Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 516 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Zsuzsanna - társkereső Pilismarót - 62 éves nő
Zsuzsanna, 62 éves


Szeretni tudo vagypk. Nem dohanyzok elonybe.Alkohol mentes eletut varok
Éva - társkereső Budapest - 72 éves nő
Éva, 72 éves


Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
Zsuzsa - társkereső Polgárdi - 64 éves nő
Zsuzsa, 64 éves


Vidám,természetkedvelő nő vagyok,keresem hasonló tipúsú férfi társaságát.
Márti - társkereső Százhalombatta - 59 éves nő
Márti, 59 éves


Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Imre - társkereső Dunavarsány - 68 éves férfi
Imre, 68 éves


Aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok. Szeretek utazni éd iimden olyan dolgot ami szórakoztat.
Ferenc - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Ferenc, 60 éves


NEHÉZ BÁRMIT IS IDE FIRKANTANI A SZEMÉLYES TALÁLKA SZERINTEM AZ MÉG FONTOSAB RÖVIDEN ENNYIT
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves


62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves


163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Budapest - 53 éves nő
Éva, 53 éves
Főiskolát végzett

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
Anna - társkereső Érd - 54 éves nő
Anna, 54 éves
Főiskolát végzett

Társkeresés szénakazlában keresek egy, csakis egy valakit, remélem egyszer már csak megtalálom, megtalállak!
Aranka - társkereső Eger - 59 éves nő
Aranka, 59 éves
Főiskolát végzett

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
Ági - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ági, 59 éves
Egyetemet végzett

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

András - társkereső Budapest - 63 éves férfi
András, 63 éves
Egyetemet végzett

Keresem a kedvesemet egy életre mint Pesti Fickó ! Nem hétköznapi életet élek,rend van a hajam alatt és szeretem a színvonalas soha el nem unalmasodó párkapcsolatot !Nem vagyok a "szürkék hegedűse "Világot járt fickó aki úúúúútálja a telet ezért akkor szeretek elmenni a nyárba,de egyedül unalmas ! Nem lettem előfizető mostantól,neked kéne elérhetőséget adni ha elérni akarsz,skype,vez.telefon! NEM VAGYOK MÁR ELŐFIZETŐ ÉS NEM IS LESZEK ITT.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
Főiskolát végzett

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
5 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
10 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
Ircsi - társkereső Debrecen - 58 éves nő
Ircsi, 58 éves
18 napja tag

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
24 napja tag

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám... Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden...

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
13 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
20 napja tag

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat
László - társkereső Abda - 50 éves férfi
László, 50 éves
20 napja tag

Szia! Dolgozom, élek, és néha magányosnak érzem az életem. Meghivnálak egy tétnélküli vacsorára, beszélgessünk. A legrövidebb verzió hogy jól lakunk, és keresünk tovább.De talán...
Sanyi - társkereső Szigethalom - 57 éves férfi
Sanyi, 57 éves
27 napja tag

Keresztény társam keresem, házasság céljából.

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Anna - társkereső Cegléd - 63 éves nő
Anna, 63 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Türelmes, nyugodt, vidám természetű nő vagyok. Nem vagyok egy csacsogó típusú, meggondolom a mondandómat. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat és akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség és a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű, szókimondó ember, aki szintén a hátra lévő éveire keresi szeretetre vágyó és szeretetet adni és azt elfogadni tudó társát. Nekem nem elfogadható: egy ateista, ha valaki dohányzik, és a sumák, titkolódzó ember. Számomra egy kapcsolatban a megértés, a kölcsönös tisztelet, az egymásra való odafigyelés, és a szeretet a legfontosabb. Szeretettel várom válaszod egy hosszú beszélgetésre, ismerkedésre: ANNA
Ágnes - társkereső Budapest - 58 éves nő
Ágnes, 58 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Pozítiv gondolkodásu,fiatalabnak érzem magam /kivül-belül/mint a papír amit mutat.Nagyon szeretek tevékenykedni,dolgozni.Szeretem a szabadídömet jó társaságban eltölteni /kerékpározni,kírándulni ,kártyázni...../Szeretek főzni és a külső vélemények szerint finomakat is készitek.Nagyon szeretek azokról gondoskodni akik szeretnek.Katolikus szellemben nevelem kislányomat,aki szeretnivaló,csúpa szív lélek.
Katalin - társkereső Akasztó - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Három lányom van négy unokám ők már nem élnek velem! Egyedül élek csaladi házban van egy kutyám! Hazorzo...nagyon szeretem a viragokat növényeket. Hazias vagyok csaladcentrikus! Levagyok százalelolva melette dolgozom! Szeretek. Színházba kirándulni fesztivalokra járni
Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
református vallású (alkalmanként)

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Franciaország - 66 éves férfi
Tamás, 66 éves
római katolikus vallású (nem hiszek benne)

Franciaországban élek,antik restaurátor vagyok,társat keresek aki hozzám költözne!!
János - társkereső Békés - 52 éves férfi
János, 52 éves
hívő református

A személyes varázsban hiszek- egy kis telefon diskura után...Idén egymásra találunk.
Ferenc - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Ferenc, 62 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Szelíd Oroszlán vagyok,míg nem Bántanak ,de Szerintem ezzel,Mindenki így van ! Szeretnék Szeretni,és Szeretve Lenni ? Nem ,,,Minden áron ! köszönöm a Látógatást ,Kedves ,,,Hölgyeim !!! aki,mer,az nyer,,,,oda,vissza !!!!
Ferenc - társkereső Budapest - 79 éves férfi
Ferenc, 79 éves
református vallású (alkalmanként)

Szeretek a természetben barangolni,rendszeresen járok úszni,tornázom, régebben versenyszerüen sportoltam(,athletika,sifutás).Sszeretek olvasni,múzeumba szinházba, rendezvényekre szivesen megyek.Tartós kapcsolathoz szeretnék jóérzésű hölgytársat találni.
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Erika (61), Győr
  Tegyük szebbé a hétköznapokat!
  Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
 • Ferenc (62), Budapest
  Kereslek,és Megtalállak ! Te találsz rám elöbb.Kérlek: írj rám
  Szelíd Oroszlán vagyok,míg nem Bántanak ,de Szerintem ezzel,Mindenki így van ! Szeretnék Szeretni,és Szeretve Lenni ? Nem ,,,Minden áron ! köszönöm a Látógatást ,Kedves ,,,Hölgyeim !!! aki,mer,az nyer,,,,oda,vissza !!!!
 • Eszter (68), Gyömrő
  "A jövő nem fogja jóvátenni amit te a jelenben elmulasztasz
  Egyedülálló és élő 63 éves ember vagyok. Szeretem és meglátom a szépet, és te is tudhatod, hogy egyedül örülni szomorú dolog. Tudok szeretni, és vágyom a szeretetre. Racionálisan szemlélem és élem az életemet. Társat keresek, akivel együtt oldjuk meg a nagy problémákat, a kicsiket meg szinte észre sem vesszük.
 • János (51), Budapest
  Egy jol müködő kapcsolat.
  Keresem a párom, ez is egy lehetőség igy hát megprobálom!!!!
 • Ilona (62), Dunaújváros
  A megfelelő pillanat mindig a Most!
  Komoly kapcsolatot keresek.Aki tars lenne a mindennapokban,joban rosszban segitenenk egymast.
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.