Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Szolnoki társkeresők 50 felett

Legújabb szolnoki női társkeresők 50 felett

Julianna - társkereső Szolnok - 59 éves nő
Julianna, 59 éves
Társkereső Szolnok
1197 napja tag

Szeretni és szeretve lenni. Együtt jóban-rosszban, bánatban-vidámságban, egymást támogatva, tanítva, tanulni az életet. Olyan társra vágyom, akivel EGY-séget alkotunk.
Erika - társkereső Jászberény - 61 éves nő
Erika, 61 éves
Társkereső Jászberény
45 napja tag

Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Ilona - társkereső Jánoshida - 61 éves nő
Ilona, 61 éves
Társkereső Jánoshida
261 napja tag

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Jázmin - társkereső Tiszafüred - 56 éves nő
Jázmin, 56 éves
Társkereső Tiszafüred
262 napja tag

Kedves Látogató! Én egy őszinte érzelmekre alapozott tartós, megbízható, boldog kapcsolatot keresek. Azt hiszi, hogy én nem szeretnék egy kedves, ragaszkodó, mosollyal teli arcot megcsókolni reggelente ébredés után? Sorolhatnám vég nélkül a vágyaimat......... Ráérsz holnap?

Legújabb szolnoki férfi társkeresők 50 felett

Imi - társkereső Szolnok - 55 éves férfi
Imi, 55 éves
Társkereső Szolnok
135 napja tag

Téged kereslek,ha szeretetre vágysz, de tudsz is szeretni, nem dohányzol és fontos az egészség számodra.
István - társkereső Jászberény - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Jászberény
34 napja tag

Sziasztok. 55 éves özvegy ember vagyok. Tartós kapcsolatra szeretnék társat találni. Írhatok bármit,rakhatok fel legénykori fotót,az első találkozásnál dől el minden.
Gábor - társkereső Kunszentmárton - 69 éves férfi
Gábor, 69 éves
Társkereső Kunszentmárton
308 napja tag

Legyél üdvözölve kedves látogató. Ismerkedés céljából vagyok itt. Független, ma is aktívan keresgélő nyugdijas férfi vagyok. Az életre nyitott, örök optimista ápolt férfi. Röviden magamról ennyit, ha felkeltettem érdeklődésedet, légyszi jelentkezz. Minden értelemben független, egyedülálló és, igényes megjelenésű férfi vagyok szolnok megyében élek! Aki nem irsz elérhetőséget Komolytalan !
István - társkereső Kunhegyes - 65 éves férfi
István, 65 éves
Társkereső Kunhegyes
1010 napja tag

Mit mondhatnék magamról Romantikus alkat vagyok,vannak terveim ., de nem jó a magány! https://www.youtube.com/watch?v=8WUWl3mMxKo&t=76s
Társkeresés Szolnokon

Szolnok

Szolnok az Alföld szívében helyezkedik el, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál. Az árterek miatt horgászok egyik legkedveltebb turisztikai helye. A Budapesttől nagyjából 100 km-re fekvő város 1030 körül vált ismertté, amikor István király az ispánság központjává tette. Csaknem 1000 éves történelmi múlttal rendelkezik. A város fő feladatának a gazdasági fejlődés biztosítását érzi.

Látnivalók

Belvárosi templom

A Belvárosi Szentháromság templomot ferences rendi szerzetesek emelték a 18. század elején, ez Szolnok legrégebbi műemléke. A templom legértékesebb darabjai a kézzel faragott szószék és a vele egyidős mellékoltárok. A templom otthont ad a Belvárosi Római Katolikus Plébániának, emellett komolyzenei koncertek helyszíne is szokott lenni.

Zsinagóga - Szolnoki Galéria

Szolnok egyik legszebb épülete, a romantikus-mór stílusú Zsinagóga. 1899-ben avatták fel, s 1940-ig izraelita hitközösség használta. A Szolnoki Galéria 1960-ban csatlakozott a templomhoz, miután a város felújította. A galériában nagyszabású időszaki tárlatokat és hangversenyeket is rendeznek, mely ország szinten is nagy sikereknek szokott örvendeni.

