Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

356 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Edit - társkereső Ócsa - 55 éves nő
Edit, 55 éves
11 fotóval

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Zsóka - társkereső Budapest - 52 éves nő
Zsóka, 52 éves
3 fotóval

szeretem az állatokat, dohányzom és molett vagyok.
Katerina - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katerina, 57 éves
1 fotóval

A türelem! Ami a legtöbb embernek a gyengesége, az az én legnagyobb erősségem. Különösen nagy levegőt tudok venni, és ez már sokszor segített az életben. Ezzel valóban több szeretetet, békét és boldogságot hozok az emberek közé, mint bárki más! Éppen ezért nem szeretném az örömömet csak magamnak megtartani, hanem másokkal is megosztom. Mindig ott vagyok másoknak, hogy boldoggá tegyem őket, amikor leginkább szükségük van rá.Ideális társ:türelmes,kedves,udvarias,hűséges és tudjon igazán szeretni..
Iren - társkereső Gyömrő - 53 éves nő
Iren, 53 éves
1 fotóval

Elvalofelben vagyok van két gyerek aki velem él szeretnék új szerelemre találni nagyon

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
5 fotóval

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves
1 fotóval

Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
3 fotóval

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Ferenc - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Ferenc, 60 éves
1 fotóval

NEHÉZ BÁRMIT IS IDE FIRKANTANI A SZEMÉLYES TALÁLKA SZERINTEM AZ MÉG FONTOSAB RÖVIDEN ENNYIT

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Erika - társkereső Jászberény - 62 éves nő
Erika, 62 éves
1 fotóval

Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Ilona - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
1 fotóval

nyilt és öszinte mosolygós életvidám vagyok keresem a párom egy megbizható férfi személyében .
Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
9 fotóval

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Panni - társkereső Újszentmargita - 62 éves nő
Panni, 62 éves
3 fotóval

ŐSZINTE - HÜSÉGES TÜNDÉRI ANGYAL DE GYŐZŐDJ MEG RÓLA TE IS TUDOM MIT TUDOK NYUJTANI, CSALÓDÁST NEM OKOZOK. VAN EGY HELY A SZIVEMBEN A SZÁMODRA!!!

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Pécs - 56 éves férfi
László, 56 éves
1 fotóval

Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imre - társkereső Debrecen - 67 éves férfi
Imre, 67 éves
20 fotóval

Társam keresem szabadidőm eltöltéséhez!szexualitásom a régi Tőled is azt várom!Ha rámirsz válaszolok,személyes varázs randin fontos !Kérdezz bátran!
Jocó - társkereső Szekelyudvarhely - 57 éves férfi
Jocó, 57 éves
1 fotóval

Egyszeru dolgoknak is tudokörulni,szeretem az öszinteseget,huseges es ragaszkodo tipus vagyok. Nem a tökeletes Nöt keresem,mert mellette kevesnek ereznem magam.
József - társkereső Veresegyház - 78 éves férfi
József, 78 éves
1 fotóval

Élettel teli özvegynek tartom magamat, aki még ennyi idősen is vágyik a kapcsolatteremtésre és szeretne ismerkedni. Nem szeretek egyedül lenni, inkább társaságban lennék egy kedves hölggyel. Üdvözlettel: József

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Ani - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ani, 68 éves
2 fotóval

Szeretnék egy kötetlen kapcsolatot, hol Nálad, hol Nálam. Ne dohányozz! Szeretek társaságba járni, táncolni, kirándulni, fürdőbe járni, s főleg a családommal szeretek lenni.
Ari - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ari, 63 éves
1 fotóval

Alapvetöen kedves, vidám mosólygos egyéniség vagyok....
Ágnes - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ágnes, 63 éves
8 fotóval

Majd inkább személyesen,mert szerintem úgyis az a döntő a fénykép csak egy kiinduló pont!! Ha Te is komolya kapcsolatot szeretnél akkor kérlek irj,de kérnék elérhetőséget,mivel nem vagyok előfizető! Köszönöm.
Kata - társkereső I. - 61 éves nő
Kata, 61 éves
4 fotóval

