Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 518 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Marcsi - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Marcsi, 62 éves


Vidám természetű, házias, hűséges, szeretetre vágyó elvált nő vagyok. És persze magányos. Két felnőtt gyermekem van, ( akik már régóta külön élnek tőlem ) és két unokám. Egy nagy lány és egy pici, 7 hónapos kisfiú. Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretnék boldog lenni, és BOLDOGGÁ TENNI TÉGED !!! Hozzám illő, NEM DOHÁNYZÓ, tisztelni, szeretni tudó férfit keresek. Használjuk ki az élet minden percét, ami még hátra van, ami még megadatik nekünk. Szeretnék oly sok mindent tenni még!! Szeretnék kirándulni, szórakozni, jókat sütni-főzni, meg hasonlóak!! Tartalmasan szeretném eltölteni a még hátralévő éveket???
Éva - társkereső Szentes - 63 éves nő
Éva, 63 éves


Magas, ápolt, intelligens, humoros férfi/-ak/ jelentkezését várom.
Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves


Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
Idus - társkereső Hódmezővásárhely - 67 éves nő
Idus, 67 éves


Keresek egy komoly gondolkodású, de nagyon jó humorú pasit, aki a mottómat magáénak vallja, és nem rest utazni egy hölgyért, ha kell. Magamról csak annyit, hogy nagyon fiatalos vagyok, széles az érdeklődési köröm. Nagyon tudok szeretni, és szeretek gyengéd lenni, ha valakit érdemesnek tartok erre. Nagy empátiával vagyok megáldva.

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Tibor - társkereső Piliscsév - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves


Jól vagyok.Vezetek egész nap.Járom az országot.Víg kedélyű.Zene film szórakozás.Meg ami jó.Kirándulás famászás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves


A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
József - társkereső Nyim - 60 éves férfi
József, 60 éves


Független, normális józan életü férfi vagyok, a Bika jegyében születtem, fontos a kölcsönös megértés, egymás mindenkori megbecsülése, szerelem, romantika, ismerkedjünk meg, aztán rajtunk múlik mit hozunk ki egymásból...
László - társkereső Bugyi - 57 éves férfi
László, 57 éves


szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!

Éppen online elvált társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
1 órája lépett be

Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
Rózsa - társkereső Szeged - 67 éves nő
Rózsa, 67 éves
3 órája lépett be

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!

Éppen online elvált társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Csabacsőd - 67 éves férfi
János, 67 éves
1 órája lépett be

Sziasztok! János vagyok, 60 éves, lakhelyem Csabacsüd. Mások szerint még mindig igazán fiatalos, természetes focikedvelő férfi vagyok. Ha többet szeretnél rólam tudni bátran írj!
Csabi - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Csabi, 50 éves
2 órája lépett be

Tudom, mire vágyok és hogy mit szeretnék elkerülni. Harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyok, társra, párra, nem kalandra, nem barátnőre. Akinek támasza lehetek, akivel megbízhatunk egymásban és aki néha - ha nekem is szükségem lenne rá - engem is támogat. A párkapcsolatban érzékeny, együtt érző, empatikus, a munkában kemény, határozott, viszont mindkét területen fiatalos, lendületes, humoros vagyok. 30-40 fölött már nem hiszem, hogy van olyan ember, aki a "megfelelő" mennyiségű csalódással, fájdalommal ne rendelkezne. Nem a múltban szeretnék élni, de a leendő páromtól is ugyanezt várom. Használd tudásként, tapasztalatként, nem pedig a mindennapjaink részeként, hogy ezekkel ne keserítsük meg azokat. 3 lányom van. Mindennél jobban szeretem őket (de egy igazi társ hiányzik). A személyes találkozót részesítem inkább előnyben (habár írni is szeretek...). Ismerj meg, segítek ebben és Te is segíts megismertetni magad!

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Eniko - társkereső Tiszaújváros - 62 éves nő
Eniko, 62 éves
Egyetemet végzett

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!
Emma - társkereső Budapest - 66 éves nő
Emma, 66 éves
Egyetemet végzett

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Lilli - társkereső Budapest - 66 éves nő
Lilli, 66 éves
Főiskolát végzett

magas mackós társat keresek, aki szereti atállatokat
Judit - társkereső Bátonyterenye - 50 éves nő
Judit, 50 éves
Főiskolát végzett

Nem vagyok tökéletes, de tökéletlen sem. Hiányzik valaki aki átrendezi és izgalmasabbá teszi az életem. "Ritkán gondolunk arra, amink van, de ami nincs, arra gyakrabban." És még egy fontos dolog! Futás közben gyorsabban ver a szívem. Ha Neked is, akkor talán Téged kereslek.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Bécs - 65 éves férfi
László, 65 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Tamás - társkereső Csernely - 58 éves férfi
Tamás, 58 éves
Egyetemi diplomás (építészmérnök)

