Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 358 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves


Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves


Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Marianna - társkereső Budapest - 68 éves nő
Marianna, 68 éves


2 diplomás,angolul jól beszélő,nagyon szépnek mondott,elvált nő vagyok.
Andrea - társkereső Szigetszentmiklós - 57 éves nő
Andrea, 57 éves


Szeretem a hivatásom, gyerekekkel foglalkozok, ami sok mindent pótol, de egy igazi társat nem. Nehéz hinni a netes társkeresőkben, de vannak még csodák. Nem várok csodára, de egy szimpatikus, intelligens, kellemes partnerre igen.

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Zoli - társkereső Baracs - 68 éves férfi
Zoli, 68 éves


Nyugdíjas vagyok de még dolgozom.Keresem azt a vékonyabb test alkatú hölgyet kivel meg oszthatnám családi házas otthonom,káros szenvedélytől mentesen élek várom jelentkezésed.
Zoltán - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves


Nem ragadtam le a múltamban. Ha értelmes célt látok, magam előtt, akkor kiállok érte. Mostani életem B-oldala forog ( ahogy mindoni szokás) ám az örömök nem múlhatnak el, nyitottnak érzem magam.
Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves


Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
Sándor - társkereső Debrecen - 61 éves férfi
Sándor, 61 éves


Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Ági - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ági, 66 éves
Főiskolát végzett

kedves, jó kedélyű budapesti nő vagyok, zene, sport, utazás amiket különösen szeretek, egy kedves, korrekt Urat keresek.
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
Egyetemet végzett

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Ilona - társkereső Budaörs - 60 éves nő
Ilona, 60 éves
Főiskolát végzett

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám...

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Budapest - 54 éves férfi
László, 54 éves
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Jakob - társkereső Németország - 67 éves férfi
Jakob, 67 éves
Főiskolát végzett

Nem tudok irni csak beszelni magyarul! Keresek egy tarsno 58-62 eves budapesti legyen.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Szabolcs - társkereső Szeged - 56 éves férfi
Szabolcs, 56 éves
Egyetemet végzett

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Eva - társkereső Németország - 55 éves nő
Eva, 55 éves
8 napja tag

“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Tereza - társkereső Székesfehérvár - 73 éves nő
Tereza, 73 éves
14 napja tag

Fiatalos, vidám természetű, a matériához kötődő de a létezés sokoldalúsága iránt nyitott hölgy vagyok.
Anikó - társkereső Zalaegerszeg - 54 éves nő
Anikó, 54 éves
15 napja tag

Komoly szándékú, optimista, őszinte, magára és környezetére igényes, hűséges, romantikus hölgy keresi hasonló adottságokkal rendelkező Úr jelentkezését. A személyes találkozásban hiszek.
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
16 napja tag

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Ferenc - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Ferenc, 53 éves
27 napja tag

Ferenc nek hívnak Bp lakom 54/174 100 barna hajú elvalt férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő Bp hölggyel! Tartós kapcsolatot keresek!
Feri - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Feri, 65 éves
39 napja tag

Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot. Szeretetre, megértésre vágyom. Társat keresek és nem futó kalandot. Várom jelentkezésedet.
István - társkereső Nagykőrös - 71 éves férfi
István, 71 éves
56 napja tag

Mozgássérült ember vagyok és ezt azért írom le, hogy olyan társat keresek akki így elfogad. Szertem természetet és a zenét.
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
71 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Jolán - társkereső Kiskunhalas - 69 éves nő
Jolán, 69 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Jó kedélyű vidám kissé molett hölgy vagyok, szeretem a zenét keresztrejtvény fejtést, olvasást, Tv zést, internetezést.Szeretek barátkozni ismerősöket gyűjteni. A pozitív gondolkozású embereket szeretem. ,
Ágnes - társkereső Biatorbágy - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Éva vagyok 67 éves vidám természetű, káros szenvedélytől mentesen élek.Semmi jónak elrontója nem vagyok. Kirándulni nyaralni szívesen megyek. De otthon is lehet szórakozni, akár egy jó TV nézés zene hallgatás is hozhat örömet vagy társasozni, kártyázni stb. Összeköltözés nélkül is lehet kedves baráti kapcsolatot kialakítani. Tudjál szeretni és te is kapsz szeretettet. Szeretek autót vezetni.
Ircsi - társkereső Debrecen - 59 éves nő
Ircsi, 59 éves
református vallású

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

Zsolt - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zsolt, 54 éves
vallása: református (nem gyakorlom)

Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.
István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
László - társkereső Bugyi - 59 éves férfi
László, 59 éves
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Zsuzsanna (63), Budapest
  József Attila: Oda
  Személyes találkozás híve vagyok.Ismerj meg a többi megy magától.
 • Erzsébet (71), Bodroghalom
  Lenyugvó nap sugarában...
  Egyedül élek kertes házban kiskutyámmal. Barátot ,társat keresek káros szenvedélyektől mentes, egyedül élő, nem túl magas, idősebb úr személyében.
 • Zoli (55), Cegléd
  Az élet nem áll meg!
  Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
 • Erika (50), Mikekarácsonyfa
  47-55 évesig zala vas megyében keresem a társam
  50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .
 • László (59), Bugyi
  aremény mindig velem van,de nem jo egyedül!!
  szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.