Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkeresők 50 felett

1 435 diplomás, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány 50 év feletti diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes diplomás társkereső nők 50 felett

Emerencia - társkereső Nyíregyháza - 55 éves nő
Emerencia, 55 éves
Főiskolát végzett

Szia, Emerencia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit - társkereső Budapest - 60 éves nő
Judit, 60 éves
Főiskolát végzett

Szép az élet egyedül is de párosan az igazi ! Várom azon szenvedélyes , jóképű . aktív , élet vidám férfiak jelentkezését akik ezzel egyetértenek és keresnek egy vidám , okos ,nagyon kedves dagikát ...
Andrea - társkereső Szeged - 59 éves nő
Andrea, 59 éves
Főiskolát végzett

Jó lenne valakit nagyon szeretni....van még ilyen?
Rózsa - társkereső Bátaszék - 59 éves nő
Rózsa, 59 éves
Főiskolai diplomás (Oktatás)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.

Gyerekes diplomás társkereső férfiak 50 felett

Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Tibi - társkereső Komárom - 57 éves férfi
Tibi, 57 éves
Egyetemet végzett

Nagyon szeretnék itt rá találni a: Barátnőmre, Szeretőmre és Társamra de mind háromra egy személyben...mert bohócnak már túl öreg vagyok de ahhoz, hogy egyedül éljem le az életem még túl fiatal!!!!! Ja és még valami az adatlapon szereplő dolgok mind igazak, a fotók mostaniak és tényleg komolyan gondolom a párkeresést jóval komolyabban mint azok az áll szentek akik kiírják, hogy csak komoly kapcsolat érdekli és mégis nálánál 10-15 évvel fiatalabb férfit keres!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsánat nem csak romantikus alkat de szókimondó is vagyok!!!!
József - társkereső Budapest - 51 éves férfi
József, 51 éves
Főiskolát végzett

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
Bandi - társkereső Tamási - 60 éves férfi
Bandi, 60 éves
Főiskolát végzett

Nincs lovam, se motorom,se puskám, se vitorlásom. Természetes, minden "műtől" mentes, de nem hibátlan nőt keresek. Nem háztartási alkalmazottat és nem kedvesnővért. Imádom a vízet, a lecsót és a zsíros kenyeret. Testnevelőtanárként dolgozom.

Özvegy diplomás társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Marianna - társkereső Debrecen - 55 éves nő
Marianna, 55 éves
Főiskolai diplomás (oktatás)

Debrecenben élő, özvegy tanárnő vagyok. Keresem korban, intellektusban hozzám illő, független társamat...:-) Komoly ( akár végleges) kapcsolat reményében regisztráltam!
Judit - társkereső Pécs - 59 éves nő
Judit, 59 éves
Egyetemi diplomás (Oktatás )

Ne csak a külső alapján ítélj meg, adj magunknak egy esélyt. Testnevelést tanítok egy általános iskolában.Tenisz bíráskodom, imádom a táncot,( (társas, salsa, bachata, táncházak). Szeretek színházba, moziba járni. Szeretem a wellnest. Persze a konyhában is ismerem a járást. Tudok sütni és főzni is. Szeretném megosztani a mindennapok örömét valakivel.
Margit - társkereső Pécs - 75 éves nő
Margit, 75 éves
Főiskolát végzett

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)

Özvegy diplomás társkereső férfiak 50 felett

Istán - társkereső Nagykanizsa - 74 éves férfi
Istán, 74 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 70 éves férfi
Zoltán, 70 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Géza - társkereső Pécs - 71 éves férfi
Géza, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.

Elvált diplomás társkereső nők 50 felett

Margit - társkereső Dunaszerdahely - 53 éves nő
Margit, 53 éves
Főiskolát végzett

„Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra.” /Márai Sándor: Eszter hagyatéka/ Ha szeretnél velem találkozni, itt elérsz: *moderálva*
Judi - társkereső Tatabánya - 55 éves nő
Judi, 55 éves
Főiskolai diplomás (Egészségügyi területen)

Még formálható, kedves, vidám, bújós nő vagyok. Nagyon kedvelem a meghitt pihenéseket,sétákat, a vizben lubickolni. Szivesen olvasgatok, most a kedvenceim a butuskás török sorozatokat. A konyhában minden percet élvezek, finom ételeket készítek és jó étvággyal fogyasztom el. Ismerj meg!
Emma - társkereső Budapest - 66 éves nő
Emma, 66 éves
Egyetemet végzett

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Zsofi - társkereső Kecskemét - 65 éves nő
Zsofi, 65 éves
Egyetemet végzett

Testi, lelki, szellemi kapcsolatom keresem, hosszu távon, korrektül... ...mindent megbeszélünk!