Építészmérnök vagyok, de érdekel az opera, asztrológia, csillagászat, színház, kirándulás, utazás, futball és az emberi kapcsolatok. Még mindig rendületlenül keresem az igazi társamat. Értékrendemben az anyagiak az utolsó helyen szerepelnek. Akinél ez fontos szempont, kérem ne próbálkozzon. Én EMBERT keresek és nem csak egy testet.!
Károly - társkereső Székesfehérvár - 63 éves férfi
Károly, 63 éves
Főiskolai diplomás (kertészeti)

Egy az utazást a sportok néhány változatát kedvelő elvált férfi vagyok, keresek hasonló nem dohányzó hölgyet a földi örömök megélése és megtalálása végett.
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Marcsi - társkereső Veszprém - 51 éves nő
Marcsi, 51 éves
14 napja tag

Őszinte, hűséges,vidám természetű vagyok. Hasonló társat keresek. Nem alkalmi kapcsolatot szeretnék. Ne elérhetetlent akarj hanem elérhetőt.
Ágnes - társkereső Budapest - 53 éves nő
Ágnes, 53 éves
24 napja tag

Humoros, művészeteket kedvelő nő vagyok és igen, a jomolyzenét is. Egyedül is jól elvagyok és nem támaszt keresek, hanem olyan férfit, akivel kölcsönösen jól érezzük magunkat.
Erzsébet - társkereső Múcsony - 59 éves nő
Erzsébet, 59 éves
46 napja tag

Őszinte,kedves,mindenre nyitott,szeretem a zenét,táncot,nevetést,komoly kapcsolatot keresek,nem vagyok előfizető
Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
46 napja tag

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Dombóvár - 66 éves férfi
József, 66 éves
16 napja tag

1951. Ben születtem, elvàlt vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. 64-72 èves korig, magàra is igènye hölgyet . Nyugdíjas vagyok.
Guszti - társkereső Tahitótfalu - 58 éves férfi
Guszti, 58 éves
38 napja tag

Már már feladtam, de kitartok, hiszen hiszem, hogy van valahol valaki akivel megoszthatom a jót, a rosszat, akivel tervezhetek aki számíthat rám, és én rá! Akihez odabújhatnék és fordítva. Értelmet kaphatna az életünk!
Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
45 napja tag

64-éves kamionos kicsit beteg keresi azt a társát aki őt keresi.
Gyuszi - társkereső Sződ - 55 éves férfi
Gyuszi, 55 éves
49 napja tag

talán valahol, valamikor már láttuk egymást...????

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
vallása: református

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Medi - társkereső Románia - 59 éves nő
Medi, 59 éves
görög katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
Mária - társkereső Rábacsanak - 52 éves nő
Mária, 52 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
Margit - társkereső Erdely - 62 éves nő
Margit, 62 éves
hite: római katolikus

Szeretnem , ha szeretnenek lennek valakie. Valaki akivel megtudnam osztani az elet oromeit es a nehez pillanatokban mellettem es En O mellette lennek. *moderálva*

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Szigethalom - 69 éves férfi
László, 69 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
János - társkereső Budapest - 75 éves férfi
János, 75 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Imre - társkereső Gyula - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
hite: református

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
István - társkereső Nyíregyháza - 57 éves férfi
István, 57 éves
református vallású (nem gyakorlom)

Társ, Barát, Partner, Valahogyan így lehetne megfogalmazni gondolataimat, elvárásaimat, mivel mostanában regisztráltam nem igazán ismerem oldal működését. *moderálva*
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Béla (71), Budapest
  Keresem az igazi tarsat!
  Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.
 • Andrea (50), Érd
  Nekem lettél teremtve...
  Protestáns keresutémyként keresem leendő hívő társam.
 • Emma (55), Gödöllő
  Szeretet.
  A legfontosabb a szeretet megélése oda- vissza. Ragyogni és fényt hozni egymás életébe. Ebben a korban a hasonló érdeklődés lényeges. Természetszeretet, szakralitás, ősi kúltúrák, természetes gyógymódok, Válkalkozó vagyok, akit sok minden érdekel. Egészségmegőrzéssel és kereskedelemmel foglalkozom.
 • Kata (60), I.
  Őszinteség
  Ha szived mèg szabad cserèljünk az enyèmen sincs lakat Ha gondolod èn odaadom cserèbe a tied adod Káros szenvedélyektől mentes egyedülálló férfiak jelentkezését várom! Fiatalos vidám szeretni ès szeretve lenni tudó hölgy vagyok Kereskedelemben dolgozom.Szeretek rejtvènyt fejteni zenèt hallgatni.Hosszú távra vèglegesen keresem a párom. Remèlem minnèl előbb megtalálom!
 • Jolán (78), Budapest
  Jolanda
  Komoly gondolkodású,de vidám természetű vagyok. Kertes családi házban lakom egyedül. Köztisztviselőként dolgoztam.Tisztaság és rendszerető, házias vagyok. Korban hozzám illő társat keresek,programokhoz. Fürdőhelyekre menni,színház stb.
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.