Ha szived mèg szabad cserèljünk az enyèmen sincs lakat Ha gondolod èn odaadom cserèbe a tied adod Káros szenvedélyektől mentes egyedülálló férfiak jelentkezését várom! Fiatalos vidám szeretni ès szeretve lenni tudó hölgy vagyok Kereskedelemben dolgozom.Szeretek rejtvènyt fejteni zenèt hallgatni.Hosszú távra vèglegesen keresem a párom. Remèlem minnèl előbb megtalálom!

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

György - társkereső Budapest - 56 éves férfi
György, 56 éves
2 fotóval

Szép napot hölgyem! Köszönöm hogy benéztél. Dolgozó fitt férfi vagyok,tartós, hosszú távú kapcsolatot keresek,remélem itt megtalálom.
Attila - társkereső Zalaegerszeg - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
5 fotóval

Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
9 fotóval

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
Istvan - társkereső Perth - 64 éves férfi
Istvan, 64 éves
1 fotóval

Egyedul allo, fuggetlen ferfi, rendezett anyagiakkal keres csinos , jolapolt oszinte baratnot, valaki aki a baratom, szeretom es lelektarsam is egyben hosszutavu kapcsolat , majd hazassag remenyeben.

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Andrea - társkereső Szeged - 60 éves nő
Andrea, 60 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Jó lenne valakit nagyon szeretni....van még ilyen?
Zsuzsa - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

Légy ápolt és a klasszikus értelemben vett Férfi. Szeresd a humort a zenét a táncot a romantikát. Társat keresek, de nem minden áron :)
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám... Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden...
Rita - társkereső Kiskunhalas - 58 éves nő
Rita, 58 éves
4 fotóval
Egyetemi diplomás (Közgáz)

Néhány éve egyedül élek. Szeretem a munkámat és sokat dolgozom, valami mégis hiányzik az életemből. Pontosabban valaki...

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

András - társkereső Budapest - 60 éves férfi
András, 60 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

A régi énemből megmaradt a természet, a nap, a víz, az egészségtudatos mozgás, a hardrock szeretete. Csökkent a vagányság, a kivagyiság, a belemenőség, az erő, az „ide nekem az oroszlánt is!” mentalitás. Sokkal fontosabb lett viszont a csend, a nyugalom, a lelki béke, a biztonság, a bizalom, a megbízhatóság, az őszinteség, a meghittség, a gyengédség, a szeretet, a hit, és a spiritualitás. (Teljesen mimóza azért nem lettem.) Nagyon vágyom az őszinte, tiszta szeretetre! Világnézetem, és erkölcsi értékrendem is hagyományos alapokon nyugvó. Nem szeretem a kérkedő „másságot”. Hasonló értékrendű, ill. értékekre vágyó TÁRSAT keresek. Akivel csakúgy „semmittéve” összebújva is jó együtt lenni, de akivel aktív, akár az extremitásig fajuló dolgokba is bele lehet menni. Akinek jó megfogni a kezét. Akit jó átölelni. Akivel együtt rezgünk. S persze fontos a külső is: a kellemes, vonzó megjelenés, a kedves, mosolygós arc, a nőiesen inkább erős (de nem kövér!) alkat. Mivel aktívan nem keresgélek, ezért nincs előfizetésem, így viszont csak e-mail címre tudok válaszolni.
Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
4 fotóval
Főiskolai diplomás (mezogazdasag)

163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
1 fotóval
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Attila - társkereső Szekszárd - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Szeretnék megismerkedni egy hűséges, nyugodt, kiegyensúlyozott társat.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
1 fotóval
3 napja tag

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
3 fotóval
5 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
3 fotóval
10 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
Aniko - társkereső Békéscsaba - 55 éves nő
Aniko, 55 éves
2 fotóval
14 napja tag