Elvált diplomás társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 75 éves férfi
János, 75 éves
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
László - társkereső Bécs - 65 éves férfi
László, 65 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
András - társkereső Gyula - 57 éves férfi
András, 57 éves
Főiskolát végzett

Ha el tudjuk fogadni önmagunkat a tökéletlenségünkkel együtt, akkor a másik elfogadása, már könnyen megy. Nem vagyok előfizető.

Legújabb diplomás társkereső nők 50 felett

Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)
46 napja tag

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Aranka - társkereső Eger - 58 éves nő
Aranka, 58 éves
Főiskolát végzett
50 napja tag

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
Éva - társkereső Budapest - 52 éves nő
Éva, 52 éves
Főiskolát végzett
55 napja tag

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
Margo - társkereső Mezőfalva - 59 éves nő
Margo, 59 éves
Főiskolát végzett
69 napja tag

Sok mindent lehet-lehetne írnom.... Pozitív,jó kedvű,igényes a környezetre,magamra, Konyha nem ismeretlen”imadok sütni -főzni” Pörgős,érdeklődés szinte mindenre,utazás,kirándulás,welnes.... Szerintem minden benne van... Vagy meg sem?????????? Hisz allatok????????imadom oket????????

Legújabb diplomás társkereső férfiak 50 felett

Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
Főiskolát végzett
29 napja tag

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József - társkereső Budapest - 78 éves férfi
József, 78 éves
Főiskolai diplomás (Műszaki)
32 napja tag

Az új ismeretekre nyitott, őszinte, vidám alaptermészetű, humán beállítottságú, józan életet élő özvegy vagyok. Keresem azt a hölgyet akivel a hátralévő időt kölcsönös tiszteletben, humorral fűszerezve eltölthetem.
Benedek - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Benedek, 59 éves
Egyetemet végzett
37 napja tag

Van egy második esélyem arra, hogy megtaláljam az igazi szerelmemet, és vvalaki, aki élvezni fogja életem második felét. Nagyon vagyok boldog ember, ki szeret az ő karrierje, barátait és családját. Ha elég szerencsés vagyok, találok egy partnert, aki élvezni fogja azt val vel, Nagyon áldottnak éreznék magam. A legjobb dolgok ban ben az élet vannak szabad. Család, barátok és szeretet!
Feri - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Feri, 64 éves
Főiskolát végzett
70 napja tag

Három lépcső vezet a kapcsolathoz: 1-a megszabott alapfeltételek 2-a fénykép 3-a személyes találkozó. Az első kettő idealizálhat, de a harmadik mindent eldönt. Az igazi kezdet a3. pont után indul.

Keresztény diplomás társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
Egyetemet végzett
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Marika - társkereső Miskolc - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 62 éves nő
Eniko, 62 éves
Egyetemet végzett
hite: református

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!
Anna - társkereső Budapest - 57 éves nő
Anna, 57 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...

Keresztény diplomás társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Egyetemi diplomás (jog)
hívő református

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
József - társkereső Budapest - 67 éves férfi
József, 67 éves
Egyetemet végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Lajos - társkereső Öregcsertő - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Átlagos ,szerény,szeretet éhes romantikus fiú vagyok. Szeretem a régi slágerek, szeretek barkácsolni, kirándulni, táncolni,sütni-főzni.Nem dohányzok,iszok és nem kávézok.4-felnőtt gyermekem és 4kis uncsim, van akiket imádok!! Keresek, egy őszinte,rendes,kedves,megértő, vidám,szeretetéhes rendes nőt!Ha gondolod akkor írj nekem és írd meg e-mail címedet is mert nem vagyok előfizető.Köszönöm.
Laci - társkereső Gödöllő - 75 éves férfi
Laci, 75 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Andrea (50), Érd
  Nekem lettél teremtve...
  Protestáns keresutémyként keresem leendő hívő társam.
 • Maria (59), Kecskemét
  Legy jó , tégy jót!
  Rendkívül energikus, igényes az intellektualis és érzelmi intelligenciara. Klasszikus értékrendek mentén elem az eletem, s olyan tarsat szeretnek akinek meg ezen értékek fontosak.
 • Mari (62), Debrecen
  Kereslek
  Kérések egy rendes férfit, akivel a szabadidőm ez eltölthetem.
 • Katalin (56), Budapest
  Együtt jobb
  190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
 • Erzsébet (66), Miskolc
  Őszinte, önzetlen emberek a jó barátok.
  60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Egy megértő társra vágysz?
Voltál már úgy, hogy találkoztál valakivel és nem nagyon volt közös témátok? Esetleg akadály volt az illető aluliskolázottsága, vagy csak egyszerűen nem érdekelték a humán témák? Amikor valaki diplomával rendelkezik, elvárja, hogy a párja is hasonló kvalitású legyen. Diploma nélkül azért kicsit másabb a világnézet, a főiskola/egyetemi évek tapasztalatainak hiánya is hamar megmutatkozik. Érdemes tehát diplomásként diplomás társat keresni? Igen! Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.