Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Keresztény társkeresők 50 felett

1 665 keresztény, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Nagyon fontos a keresztény szellem és Jézus Krisztusba vetett hit, hiszen az alap katolikus értékek nélkül az életet sem lehet megfelelően élni.

Néhány 40-50 év feletti keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes keresztény társkereső nők 50 felett

Erika - társkereső Szigetszentmiklós - 64 éves nő
Erika, 64 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Fiatalos nagyi keresi korbam hozzà illô pàrjàt.Szemèlyes talàlkozàs.
Zsuzsanna - társkereső Szeged - 71 éves nő
Zsuzsanna, 71 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyszerű,őszinte ember vagyok,aki nagyon szereti a jó könyvet,a szép zenét és a sportot is! Személyesen a heti többszöri úszás jelenti a sport szeretetemet! Dolgozni jó,mert csak igylehet fiatalságból valamit megőrizni! A számitógép a mindenem!
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Hédi - társkereső Dunakeszi - 55 éves nő
Hédi, 55 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Keresem azt a férfit, aki társ lenne a hátralévő időre, jóban-rosszban. Ízig-vérig NŐ vagyok, két lábbal a földön.... Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, sportolni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe. Szeretem a harmóniát, a nyugalmat, az összhangot. Fontos számomra a család, az összetartozás.

Gyerekes keresztény társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
Miklós - társkereső Poroszló - 72 éves férfi
Miklós, 72 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Vízimádó,kutyabarát nem átlagos pasi.A Tisza tó partján él.Email:*moderálva*
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 66 éves férfi
Ferenc, 66 éves
vallása: római katolikus

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

64-éves kicsit beteg keresi azt a társát aki őt keresi.

Özvegy keresztény társkereső nők 50 felett

Ilona - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Erika - társkereső Tata - 65 éves nő
Erika, 65 éves
hívő római katolikus

Egy mottomból kindulva:"Szép az élet, de társsal még szebb!"Élvezzük és éljük meg együtt, szeretetben, szeretteinkkel. Két felnőtt lányom van, a nagyobbik lányommal kertészkedünk, a kisebbikkel bele csapunk az éjszakába. Koncertezünk, fürdőbe járunk, várost nézünk, szeretünk barangolni, és bár Győrben élünk, megunhatatlan számunkra a vizek városa. Másik nagy hobbym a főzés, bográcsozás, szívesen járok baráti táraságba.
Margit - társkereső Pécs - 76 éves nő
Margit, 76 éves
római katolikus vallású

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Kati - társkereső Heves - 74 éves nő
Kati, 74 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Özvegy keresztény társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
római katolikus vallású

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.

Elvált keresztény társkereső nők 50 felett

Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
hívő református

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Aranka - társkereső Eger - 58 éves nő
Aranka, 58 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...
Olívia - társkereső Budapest - 53 éves nő
Olívia, 53 éves
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Telt alkatú, életvidám, érzelmekben gazdag, bújós nő vagyok. Keveredik bennem a gyengédség és a vadság, leginkább egy doromboló vadmacskaként jellemezném magam. A szeretet kifejezésére legfontosabbak nálam a csók, az ölelés és az elismerő szavak, ha ezek nincsenek meg, a legszebb autóval sem tudnak megvenni. Keresem azt az ápolt, megjelenésére igényes, foggal, hajjal és némi humorral rendelkező független férfit, aki a külsőmön kívül észrevenné a belső értékeimet is, eljönne velem színházba, koncertekre, étterembe, wellnesezni, utazni. Nem osztozom senkivel, az egyetlen nő akarok lenni nálad, akit szeretsz és tisztelsz, akihez hűséges vagy. Ha igazán őszinte akarok lenni, a legalább 190 cm magas, hosszú hajú, szikár vagy sportos alkatú, "rockzenész" típusú férfi jön be nekem, ahol a kemény külső érző szívet takar. Sok statiszta után légy az igazi főszereplő az életemben, gyere, játssz a szívem húrjain!

Elvált keresztény társkereső férfiak 50 felett

Gábor - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Gábor, 61 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
hite: református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
János - társkereső Székesfehérvár - 63 éves férfi
János, 63 éves
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Őszinteségen alapuló de kötetlen kapcsolatot keresek.
István - társkereső Baja - 55 éves férfi
István, 55 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Őszinte és tisztességes vagyok komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék még gyereket. Kedveseim én nem a legszebb pasi vagyok, de oda adó és hűsséges. családcentrikus. És nem vagyok egy macsó alkatom, már a pocakom is megereszkedet, de kedves barátságos, és gyerekszerető. És aki szeretne, egy gyerekeket. engem ha van gyereked nem zavar.

