Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 523 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Ágnes - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ágnes, 57 éves


Pozítiv gondolkodásu,fiatalabnak érzem magam /kivül-belül/mint a papír amit mutat.Nagyon szeretek tevékenykedni,dolgozni.Szeretem a szabadídömet jó társaságban eltölteni /kerékpározni,kírándulni ,kártyázni...../Szeretek főzni és a külső vélemények szerint finomakat is készitek.Nagyon szeretek azokról gondoskodni akik szeretnek.Katolikus szellemben nevelem kislányomat,aki szeretnivaló,csúpa szív lélek.
Erika - társkereső Szeged - 60 éves nő
Erika, 60 éves


Független nőként keresem azt a független férfit, akivel tartós, de nem összeköltözős kapcsolatot tudunk kialakítani! Fiatalos pozitív nőnek tartanak a barátaim, és én is magam. Szeretek kirándulni, úszni, szinház, mozi... minden ami szórakoztat... Vállalkozóként, aktívan dolgozom.
Léna - társkereső Komárom - 67 éves nő
Léna, 67 éves


Üdvözlök Mindenkit! Na, ez az a rész, amit nem szeretek! Amit leírnék, azt a másik ember nem biztosan úgy látná...
Julianna - társkereső Abádszalók - 69 éves nő
Julianna, 69 éves


Mi is vagyok? kéz-amely simogatja arcod, váll-amelyre le hajthatod fejed, szem-ami mindig szépnek lát, szív -amely együtt dobban szíveddel BARÁT!-aki érted tűzbe menne, A másik feled vagyok, aki nélkül az élet csak egyszerű létezés.

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves


A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves


Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Imre - társkereső Körmend - 62 éves férfi
Imre, 62 éves


Keresem a párom!párban szebb az élet! éljünk boldogan a hátra lévő években
Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves


Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Ica - társkereső Szeged - 55 éves nő
Ica, 55 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok szeretek ismerkedni! Nyitott vagyok mindenre !
Rita - társkereső Kiskunhalas - 58 éves nő
Rita, 58 éves
Egyetemi diplomás (Közgáz)

Néhány éve egyedül élek. Szeretem a munkámat és sokat dolgozom, valami mégis hiányzik az életemből. Pontosabban valaki...
Erzsike - társkereső Orosháza - 68 éves nő
Erzsike, 68 éves
Főiskolát végzett

Szeretek beszélgetni,új embereket megsimerni,főként barátokat keresek.
Marianna - társkereső Budapest - 68 éves nő
Marianna, 68 éves
Főiskolát végzett

2 diplomás,angolul jól beszélő,nagyon szépnek mondott,elvált nő vagyok.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
Mihály - társkereső Diósd - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
József - társkereső Budapest - 67 éves férfi
József, 67 éves
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Ildikó - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Ildikó, 56 éves
7 napja tag

Társam keresem, igényes, romantikus, őszinte hűséges, jó humorú, családcentrikus, független, káros szenvedélyektől mentes férfi személyében.
Ari - társkereső Budapest - 62 éves nő
Ari, 62 éves
14 napja tag

Alapvetöen kedves, vidám mosólygos egyéniség vagyok....
Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
19 napja tag

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
24 napja tag

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Attila - társkereső Dunaújváros - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
13 napja tag

Szia! Attila vagyok. 50 éves férfi, lakhelyem Dunaújváros. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Email címet írj légyszíves! ! !
Csaba - társkereső Kaposvár - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
25 napja tag

Számomra fontos a romantika a megértés a szenvedély és a humor.Kereslek ha te is hason lóan gondolkodsz.
Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
39 napja tag

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Imre - társkereső Dunaújváros - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
70 napja tag

Vidám természetű vagyok. szeretek kirándulni, szeretem a zenét , imádom az unokámat!!! Még 4 évem van a nyugdíjig. A Dunaferrben dolgozok, mint hegesztő. Egy 2 szobás panelban élek, van egy kis, aranyos Suzukim. Elég jól főzök, takarítani meg, muszáj....Szeretem a finom borokat. El vagyok, elég jól, de szeretnék egy hűséges Társat találni!!!!

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Medi - társkereső Románia - 60 éves nő
Medi, 60 éves
vallása: görög katolikus (rendszeresen gyakorlom)

FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
Erika - társkereső Szigetszentmiklós - 64 éves nő
Erika, 64 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

Fiatalos nagyi keresi korbam hozzà illô pàrjàt.Szemèlyes talàlkozàs.
Gizi - társkereső Körmend - 54 éves nő
Gizi, 54 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziasztok! Magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok, egy igazi nőies nő.Család centrikus és rendszerető.Szeretek kirándulni, strandolni, utazni. Érdekel a mozgás a sport.Imádom a kertet a virágokat és mindent ami gyönyörű ebben a csodálatos világban. *moderálva*
Ida - társkereső Prága - 64 éves nő
Ida, 64 éves
hívő református

Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
József - társkereső Miskolc - 56 éves férfi
József, 56 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
István - társkereső Baja - 55 éves férfi
István, 55 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Őszinte és tisztességes vagyok komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék még gyereket. Kedveseim én nem a legszebb pasi vagyok, de oda adó és hűsséges. családcentrikus. És nem vagyok egy macsó alkatom, már a pocakom is megereszkedet, de kedves barátságos, és gyerekszerető. És aki szeretne, egy gyerekeket. engem ha van gyereked nem zavar.
László - társkereső Debrecen - 54 éves férfi
László, 54 éves
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Bizom benne,hogy még lehetek boldog és megtalálom a társam akivel boldogok lehetünk!Komoly felfogásu,de a humort,vidámságot kedvelő férfi vagyok.Társat,barátot,szeretőt szeretnék találni egy kedves nőben!
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Lajos (63), Budapest
  Nem levelezőpartnert keresek, hanem egy őszinte,tartalmas kapcso
  Ide lehetne bármit írni, de nem az a lényeg, hogy én milyenek látom magam, hanem az, hogy majd Te milyenek fogsz látni! Azért nem hátrány, ha ismerjük önmagunkat!:-
 • Aranka (58), Eger
  Szeretni és szeretve lenni
  Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
 • Ágnes (54), Budapest
  Ai idő múlásával csak bölcsességünk gyarapodik! :-))
  Humoros, művészeteket kedvelő nő vagyok és igen, a jomolyzenét is. Egyedül is jól elvagyok és nem támaszt keresek, hanem olyan férfit, akivel kölcsönösen jól érezzük magunkat.
 • Tamás (55), Miskolc
  Szeretnék végre társra lelni.
  Nem futó kalandot keresek,társat akivel az életem hátralévő részét eltöltöm.
 • Léna (67), Komárom
  Nem egyszerű...
  Üdvözlök Mindenkit! Na, ez az a rész, amit nem szeretek! Amit leírnék, azt a másik ember nem biztosan úgy látná...
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.