Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 250 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Rózsa - társkereső Szeged - 68 éves nő
Rózsa, 68 éves


Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI! *moderálva*
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves


Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.
Magdi - társkereső Budapest - 50 éves nő
Magdi, 50 éves


Keresem korban hozzám illő páromat Aki szereti a duci formákat Nem riad vissza ha szeretik Ja persze ő is tudjon szeretni
Ani - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ani, 68 éves


Szeretnék egy kötetlen kapcsolatot, hol Nálad, hol Nálam. Ne dohányozz! Szeretek társaságba járni, táncolni, kirándulni, fürdőbe járni, s főleg a családommal szeretek lenni.

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Zalaegerszeg - 50 éves férfi
Géza, 50 éves


Szia. Keresem társam. Zalaegerszeggen lakom.. Keresem korban hozzám illő partnerem.
István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves


Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
Tamás - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Tamás, 64 éves


Szeretni, és szeretve lenni. Szeretném átélni ezt a csodálatos érzést,- állapotot ugyanúgy, mint annak idején..... régen.... huszonévesen. Tudni....hinni, hogy holnap is...holnapután is..és később is így lehet, mert mindketten így akarjuk. És ha kell, Te is tudd azt mondani hogy bocs, ne haragudj.
János - társkereső Békés - 53 éves férfi
János, 53 éves


A személyes varázsban hiszek- egy kis telefon diskura után...Idén egymásra találunk.

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Abigél - társkereső Budapest - 63 éves nő
Abigél, 63 éves
Főiskolát végzett

A VACAK ÁRÚT SIETVE KELL ELADNI. ÉN MÉG RÁÉREK. Nem tudom a neved, hogy segítsek neked, hogy megtalálj, ha keresnél!? E-MAIL CÍMRE REAGÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ági - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ági, 59 éves
Egyetemet végzett

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Főiskolát végzett

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Ditta - társkereső Szeged - 51 éves nő
Ditta, 51 éves
Főiskolát végzett

Vannak fontos dolgok az életben, mint pl. elfogadás, tisztelet, hűség, szeretet, megértés ...., de még fontosabb, hogy ezt kivel éljük meg. Ha olyan társsal, kinek értékrendje hasonló, akkor örömet és boldogságot adhatunk és élhetünk meg. Ellenkező esetben csak raboljuk egymás idejét és energiáját. Az ideális párkapcsolat felemel, tanít, fejleszt, épít és fejlődik.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

Jocó - társkereső Áporka - 61 éves férfi
Jocó, 61 éves
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
László - társkereső Budapest - 54 éves férfi
László, 54 éves
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Péter, 58 éves
Főiskolát végzett

Most hirtelen semmi olyat nem tudok írni amit fontosnak vélek, de ha ismerkedünk és kérdezel, mindent megtudunk egymásról!

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Gabriella - társkereső Eger - 52 éves nő
Gabriella, 52 éves
23 órája tag

Sziasztok! Egy szerény, érzelmes nő vagyok, keresem az igazi társamat, aki őszintén, szívből szeret, és akit én is ugyanígy szerethetek!
Ancsa - társkereső Szombathely - 52 éves nő
Ancsa, 52 éves
47 órája tag

Szeretnék ismerkedni egy tartós kapcsolat reményében.
Ági - társkereső Maglód - 57 éves nő
Ági, 57 éves
3 napja tag

Nem várom a herceget fehér lovon, csak egy kedves és egyszerű férfit szeretnék!
Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
8 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Zoltán, 61 éves
3 napja tag

Egyikünk sem lesz fiatalabb,de az idő rohan. Szeretnék még szeretni és szeretve lenni. Jókedvű és toleráns vagyok, de a hazugságot nem viselem. Mindig az első lépés a nehéz.
Atila - társkereső Szerbia - 53 éves férfi
Atila, 53 éves
7 napja tag

Megismerni oszinte holgyet aki szereti a romantikus,kedves es figyelmes ferfit.
Kornél - társkereső Szigetszentmiklós - 61 éves férfi
Kornél, 61 éves
15 napja tag

Egy öszínteségre,bizalomra,szeretetre,egymás kólcsönós tiszteletére épúlő párkapcsolat kialakítása lenne a cél. Az sem baj ha szerelem is párosul hozzá.
Jancsika - társkereső Eger - 50 éves férfi
Jancsika, 50 éves
32 napja tag

sziasztok , én sajnos, mozgás sérűlt vagyok , de mégis keresem a társamat , itt vagy?

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Jolán - társkereső Kiskunhalas - 69 éves nő
Jolán, 69 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Jó kedélyű vidám kissé molett hölgy vagyok, szeretem a zenét keresztrejtvény fejtést, olvasást, Tv zést, internetezést.Szeretek barátkozni ismerősöket gyűjteni. A pozitív gondolkozású embereket szeretem. ,
Edit - társkereső Ócsa - 56 éves nő
Edit, 56 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Klára - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Klára, 53 éves
református vallású

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Erzsébet - társkereső Siklós - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretetet adni és kapni tudó,pozitiív gondolkodásu,alapjába véve vidám természetü vagyok,magamra és környezetemre igényes,és ezt a társamtól is elvárom,legyen becsületes toleráns a másikkal szembe,nem szeretném ha megakarna változtatni,én sem teszem

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
László - társkereső Bugyi - 59 éves férfi
László, 59 éves
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 67 éves férfi
Ferenc, 67 éves
hite: római katolikus

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Jancsika (50), Eger
  keresem az igazit
  sziasztok , én sajnos, mozgás sérűlt vagyok , de mégis keresem a társamat , itt vagy?
 • Irén (54), Budapest
  Hosszútávú, őszinte kapcsolat
  Nem vagyok előfizető, ha szeretnéd, hogy válaszoljak, akkor adj e-mail címet, telefonos elérhetőséget a leveledben. Csak a platina előfizetők leveleire tudok válaszolni. Őszinte és egymást megbecsülő kapcsolatot keresek. Személyes találkozókban hiszek, hosszú távú levelezgetésre nem vágyom és virtuális kapcsolatos sem keresek!!!
 • Zoli (55), Cegléd
  Az élet nem áll meg!
  Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
 • László (59), Bugyi
  aremény mindig velem van,de nem jo egyedül!!
  szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
 • Feri (51), Szeged
  Barátot, társat keresek!
  Keresem azt a szerelemre vágyó hölgyet, akivel alkalmanként találkozni tudnánk. Ha megfelelnénk egymásnak!!Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni! *moderálva* Nem vagyok előfizető!
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.