Diplomás keresztény társkereső nők 50 felett

Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
hívő római katolikus
Egyetemi diplomás (művészeti)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Aranka - társkereső Jászárokszállás - 71 éves nő
Aranka, 71 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
Főiskolát végzett

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! Mivel tagságom lejár,csak email cim,vagy skype címre tudok válaszolni *moderálva*
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 63 éves nő
Eniko, 63 éves
református vallású
Egyetemet végzett

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!

Diplomás keresztény társkereső férfiak 50 felett

Imre - társkereső Gyula - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
hite: református
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
hite: református
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
vallása: református
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.

Legújabb keresztény társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
református vallású (nem gyakorlom)
19 napja tag

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Kitti - társkereső Győr - 67 éves nő
Kitti, 67 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
37 napja tag

Optimista, fiatalos, csinosnak mondott, pozitív gondolkodású özvegy hölgy vagyok. Szeretek olvasni, színházba, koncertekre járni, szeretem a jó társaságot, az embereket. Van két lányom, két unokám, akikkel sok időt töltök. Szeretek utazni, távoli kultúrákat, új gasztronómiai irányzatokat megismerni. Az ideális társ számomra egy okos, művelt, toleráns, széles látókörű egyedülálló úriember, aki ugyanolyan nyitott a világra mint én és szeretné aktívan eltölteni szabadidejét, akárcsak én.
Ilona - társkereső Tiszaújváros - 58 éves nő
Ilona, 58 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
42 napja tag

Magamról irhatnák mindenféle jót ,szépet ,de nem teszem aki akar az ismerjen meg!
Szilvia - társkereső Szeged - 76 éves nő
Szilvia, 76 éves
hite: római katolikus
52 napja tag

Igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a természetet, Szívesen hallgatok a zenét, utazok és fotózgatok, melyhez egy társat keresek. A kapcsolatunkat személyes találkozás döntheti el.Nem vagyok élőfizető, csak Email címre, telefonra tudok válaszolni.

Legújabb keresztény társkereső férfiak 50 felett

Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
39 napja tag

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Imre - társkereső Dunaújváros - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
református vallású (nem gyakorlom)
70 napja tag

Vidám természetű vagyok. szeretek kirándulni, szeretem a zenét , imádom az unokámat!!! Még 4 évem van a nyugdíjig. A Dunaferrben dolgozok, mint hegesztő. Egy 2 szobás panelban élek, van egy kis, aranyos Suzukim. Elég jól főzök, takarítani meg, muszáj....Szeretem a finom borokat. El vagyok, elég jól, de szeretnék egy hűséges Társat találni!!!!
Imre - társkereső Körmend - 62 éves férfi
Imre, 62 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
75 napja tag

Keresem a párom!párban szebb az élet! éljünk boldogan a hátra lévő években
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
79 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Néhány keresztény társkereső bemutatkozása
 • Imre (61), Dunaújváros
  Szeretnék egy kedves Társat!!!!
  Vidám természetű vagyok. szeretek kirándulni, szeretem a zenét , imádom az unokámat!!! Még 4 évem van a nyugdíjig. A Dunaferrben dolgozok, mint hegesztő. Egy 2 szobás panelban élek, van egy kis, aranyos Suzukim. Elég jól főzök, takarítani meg, muszáj....Szeretem a finom borokat. El vagyok, elég jól, de szeretnék egy hűséges Társat találni!!!!
 • Ferenc (79), Budapest
  Jóérzésű hölgytársat keresek
  Szeretek a természetben barangolni,rendszeresen járok úszni,tornázom, régebben versenyszerüen sportoltam(,athletika,sifutás).Sszeretek olvasni,múzeumba szinházba, rendezvényekre szivesen megyek.Tartós kapcsolathoz szeretnék jóérzésű hölgytársat találni.
 • Géza (72), Pécs
  Ismerkedjünk!
  Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
 • Rafael (70), Balatongyörök
  várom hogy ujra rám találjon a szerelem
  62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
 • István (65), Budapest
  szeretet
  Szeretnélek simogatni puszilgatni állandóan mert szükségem van rád
Két szív, egy lélek!
Hiányzik, hogy olyan párod legyen, akivel együtt eljárhattok vasárnaponként és ünnepnapokon a közös szertartásokra? Olyan társat szeretnél, aki keresztény elveket vall és úgy is viselkedik? Ez  nagyon fontos szempont egy keresztény ember számára. Ez alapján könnyen megtalálhatod hithű katolikus párod az Újszerelem társkeresőn. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.