Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

267 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Judit - társkereső Szeged - 60 éves nő
Judit, 60 éves
6 fotóval

Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .
Léna - társkereső Komárom - 68 éves nő
Léna, 68 éves
3 fotóval

Üdvözlök Mindenkit! Na, ez az a rész, amit nem szeretek! Amit leírnék, azt a másik ember nem biztosan úgy látná...
Mária - társkereső Rábacsanak - 53 éves nő
Mária, 53 éves
1 fotóval

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
Mária - társkereső Dunaharaszti - 65 éves nő
Mária, 65 éves
1 fotóval

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves
1 fotóval

Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
2 fotóval

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Zoli - társkereső Baracs - 68 éves férfi
Zoli, 68 éves
1 fotóval

Nyugdíjas vagyok de még dolgozom.Keresem azt a vékonyabb test alkatú hölgyet kivel meg oszthatnám családi házas otthonom,káros szenvedélytől mentesen élek várom jelentkezésed.
Csaba - társkereső Nagykőrös - 56 éves férfi
Csaba, 56 éves
1 fotóval

Megbizhato , apolt es rendezett korulmenyek kozott elo ferfi vagyok . Szeretem a termeszetet , vizpartot , uszast , termalfurdozest, horgaszatot , masszazst amiben en is jo vagyok es autovezetest.Szeretnek megismerkedni olyan csinos vagy csinosan molett holgyel aki tud tiszta szivbol szeretni, huseges es hasonlo tevekenysegeket szereti mint en.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
9 fotóval

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Mária - társkereső Budapest - 71 éves nő
Mária, 71 éves
2 fotóval

Szeretnék ismerkedi korban hozzám illő (75-80 éves) özvegy férfi sorstársammal, összeköltözés nélkül. Intelligens, sétálgatós, kirándulós utazgatós barátságra gondoltam. Olyan férfi ismeretségét keresem ( Budapest vagy Cegléd környékéről ) aki szeret utazni ,külföldi vagy belföldi utazás alkalmával szobafelárat spórolni. Rossz egyedül. Jó lenne néha átmenni valakihez, beszélgetni, nosztalgiázni csak úgy "öregesen"????! Persze összeköltözés nélkül, mindenki privátságát meghagyva.
Piros - társkereső Tiszaújváros - 61 éves nő
Piros, 61 éves
2 fotóval

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Mária - társkereső Gyöngyös - 70 éves nő
Mária, 70 éves
1 fotóval

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt,de nem minden áron,csakis kölcsönös szimpátia alapján!Üdv:Maria.

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
3 fotóval

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
József - társkereső Budapest - 79 éves férfi
József, 79 éves
1 fotóval

79 éves, 180 cm magas, normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, nyugdíjas üzemmérnök vagyok. Másfél éve megözvegyültem és azóta Budapesten élek. Két felnőtt, teljesen független lányom van. Érdeklődöm a kultúra és művészetek iránt, szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, utazni, legyen az belföldi vagy külföldi túra. Rendkívül nehezen viselem az egyedüllétet! Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Nem szabadidő eltöltéséhez keresek partnert!!
Gyuri - társkereső Szekszárd - 51 éves férfi
Gyuri, 51 éves
1 fotóval

akinek tetszem es közös szinpatia kialakul avval szeretnek kapcsolatot kialakitani.
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
1 fotóval

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Ditta - társkereső Szeged - 51 éves nő
Ditta, 51 éves
1 fotóval

Vannak fontos dolgok az életben, mint pl. elfogadás, tisztelet, hűség, szeretet, megértés ...., de még fontosabb, hogy ezt kivel éljük meg. Ha olyan társsal, kinek értékrendje hasonló, akkor örömet és boldogságot adhatunk és élhetünk meg. Ellenkező esetben csak raboljuk egymás idejét és energiáját. Az ideális párkapcsolat felemel, tanít, fejleszt, épít és fejlődik.
Anikó - társkereső Budapest - 67 éves nő
Anikó, 67 éves
2 fotóval

Pozitív gondolkodású,ápolt, tevékeny egyedülálló hölgy vagyok. Szeretném, ha szabadidőmet egy baráti kapcsolatban együtt tölthetném olyan férfivel akivel kölcsönös az értékrendünk, s a vonzalom.Személyes találkozás fontos. Nem vagyok előfizető, csak e-mail címre vagy telefonra tudok válaszolni! :-)
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
5 fotóval

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.
Jutka - társkereső Dabas - 50 éves nő
Jutka, 50 éves
3 fotóval

Vékony testalkatú,elvált,nő vagyok!Komoly kapcsolatot keresek.

