Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkeresők 50 felett

1 445 diplomás, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány 50 év feletti diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes diplomás társkereső nők 50 felett

Anna - társkereső Érd - 54 éves nő
Anna, 54 éves
Főiskolát végzett

Társkeresés szénakazlában keresek egy, csakis egy valakit, remélem egyszer már csak megtalálom, megtalállak!
Éva - társkereső Budapest - 72 éves nő
Éva, 72 éves
Főiskolai diplomás (számvitel- pénzügy)

Őszinte, vidám természetű, romantikus alkat vagyok, önálló egzisztenciával rendelkezem .Szeretek utazni,kirándulni, fürdőbe járni, zenét hallgatni. sütni, főzni,és még sok minden érdekel,nyitott vagyok minden új dologra. Ha felkeltettem érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot.
Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
Egyetemi diplomás (művészeti)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Lina - társkereső Budapest - 61 éves nő
Lina, 61 éves
Főiskolát végzett

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!

Gyerekes diplomás társkereső férfiak 50 felett

Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
Főiskolai diplomás (mezogazdasag)

163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.
Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
Egyetemet végzett

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.

Özvegy diplomás társkereső nők 50 felett

Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
Főiskolát végzett

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
Egyetemet végzett

NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.
Ágnes - társkereső Budapest - 60 éves nő
Ágnes, 60 éves
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Katalin - társkereső Budapest - 64 éves nő
Katalin, 64 éves
Főiskolai diplomás (Számvitel)

Szia! A koromat láttad, a fotóm is itt van! Szeretnék egy partnert közös programokhoz! Ha ezek jól sikerülnek többről is lehet szó!

Özvegy diplomás társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 75 éves férfi
Istán, 75 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék

Elvált diplomás társkereső nők 50 felett

Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Ica - társkereső Szeged - 55 éves nő
Ica, 55 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok szeretek ismerkedni! Nyitott vagyok mindenre !
Erzsike - társkereső Orosháza - 68 éves nő
Erzsike, 68 éves
Főiskolát végzett

Szeretek beszélgetni,új embereket megsimerni,főként barátokat keresek.
Rita - társkereső Olaszország - 62 éves nő
Rita, 62 éves
Főiskolát végzett

Milyen vagyok ? Kulturalt,pozitiv, vidam hangulatu jol nevelt, figyelmes szeles erdeklodesi korrel. Megkivanom a dialoguson es a kolcsonosegen alapulo kapcsolatot keves beszedu mogorva ferfiak keruljenek .Szeretek beszelni en is de nagyon jo hallgato is vagyok. Szeretem hallgatni a masik fel elmenyeit gondolatait. Mindig segitokesz vagyok es jelmondatom az hogy nincsenek problemak csak megoldasok termeszetesen ketten minden konnyebb. Szeretek utazni, olvasni, fenykepezni es mindent ami a termeszethez tartozik, kirandulas, nagy gyaloglo vagyok, allatok, viragok, kert gondozas es sok mas. Nincsenek karos szenvedelyeim talan csak egy de az nem karos a parfumok, szeretem a finom olasz es francia parfumokat.

Elvált diplomás társkereső férfiak 50 felett

Imre - társkereső Gyula - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Sándor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
Főiskolát végzett

Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
Mihály - társkereső Diósd - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.

Legújabb diplomás társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
Főiskolát végzett
19 napja tag

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
Egyetemet végzett
24 napja tag

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Ica - társkereső Pécel - 53 éves nő
Ica, 53 éves
Főiskolát végzett
39 napja tag

Kedves, önálló, talpraesett, romantikus alkat vagyok. Pozitív gondolkodással, és humorral élem az életem.
Szilvia - társkereső Szeged - 76 éves nő
Szilvia, 76 éves
Főiskolai diplomás (Egészségügy)
52 napja tag

Igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a természetet, Szívesen hallgatok a zenét, utazok és fotózgatok, melyhez egy társat keresek. A kapcsolatunkat személyes találkozás döntheti el.Nem vagyok élőfizető, csak Email címre, telefonra tudok válaszolni.

Legújabb diplomás társkereső férfiak 50 felett

Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
Egyetemet végzett
26 napja tag

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
Józsi - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Józsi, 58 éves
Egyetemet végzett
79 napja tag

Sok jó tulajdonságom van de vannak rosszak is!Csak a személyes találkozás dönti el,hogy egymáshoz illünk e vagy sem,tudjuk e tolerálni a másik jó és rossz tulajdonságait!
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
Egyetemi diplomás (testnevelés)
79 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Bandi - társkereső Tamási - 60 éves férfi
Bandi, 60 éves
Főiskolát végzett
225 napja tag

Nincs lovam, se motorom,se puskám, se vitorlásom. Természetes, minden "műtől" mentes, de nem hibátlan nőt keresek. Nem háztartási alkalmazottat és nem kedvesnővért. Imádom a vízet, a lecsót és a zsíros kenyeret. Testnevelőtanárként dolgozom.

Keresztény diplomás társkereső nők 50 felett

Aranka - társkereső Eger - 58 éves nő
Aranka, 58 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
Aranka - társkereső Jászárokszállás - 71 éves nő
Aranka, 71 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (alkalmanként)

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! Mivel tagságom lejár,csak email cim,vagy skype címre tudok válaszolni *moderálva*
Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Egyetemi diplomás (mérnök)
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.

Keresztény diplomás társkereső férfiak 50 felett

Miklós - társkereső Poroszló - 72 éves férfi
Miklós, 72 éves
Egyetemet végzett
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Vízimádó,kutyabarát nem átlagos pasi.A Tisza tó partján él.Email:*moderálva*
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
Egyetemet végzett
vallása: református

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
József - társkereső Budapest - 67 éves férfi
József, 67 éves
Egyetemet végzett
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Imre (68), Gyula
  pár-keresés
  B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
 • Abigél (63), Budapest
  Megkérlek képpel feltöltött adatlappal jelentkezz!!!!!!!!!!!!!
  A VACAK ÁRÚT SIETVE KELL ELADNI. ÉN MÉG RÁÉREK. Nem tudom a neved, hogy segítsek neked, hogy megtalálj, ha keresnél!? E-MAIL CÍMRE REAGÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Erzsebet (73), Budapest
  soha nem keso
  szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
 • Szabolcs (55), Szeged
  Szeretném ha szeretnének
  Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
 • Tünde (56), Sopron
  Nem keresek senkit, én Valakit keresek. :)
  Írhatnék bármit, de ha érdekellek, úgy is kérdezni fogsz.
Egy megértő társra vágysz?
Voltál már úgy, hogy találkoztál valakivel és nem nagyon volt közös témátok? Esetleg akadály volt az illető aluliskolázottsága, vagy csak egyszerűen nem érdekelték a humán témák? Amikor valaki diplomával rendelkezik, elvárja, hogy a párja is hasonló kvalitású legyen. Diploma nélkül azért kicsit másabb a világnézet, a főiskola/egyetemi évek tapasztalatainak hiánya is hamar megmutatkozik. Érdemes tehát diplomásként diplomás társat keresni? Igen! Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.