Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Szegedi társkeresők 50 felett

Legújabb szegedi női társkeresők 50 felett

Gréta - társkereső Szeged - 59 éves nő
Gréta, 59 éves
Társkereső Szeged
57 napja tag

59 éves szegedi nyugdijas özvegy hölgy vagyok. Egyenlőre csak szabadidő kellemes eltöltésére keresek barátot, később bármi kialakulhat. Próba, cseresznye!!!!
Ildikó - társkereső Szeged - 58 éves nő
Ildikó, 58 éves
Társkereső Szeged
131 napja tag

Szegedi 58-éves,hölgy vagyok. Barátkoznék korban hozzám illő,magas vékony férfivel,rendezett élet vitellel.
Erika - társkereső Szeged - 60 éves nő
Erika, 60 éves
Társkereső Szeged
1063 napja tag

Független nőként keresem azt a független férfit, akivel tartós, de nem összeköltözős kapcsolatot tudunk kialakítani! Fiatalos pozitív nőnek tartanak a barátaim, és én is magam. Szeretek kirándulni, úszni, szinház, mozi... minden ami szórakoztat... Vállalkozóként, aktívan dolgozom.
Erika - társkereső Szeged - 57 éves nő
Erika, 57 éves
Társkereső Szeged
1175 napja tag

Vidám és barátságos nő vagyok. Fontos számomra az őszinteség és az egymás kölcsönös megbecsülése. Személyes találkozás híve vagyok, hisz ott dől el van e kölcsönös szimpátia?

Legújabb szegedi férfi társkeresők 50 felett

Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
Társkereső Szeged
29 napja tag

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabolcs - társkereső Szeged - 55 éves férfi
Szabolcs, 55 éves
Társkereső Szeged
312 napja tag

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Szabolcs (55), Szeged
  Szeretném ha szeretnének
  Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
 • Gréta (59), Szeged
  Egyszer élünk
  59 éves szegedi nyugdijas özvegy hölgy vagyok. Egyenlőre csak szabadidő kellemes eltöltésére keresek barátot, később bármi kialakulhat. Próba, cseresznye!!!!
 • Ildikó (58), Szeged
  Magas vékony társat keresek
  Szegedi 58-éves,hölgy vagyok. Barátkoznék korban hozzám illő,magas vékony férfivel,rendezett élet vitellel.
Társkeresés Szegeden

Szeged

Szeged Magyarország harmadik legnagyobb és legnépesebb városa, így a szegedi társkeresők biztosan találnak maguknak olyan helyszínt, amit közösen meglátogathatnak. A város a Dél-Alföldön fekszik, a Tisza és a Maros találkozásánál. Szegedtől nem messze található a Fehér-tó, amely Magyarország legmélyebb pontja.

A város egyik szimbóluma az országszintenmagasan kiemelkedő sportcentruma. A Maty-éren található Gróf Széchenyi István Nemzetközi Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban tartották meg az 1998, 2006 és 2011-es Kajak-Kenu világbajnokságokat, melyek csaknem az egész várost kivonzották a pályára, kicsiktől kezdve az idősebbekig. Aki Szegedre utazik, annak mindenképp kötelező program beülni egy helyi halászcsárdába, hiszen a harcsa halászlevük igazi kuriózumnak számít!

Látnivalók

Széchenyi tér

Szeged legnagyobb és legszebb tere is egyben a folyamatosan megújuló Széchenyi tér. A parkban gyönyörű szobrokat találunk. Az egyik legfontosabb, amit illik kiemelni Vásárhelyi Pálé, akinek hatalmas szerepe volt annak idején a Tisza szabályozásában. Nappal az élet itt nagyon nyüzsgő, főleg az 50 feletti társkeresők körében, hiszen mi sem lehetne ideálisabb hely egy délutáni sétára és egy kis feltöltődésre.

Városháza

A Széchenyi téren található városháza neobarokk stílusban épült, az utolsó újjáépítése 1883-ban volt, azóta nem nyúltak komolyabban az épülethez. Közvetlen szomszédja a Bérház. A két épületet a Sóhajok hídja köti össze egymással.

Sóhajok hídja

Anno rekordidő alatt húzták fel az építményt, mégpedig Ferenc József kérésére, aki meglátogatta az újjáépült várost, azonban nem szeretett volna távolleni kíséretétől, akik a Bérházban voltak elszállásolva, ezért gyorsan felhúzták számára ezt az összekötő hidat.

Közművelődési palota

Az épület 1896-ban épült, és magába foglalja a Móra Ferenc Múzeum értékes gyűjteményét is. A múzeumi és könyvtári együttes intézményt Közművelődési Palotának nevezték, olyan társkeresőknek tudnánk ajánlani, akik számára az a feltöltődés, ha leülhetnek egy könyvvel a kezükben olvasgatni.

Dóm

A Dóm tér Szeged leghíresebb tere, kiváló akusztikával rendelkezik árkádsorral körbevett épületegyüttes miatt, ezért a Szegedi Szabadtéri Játékok tökéletes helyszíne. Európa színvonalú mozgó szabadtéri színpadot sikerült kialakítani. A téren találhatók az egyetemi tantermek, a Hittudományi Főiskola, illetve a püspöki palota. Az egyetemi diákok körében az egyik legkedveltebb központ találkozókhoz vagy bulizáshoz, s míg a Széchenyi tér az idősebb, addig a Dóm tér a fiatalabb társkeresők kedvelt randihelye. Programok

Szegedi Vadaspark

A Szegedi vadaspark 1985 óta működik. Kezdetben mindössze 3 majomnak, 1 kígyónak, és néhány őzikének adott otthont. A kezdeti szerénynek mondható állatállomány az idők során nagyon szépen és folyamatosan bővült. Kifejezetten ritka, veszélyeztetett állatok tekinthetők meg a vadasparkban, földrajzi elterjedésük szerint csoportosítva. Ma, bő húsz évvel a nyitás után már nagyjából 140 fajnak és 640 egyednek adnak otthont a Szegedi Vadaspark. Akiknél a társkeresés gyermekkel zajlik, akkor a Szegedi Vadasparkba mindenképp érdemes ellátogatni, hiszen ezt a programot a legkisebbektől a felnőttekig, mindenki élvezni szokta.

Madárkert

A Madárkert Magyarország első díszmadárparkja volt, és az aprócska pintyektől, a ritka fácánféléken, pávákon, és ausztrál futómadarakon át, több mint 80 egzotikus madárfajt és tucatnyi egyéb állatfaj várja az érdeklődőket. A programot főként az elvált és idősebb társkeresők kedvelik.

Szeged
Szeged

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.