Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Online társkeresők 50 felett

23 feletti online társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik most is online vannak, vagy nem túl rég online voltak. 40-50 év felettiek és ismét szerelemre várnak az Újszerelmen.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik 40-50 év felettiek és épp most, vagy a nemrégen online voltak elérhetők, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők 50 felett

Ibolya - társkereső Cegléd - 61 éves nő
Ibolya, 61 éves
2 perce lépett be
109 napja tag

Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.
Etelka - társkereső Veszprém - 68 éves nő
Etelka, 68 éves
2 órája lépett be
1003 napja tag

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
1 órája lépett be
1054 napja tag

Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
Rózsa - társkereső Szeged - 67 éves nő
Rózsa, 67 éves
4 órája lépett be
1290 napja tag

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak 50 felett

Guszti - társkereső Tahitótfalu - 58 éves férfi
Guszti, 58 éves
2 órája lépett be
38 napja tag

Már már feladtam, de kitartok, hiszen hiszem, hogy van valahol valaki akivel megoszthatom a jót, a rosszat, akivel tervezhetek aki számíthat rám, és én rá! Akihez odabújhatnék és fordítva. Értelmet kaphatna az életünk!
Csabi - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Csabi, 50 éves
2 órája lépett be
1204 napja tag

Tudom, mire vágyok és hogy mit szeretnék elkerülni. Harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyok, társra, párra, nem kalandra, nem barátnőre. Akinek támasza lehetek, akivel megbízhatunk egymásban és aki néha - ha nekem is szükségem lenne rá - engem is támogat. A párkapcsolatban érzékeny, együtt érző, empatikus, a munkában kemény, határozott, viszont mindkét területen fiatalos, lendületes, humoros vagyok. 30-40 fölött már nem hiszem, hogy van olyan ember, aki a "megfelelő" mennyiségű csalódással, fájdalommal ne rendelkezne. Nem a múltban szeretnék élni, de a leendő páromtól is ugyanezt várom. Használd tudásként, tapasztalatként, nem pedig a mindennapjaink részeként, hogy ezekkel ne keserítsük meg azokat. 3 lányom van. Mindennél jobban szeretem őket (de egy igazi társ hiányzik). A személyes találkozót részesítem inkább előnyben (habár írni is szeretek...). Ismerj meg, segítek ebben és Te is segíts megismertetni magad!
András - társkereső Gyöngyös - 54 éves férfi
András, 54 éves
3 órája lépett be
1289 napja tag

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
János - társkereső Balatonakali - 64 éves férfi
János, 64 éves
3 órája lépett be
1290 napja tag

Őszinte, egyszerű természetű ember vagyok. 60 éves, nyugdíjas, özvegy. Társamat keresem de nem minden áron. Hasonló természetű hölgyet keresek és a többit szimpátia alapján. Köszönőm hogy elolvastad.
Találd meg még ma!
Az Újszerelem.hu társkeresőn a 40-50 év feletti online társkeresőket gyűjtöttük neked össze, hogy hamar megtaláld a hozzád illő párt. Miért fontos ez az oldal? Mert itt a korosztályodnak megfelelően találhatsz rá az igazira, akire már régóta szükséged van. Az életnek egyedül semmi értelme és nagyon rossz egyedül megöregedni, ezért biztatunk rá, hogy tedd meg az első lépést a boldogság felé. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.