Tiszavirág gyalogos – és kerékpáros híd

Közép – Európa leghosszabb gyalogos hídja, közel 444 méter hosszú, két végpontja a ligeti- és a városi hídfő. A ligeti hídfőnél található a diákok híres lakatfala, ahová a szolnoki társkeresők előszeretettel járnak mikor már megtalálták párjukat. A városi hídfőnél található a legkedveltebb rendezvénytér, a Tiszai hajósok tere. A téren található egy 1. világháborús emlékmű. A világháború a családokban jelentős veszteségekhez vezetett, az idősebb özvegy társkereső hölgyek gyakran szoktak kijárni és megemlékezni az emlékműnél, ami egyébként Szentgyörgyi István 1926-os alkotása. A téren májustól szeptemberig változatos programok és fesztiválok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Rozárium - Magyar rózsák kertje

A Tisza Szálló és a Tisza-híd között elterülő Verseghy park egyik szegletében található a Rozárium, ahol Magyarország szinte összes őshonos nemesítésű rózsafajtája megtalálható. A választékban gazdag kert tartalma jórészt csak nemesítő telepeken, gyűjteményekben fordul elő. Szolnok legkedveltebb és gyönyörűbb zöldterülete. Nyáron a tömérdek rózsa csalogató illata vonzza ide az embereket. A kert közepét egy csepp alakú artézi kút díszíti, amely Dr. Béres József, Béres-csepp feltalálója emlékére készült. A lehető legromantikusabb hely tud lenni egy délutáni sétára, ahol a rózsák magukba bolondítják a párokat, és együtt csodálhatják a szenvedélyt legjobban kifejező virág csodálatos fajtáit.

Programok

Szigligeti Színház

A megye kulturális életének központja. Szolnoknak 1912 óta van állandó színháza, amelyet többször is renováltak vagy teljesen átépítettek. A mai formáját 1991-ben kapta. Szemközt található a Szín-Mű-Hely, Szolnok szobaszínháza, valamint az Angyali bolt, ahol sokféle különleges ajándéktárgyat lehet vásárolni.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

A színház mellett található a Tisza Szálló, amelynek barokk stílusban épült tornya szintén a város egyik jelképe. A fürdő három medencéből, gőzkabinból és szaunából áll, stílusát tekintve pedig a Török fürdőkre emlékeztető hangulata van. A szolnoki hévíz minőségéből kifolyólag ivókúrára is alkalmas. Leginkább az 50 feletti társkeresők szokták előnyben részesíteni a gyógyfürdőt, hiszen ezek a szolgáltatások az ő egészségügyi állapotuknak kedveznek leginkább.

Tiszaliget, Liget Termálstrand és Élményfürdő

A megyeszékhely legnagyobb összefüggő zöldterülete, szabadidő és sport központja. A sportosabb vagy aktív pihenést kedvelő társkeresőknek tökéletes programlehetőségeket biztosít, hiszen két sportcsarnok, több teniszpálya, fedett squashpálya, vízilabda csarnok, salakos, bitumenes és műfüves pályák várják itt a sportolni vágyókat. A termálstrand és élményfürdő élménymedencék, úszómedencék, csúszdapark és wellness szolgáltatások színes kínálatával várja a pihenni vágyókat. A strand mögött található a Csónakázó tó, ami elsősorban a horgászok kedvenc pontja, de partján jókat lehet sétálni, beszélgetni, vagy akár piknikezni.

Bagolyvár Vadaspark

Ha a társkeresés gyerekkel zajlik, akkor érdemes elvinni a lurkókat a Bagolyvár Vadasparkba, ahol természetes környezetükben ismerhetik meg Magyarország vadfajait, házi- és hobbiállatait. A látogatók itt megetethetik, megitathatják, megsimogathatják az állatokat, és eközben megfigyelhetik viselkedésüket, szokásaikat. A gyerekek ezt a programot szokták leginkább előnyben részesíteni, és amíg ők el vannak foglalva, addig a felnőttek is el tudnak merülni egymás megismerésében.

Szolnok
Szolnok

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.