Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Tatabányai társkeresők 50 felett

Legújabb tatabányai női társkeresők 50 felett

Erika - társkereső Tata - 65 éves nő
Erika, 65 éves
Társkereső Tata
18 napja tag

Egy mottomból kindulva:"Szép az élet, de társsal még szebb!"Élvezzük és éljük meg együtt, szeretetben, szeretteinkkel. Két felnőtt lányom van, a nagyobbik lányommal kertészkedünk, a kisebbikkel bele csapunk az éjszakába. Koncertezünk, fürdőbe járunk, várost nézünk, szeretünk barangolni, és bár Győrben élünk, megunhatatlan számunkra a vizek városa. Másik nagy hobbym a főzés, bográcsozás, szívesen járok baráti táraságba.
Léna - társkereső Komárom - 67 éves nő
Léna, 67 éves
Társkereső Komárom
1156 napja tag

Üdvözlök Mindenkit! Na, ez az a rész, amit nem szeretek! Amit leírnék, azt a másik ember nem biztosan úgy látná...

Legújabb tatabányai férfi társkeresők 50 felett

Antal - társkereső Tatabánya - 73 éves férfi
Antal, 73 éves
Társkereső Tatabánya
152 napja tag

73 éves vagyok, de fiatalos megjelesésű. Elváltam, éppen ezért keresem a társam. Van egy lányom és három unokám, akik külön élnek
Feri - társkereső Tata - 58 éves férfi
Feri, 58 éves
Társkereső Tata
1309 napja tag

Élőben jobban el tudom majd mondani.Az adatlapon a lényeg ott van ! Hobbi:pecázás és pókerezés Szeretem a női nemet de a női igent még jobban :)
Társkeresés Tatabányán

Tatabánya

Tatabánya a Közép-Dunántúli régióban helyezkedik el, , Komárom-Esztergom megye székhelye. Központi fekvése miatt országos forgalmi csomópontnak számít. Tatabánya iparváros jellegéből adódóan nem büszkélkedik túl sok látnivalóval, viszont ha egy-két kellemes délutáni napot szeretnénk eltölteni párunkkal, arra teljesen alkalmas.

Látnivalók

Tatabányai Múzeum

Tatabánya fiatal város, 19-20. század körül jött létre, ezért a múzeum az új- és legújabbkori emlékeket tudja bemutatni. A gyűjtemény kialakítása még Tatán kezdődött meg 1967-ben. A tárgyi emlékek mellett a múzeum színvonalas közművelődési tevékenységet is végezni. Elsődleges feladatuknak a bányász múlttal való megismerkedést és megőrzést tekintik.

Bányászati és Ipari Skanzen

A Skanzen nagyon fontos helyszíne a bányászhagyományok ápolásának. A kiállításokhoz különleges programlehetőségek társulnak. Az ’élő múzeum’ hatásának köszönhetően a látogatók az 1940-es években érezhetik magukat. Emellett bányásszá avatáson vehetnek részt, ehhez meg kell tanulniuk a bányászhimnuszt és pár bányászdalt. A próbákért oklevél jár és a foglalkozás végén bányászuzsonna (zsíros kenyér). A kínálat az iskolamúzeum átadása óta kiegészült, és az idelátogatók részt vehetnek régi tanítási órákon is.

Tulipános ház

A régi időkben Bányatiszti Kaszinóként volt ismert a palota, a tatabányai társkeresők nagyon szerették itt tölteni estéiket. 1923 óta üzemelt, színházteremmel, kártyaszalonnal és három külön kaszinóval várva a munkásokat, altiszteket és tiszteket. A jókedv 1945-ig tartott, amikor a Magyar Demokratikus Ifjúsági Szövetség (MADISZ) beköltözött az épületbe.

Programok

Jászai Mari Színház

A Jászai Mari Színház Tatabánya legkiemelkedőbb művelődési és kulturális helyszíne, egyben a tatabányai társkeresők kedvenc találkozópontja. Olyan kulturális intézményként próbálja bővíteni a listát, mely a minőségi szolgáltatás mellett elgondolkodtatja a közönséget, és a hétköznapi problémákra hívja fel a figyelmet. Kihasználva a különböző játszóhelyek nyújtotta lehetőségeket, a nagyszínpadi produkciók mellett, olyan előadások is szoktak műsorra kerülni, melyeknek intimebb atmoszférájú játszóhely igényük van,vagy éppen gyerekközönségük miatt a kamaraszínházban kerülnek bemutatásra.

Tatabányai Gyémánt Fürdő

Ötezer négyzetméteren fekszik a Tatabányai Gyémánt Fürdő, amit Közép-Európa legszebb fekvésű strandjai között tartanak számon. A hatalmas medencekomplexum egész évben várja a fürdőzni vágyókat. Fiataloktól egészen az 50 feletti társkeresőkig egytől-egyig nagyon szokták szeretni, hiszen a beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodában két fürdőmedence szolgálja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Hatalmas játszótérrel, játszóházzal, interaktív programokkal, vízi játékokkal várják a legkisebbeket is, így az sem jelent problémát, ha a társkeresés gyerekkel történik. Az izgalmakat kedvelőket vízesés, sodrófolyosó, hullámmedence valamint kül-, és beltéri csúszdák szórakoztatják. 

Millenniumi Közpark és Csónakázó tó

A pihenni vágyók egyik kedvenc helyszíne a Millennium park, illetve a városi rendezvények kedvelt helyszíne. A zöldellő liget és a tó békésen ringó vize egy nyugodt szigetet jelent a város forgatagában.

Tatabánya
Tatabánya

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.