Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Váci társkeresők 50 felett

Gyerekes váci társkereső nők 50 felett

Aranka - társkereső Szigetszentmiklós - 64 éves nő
Aranka, 64 éves
Társkereső Szigetszentmiklós

Keresem a Társam,barátom kapcsolat céljából.Társaság kedvelő vagyok.Nem vagyok a jónak elrontója.Kereslek talán éppen téged!
Iren - társkereső Gyömrő - 53 éves nő
Iren, 53 éves
Társkereső Gyömrő

Elvalofelben vagyok van két gyerek aki velem él szeretnék új szerelemre találni nagyon

Gyerekes váci társkereső férfiak 50 felett

Imre - társkereső Dunavarsány - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
Társkereső Dunavarsány

Aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok. Szeretek utazni éd iimden olyan dolgot ami szórakoztat.
Miklos - társkereső Bag - 53 éves férfi
Miklos, 53 éves
Társkereső Bag

Miklos a nevem független vagyok, hossutávu kapcsolatott keresek. nem tervezek majd jön aminek jönnie kell.
Csaba - társkereső Aszód - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Társkereső Aszód

Kis körszakállas enyhén macis pasi keresi kedvesét.
Mihály - társkereső Dunakeszi - 53 éves férfi
Mihály, 53 éves
Társkereső Dunakeszi

Szeretném megtalálni a jobbik felemet.Olyan társat keresek akivel a kölcsönös szeretet és tisztelet jegyében le tudom élni hátralevő életemet.

Özvegy váci társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Érd - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Társkereső Érd

Magamról a legnehezebb írni,ismerj meg és meg tudod milyen vagyok.Én is szeretnélek meg ismerni.Köszönöm,hogy meg nézted az adatlapomat
Ibolya - társkereső Cegléd - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
Társkereső Cegléd

Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.

Özvegy váci társkereső férfiak 50 felett

Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
Társkereső Gödöllő

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
József - társkereső Veresegyház - 78 éves férfi
József, 78 éves
Társkereső Veresegyház

Élettel teli özvegynek tartom magamat, aki még ennyi idősen is vágyik a kapcsolatteremtésre és szeretne ismerkedni. Nem szeretek egyedül lenni, inkább társaságban lennék egy kedves hölggyel. Üdvözlettel: József

Elvált váci társkereső nők 50 felett

Edit - társkereső Ócsa - 56 éves nő
Edit, 56 éves
Társkereső Ócsa

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Anikó - társkereső Gödöllő - 61 éves nő
Anikó, 61 éves
Társkereső Gödöllő

Intelligens,nőiesen vonzó,magára és környezetére igényes nő vagyok.Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat.
Márti - társkereső Százhalombatta - 60 éves nő
Márti, 60 éves
Társkereső Százhalombatta

Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*
Júlia - társkereső Cegléd - 52 éves nő
Júlia, 52 éves
Társkereső Cegléd

Nagyon hiányzol. Már rég kereslek. Őszinte, ragaszkodó, hűséges vagyok. Romantiku. Ha a telón szexet nézel akkor ne írj. Nekem csak az kell akinek csak én kellek. Nem osztozkodok senkivel. És református.

Elvált váci társkereső férfiak 50 felett

Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves
Társkereső Tököl

A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
János - társkereső Dunakeszi - 63 éves férfi
János, 63 éves
Társkereső Dunakeszi

Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
Tibor - társkereső Szigetszentmiklós - 65 éves férfi
Tibor, 65 éves
Társkereső Szigetszentmiklós

Jóélet kedvel vidáman lazán kell venni minden problémát. És ha még van társ. Ide avilágot. Együtt lenni Jo!
Csaba - társkereső Nagykőrös - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
Társkereső Nagykőrös

Megbizhato , apolt es rendezett korulmenyek kozott elo ferfi vagyok . Szeretem a termeszetet , vizpartot , uszast , termalfurdozest, horgaszatot , masszazst amiben en is jo vagyok es autovezetest.Szeretnek megismerkedni olyan csinos vagy csinosan molett holgyel aki tud tiszta szivbol szeretni, huseges es hasonlo tevekenysegeket szereti mint en.

Diplomás váci társkereső nők 50 felett

Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
Társkereső Dunakeszi
Egyetemi diplomás (művészeti)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
Társkereső Szentendre
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Eszter - társkereső Gyömrő - 68 éves nő
Eszter, 68 éves
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett

Egyedülálló és élő 63 éves ember vagyok. Szeretem és meglátom a szépet, és te is tudhatod, hogy egyedül örülni szomorú dolog. Tudok szeretni, és vágyom a szeretetre. Racionálisan szemlélem és élem az életemet. Társat keresek, akivel együtt oldjuk meg a nagy problémákat, a kicsiket meg szinte észre sem vesszük.

Diplomás váci társkereső férfiak 50 felett

Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Társkereső Dunakeszi
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Mihály - társkereső Diósd - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Társkereső Diósd
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Társkereső Áporka
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?

