyamatosan bővült. Kifejezetten ritka, veszélyeztetett állatok tekinthetők meg a vadasparkban, földrajzi elterjedésük szerint csoportosítva. Ma, bő húsz évvel a nyitás után már nagyjából 140 fajnak és 640 egyednek adnak otthont a Szegedi Vadaspark. Akiknél a társkeresés gyermekkel zajlik, akkor a Szegedi Vadasparkba mindenképp érdemes ellátogatni, hiszen ezt a programot a legkisebbektől a felnőttekig, mindenki élvezni szokta.

Madárkert

A Madárkert Magyarország első díszmadárparkja volt, és az aprócska pintyektől, a ritka fácánféléken, pávákon, és ausztrál futómadarakon át, több mint 80 egzotikus madárfajt és tucatnyi egyéb állatfaj várja az érdeklődőket. A programot főként az elvált és idősebb társkeresők kedvelik.

Szeged
Szeged

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.