Egyedül élek kertes házban gyermekem nincs vállalkozással foglalkozom személyes találkozás híve vagyok nem küldők fotót email címre aki megakar ismerni az találkozni akkar nem fotót köszönöm sajnos nem vagyok előfizető nem tudok vissza írni Nem Vagyok Elöfizető sajnos nem tudok vissza írni

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
3 fotóval
13 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.
Lajos - társkereső Orosháza - 62 éves férfi
Lajos, 62 éves
3 fotóval
16 napja tag

Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
1 fotóval
20 napja tag

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat
László - társkereső Abda - 50 éves férfi
László, 50 éves
2 fotóval
20 napja tag

Szia! Dolgozom, élek, és néha magányosnak érzem az életem. Meghivnálak egy tétnélküli vacsorára, beszélgessünk. A legrövidebb verzió hogy jól lakunk, és keresünk tovább.De talán...

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Olívia - társkereső Budapest - 54 éves nő
Olívia, 54 éves
13 fotóval
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Telt alkatú, életvidám, érzelmekben gazdag, bújós nő vagyok. Keveredik bennem a gyengédség és a vadság, leginkább egy doromboló vadmacskaként jellemezném magam. A szeretet kifejezésére legfontosabbak nálam a csók, az ölelés és az elismerő szavak, ha ezek nincsenek meg, a legszebb autóval sem tudnak megvenni. Keresem azt az ápolt, megjelenésére igényes, foggal, hajjal és némi humorral rendelkező független férfit, aki a külsőmön kívül észrevenné a belső értékeimet is, eljönne velem színházba, koncertekre, étterembe, wellnesezni, utazni. Nem osztozom senkivel, az egyetlen nő akarok lenni nálad, akit szeretsz és tisztelsz, akihez hűséges vagy. Ha igazán őszinte akarok lenni, a legalább 190 cm magas, hosszú hajú, szikár vagy sportos alkatú, "rockzenész" típusú férfi jön be nekem, ahol a kemény külső érző szívet takar. Sok statiszta után légy az igazi főszereplő az életemben, gyere, játssz a szívem húrjain!
Etelka - társkereső Veszprém - 69 éves nő
Etelka, 69 éves
4 fotóval
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
Ilona - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
3 fotóval
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
2 fotóval
vallása: református

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Dunavarsány - 80 éves férfi
Lajos, 80 éves
2 fotóval
hívő római katolikus

Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves
1 fotóval
hívő római katolikus (alkalmanként)

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
János - társkereső Székesfehérvár - 63 éves férfi
János, 63 éves
2 fotóval
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Nem vagyok előfizető. Nem tudok levélre válaszolni.
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Piroska (62), Jászfényszaru
  Szólíts meg ha tetszem,válaszolni fogok!!!
  Egyszerű dolgozó nő vagyok,egy fiam van aki már külön él családjával! Nagyon fontos nekem az őszinteség !Egy földön járó nő vagyok aki nagyon apró gesztusoknak is tud örülni ,egy ölelésért is hálás tudok lenni ! Szeretem az életet minden napot szépnek látok de még szebbet akarok veled ! Szeretek kertészkedni és ismerkedni beszélgetni a nett világában ,és még sok mindent szeretnék ami egy párral lehetne teljes ! Ápoltnak tartom magam szeretek mosolyogni és vidám lenni ! Elvárásom légy ápolt pörgős dinamikus ,és a világ problémáját ne akard megoldani !
 • Böbe (56), Budapest
  Mosoly es megbízhatóság
  Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
 • Zsolt (54), Budapest
  halhatatlan vagyok, egyenlőre....
  Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.
 • Ilona (67), Bököny
  elvégzem a ház körüli teendőimet
  özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
 • Gábor (62), Budapest
  A MOSOLYOD - TÁNC - TENISZ - UTAZÁS..és érezzük jól magunkat!
  A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.