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

Feri - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Feri, 66 éves
2 fotóval

Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot. Szeretetre, megértésre vágyom. Társat keresek és nem futó kalandot. Várom jelentkezésedet.
Tamás - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Tamás, 64 éves
14 fotóval

Szeretni, és szeretve lenni. Szeretném átélni ezt a csodálatos érzést,- állapotot ugyanúgy, mint annak idején..... régen.... huszonévesen. Tudni....hinni, hogy holnap is...holnapután is..és később is így lehet, mert mindketten így akarjuk. És ha kell, Te is tudd azt mondani hogy bocs, ne haragudj.
Károly - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
1 fotóval

Két lábbal földönjáró ,racionálisan gondolkodó vagyok.Keresem páromat,nem levelező partneremet.Olyan hölgy személyében,aki a személyes találkozás híve.Kedvencem öt éves, és a kisfiam.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
1 fotóval

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Judit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Judit, 61 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Szép az élet egyedül is de párosan az igazi ! Várom azon szenvedélyes , jóképű . aktív , élet vidám férfiak jelentkezését akik ezzel egyetértenek és keresnek egy vidám , okos ,nagyon kedves dagikát ...
Erzsébet - társkereső Győr - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Alapvetően vidám természetű egyedül élő nő vagyok, de néha elszomorít a társtalanság. Szeretem a gyerekeket, a zenét a társaságot, a természetet.Dolgozom még.
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 73 éves nő
Szilvia, 73 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Budapest - 62 éves férfi
László, 62 éves
3 fotóval
Egyetemet végzett

All you need is love Aktív, sport- és természetbarát, önálló, stabil és tanult férfi vagyok. Szeretek olvasni, több nyelven beszélek, tájékozott értelmiségi vállalkozó vagyok. Nyíltnak, érdeklődőnek, majdnem vagánynak és férfiasnak tartom magam. Szeretek Társ lenni, adok a megjelenésemre. Szeretem, ha a nők is társak, egy közös cél elérésére szövetkezünk. Mégha ez bármely apróság is, ha ez közös örömet jelent. Lazán levezetek néhány száz kilométert, ha kedvünk támad kimozdulni. Vagy sokkal inkább maradjunk otthon, töltsünk le egy jó filmet, és bújjunk össze a TV előtt. Az egyszerű dolgokat szeretem: egy jó tea, séta a parton, egy jó beszélgetés, sport, játék a családdal. A szabadságomat a Balatonparton, az Adrián vagy a siterepen szeretem tölteni. Sokat mozogni, olvasni, beszélgetni, jókat aludni egy otthonos szobában. Ettél ötven fillérért fagyit? Hány évesen avattak fel úttörőnek? Ha te is a boldogságot keresed, jelentkezz!
Szabolcs - társkereső Szeged - 56 éves férfi
Szabolcs, 56 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
5 fotóval
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Gabriella - társkereső Eger - 52 éves nő
Gabriella, 52 éves
1 fotóval
22 órája tag

Sziasztok! Egy szerény, érzelmes nő vagyok, keresem az igazi társamat, aki őszintén, szívből szeret, és akit én is ugyanígy szerethetek!
Ancsa - társkereső Szombathely - 52 éves nő
Ancsa, 52 éves
1 fotóval
46 órája tag

Szeretnék ismerkedni egy tartós kapcsolat reményében.
Ági - társkereső Maglód - 57 éves nő
Ági, 57 éves
1 fotóval
3 napja tag

Nem várom a herceget fehér lovon, csak egy kedves és egyszerű férfit szeretnék!
Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
1 fotóval
8 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Zoltán, 61 éves
2 fotóval
3 napja tag

Egyikünk sem lesz fiatalabb,de az idő rohan. Szeretnék még szeretni és szeretve lenni. Jókedvű és toleráns vagyok, de a hazugságot nem viselem. Mindig az első lépés a nehéz.
Atila - társkereső Szerbia - 53 éves férfi
Atila, 53 éves
1 fotóval
7 napja tag

Megismerni oszinte holgyet aki szereti a romantikus,kedves es figyelmes ferfit.
Kornél - társkereső Szigetszentmiklós - 61 éves férfi
Kornél, 61 éves
2 fotóval
15 napja tag

Egy öszínteségre,bizalomra,szeretetre,egymás kólcsönós tiszteletére épúlő párkapcsolat kialakítása lenne a cél. Az sem baj ha szerelem is párosul hozzá.
Jancsika - társkereső Eger - 50 éves férfi
Jancsika, 50 éves
1 fotóval
32 napja tag

sziasztok , én sajnos, mozgás sérűlt vagyok , de mégis keresem a társamat , itt vagy?

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
4 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!
Katalin - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katalin, 57 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Irénke - társkereső Barcs - 69 éves nő
Irénke, 69 éves
3 fotóval
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Kati - társkereső Heves - 75 éves nő
Kati, 75 éves
1 fotóval
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
2 fotóval
hite: református

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Kornél - társkereső breidenbach - 76 éves férfi
Kornél, 76 éves
3 fotóval
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Józsi - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Józsi, 52 éves
1 fotóval
hívő római katolikus

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat
Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
3 fotóval
hite: római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Éva (72), Budapest
  Szeretném, ha szeretnének.
  Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
 • Katalin (57), Budapest
  Együtt jobb
  190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
 • Marianna (70), Budapest
  Az élet olyan társasjáték amiben csak becsületesen lehet játszan
  Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni , mert ha olyat keresel akiben hiba nincs más világban keresd, mert a földön nincs. Minden embernek el kell fogadni a társa előéletét is. Őszinte becsületes egymásra mindig számítható kapcsolatot tudok csak elképzelni. Köszönöm!!!!
 • Ibolya (64), Budapest
  vidám,jólelkü,zenét,természetetkedvelő,vagyok
  Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.
 • Liza (63), Abádszalók
  Találj rám
  Komoly,őszinte,jó indulatu nő vagyok.Szeretek kirándulni.Szeretnék még boldog lenni.
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.