Legújabb váci női társkeresők 50 felett

Erika - társkereső Pilis - 57 éves nő
Erika, 57 éves
Társkereső Pilis
3 napja tag

Én egy alapvetően nyugodt természetű ember vagyok, aki meglátja a külsőn kívül a pozitív belső emberi tulajdonságokat is. Ugyanakkor átlátok a dolgokon. Keresem a lelkitársamat, aki tartós, és mély kapcsolatra vágyik.
Évi - társkereső Csömör - 50 éves nő
Évi, 50 éves
Társkereső Csömör
9 napja tag

50 éves vagyok, de eddig nem találtam meg a másik felemet, de nem adom fel, úgy ahogy mást sem... Nagyon kitartó vagyok... Szeretném, ha jövendő társam is ilyen lenne...
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
Társkereső Budaörs
57 napja tag

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám...
Katalin - társkereső Veresegyház - 52 éves nő
Katalin, 52 éves
Társkereső Veresegyház
86 napja tag

Társat keresek ehhez a nagyszerű kalandhoz, ami az élet. Társat az egyszerű hétköznapokhoz és fényesebb ünnepekhez. Természetjárást, kulturális programokat, nagy beszélgetéseket és csendességet is kedvelő ember vagyok. Ahogy gondolom a legtöbbünktől olvashatjátok. Hát ez van. :))) Furcsa a képek és néhány rövid mondat alapján dönteni és egy kattintással továbblendülni a következő élet villanásaira. De láttam már olyat, aki látott olyat, akinek végül működött. :D Ahogy lejjebb valamelyik rubrikában :) olvashatod, gyakorló keresztény vagyok. Hasonló szemléletű és életvezetésű társat keresek. "A hármas kötél nem hamar szakad el." Emellett fontosnak tartom a kémiát, továbbá hogy érdeklődjünk egymást dolgai iránt és nem utolsó sorban, hogy tudjuk/akarjuk tolerálni különbözőségeinket. Akár örvendezve is felettük, hiszen előrébb vivő, építő is lehet a más szemlélet, gyakorlat bizonyos kérdésekben. Az élet (egyik alapvető) fűszerének tartom a humort, a humorérzéket, nevetve minden könnyebb. Kitartó vagy, ha még ezeket a sorokat is olvasod! :) Legyen szép napod!

Legújabb váci férfi társkeresők 50 felett

István - társkereső Vác - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Vác
1102 napja tag

Igaz, nem vagyok már kamasz, sem húsz éves, de úgy érzem, hogy az én koromban is jár az embernek a boldogság. Az a boldogság, amit egy másik ember, a TÁRS adhat meg nekünk. Éppen ezért vagyok itt, hogy rátaláljak arra a HÖLGYre, aki újra boldoggá tudna tenni. Mivel? Egy öleléssel, meleg, szerető szavakkal, hűséggel, őszinteséggel és természetesen forró, intim órákkal. Mert ugyebár, ez is hozzá tartozik az élethez. A fentiekben már lényegében el is mondtam, hogy mi az elképzelésem arról a hölgyről, akit keresek. Ezeken kívül vannak a külső tulajdonságok: ne legyen magasabb 170 cm-nél és ne legyen idősebb 55 évesnél. Nagyon remélem, hogy léteznek olyan hölgyek, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.
Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
Társkereső Gyál
15 napja tag

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Rajmund - társkereső Budakeszi - 53 éves férfi
Rajmund, 53 éves
Társkereső Budakeszi
25 napja tag

53 éves agglegény vagyok, aki keresi a párját. Szüleim elvesztése után egyedül maradtam, és a szívem kiadó. Keresem azt a korban hozzám illő hölgyet, aki szívesen lenne a párja egy leszázalékolt, de stramm férfinak, aki testépítést, sétálást, olvasást, festést, filmnézést kedvel, valamint imádni fogja amit főzni fog a házias párja. Legyen kissé molett, kedves és békés természetű.
Sanyi - társkereső Szigethalom - 57 éves férfi
Sanyi, 57 éves
Társkereső Szigethalom
60 napja tag

Keresztény társam keresem, házasság céljából.

Keresztény váci társkereső nők 50 felett

Mária - társkereső Dunaharaszti - 65 éves nő
Mária, 65 éves
Társkereső Dunaharaszti
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Társkereső Budakalász
vallása: római katolikus

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Társkereső Nagykovácsi
római katolikus vallású (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Anna - társkereső Cegléd - 63 éves nő
Anna, 63 éves
Társkereső Cegléd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Türelmes, nyugodt, vidám természetű nő vagyok. Nem vagyok egy csacsogó típusú, meggondolom a mondandómat. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat és akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség és a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű, szókimondó ember, aki szintén a hátra lévő éveire keresi szeretetre vágyó és szeretetet adni és azt elfogadni tudó társát. Nekem nem elfogadható: egy ateista, ha valaki dohányzik, és a sumák, titkolódzó ember. Számomra egy kapcsolatban a megértés, a kölcsönös tisztelet, az egymásra való odafigyelés, és a szeretet a legfontosabb. Szeretettel várom válaszod egy hosszú beszélgetésre, ismerkedésre: ANNA

Keresztény váci társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Érd - 56 éves férfi
László, 56 éves
Társkereső Érd
vallása: református (nem gyakorlom)

Szeretnék társat találni , lehetőleg egy életre . Kérlek ne zárkozz el a gyerekvállalástól , mivel nekem még nincs . Nem tudom mit szeretnél tudni rólam . Egy beszélgetést gondolom megérek . Laci
László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
Társkereső Szigethalom
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
Társkereső Gödöllő
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
Társkereső Érd
hívő református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Társkeresés Vácon
Vác
Vác

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.