Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

796 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Liza - társkereső Abádszalók - 63 éves nő
Liza, 63 éves


Komoly,őszinte,jó indulatu nő vagyok.Szeretek kirándulni.Szeretnék még boldog lenni.
Andrea - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Andrea, 56 éves


Lélekpárok létezése nem vitatott dolog. Rajtunk múlik, hogy észre vesszük, vagy elmegyünk mellette.
Piros - társkereső Tiszaújváros - 61 éves nő
Piros, 61 éves


Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves


Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves


Kedves , barátságos , életvidám özvegy úr keresi párját.
Rezső - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Rezső, 69 éves


Ha valóban érdekel a személyem és megkeresel akkor mindent elmondok magamról.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves


Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves


Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves
Főiskolát végzett

független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
Egyetemet végzett

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Margit - társkereső Pécs - 76 éves nő
Margit, 76 éves
Főiskolát végzett

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
Főiskolát végzett

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
László - társkereső Dunaújváros - 65 éves férfi
László, 65 éves
Főiskolai diplomás (Autógépész)

25 év házasság után sajnos özvegy lettem társam váratlan betegsége miatt egy évvel ezelőtt. Hasonló rendes, inteligens társat keresek a visszalevő éveimre. Tervem az új társammal végigutazni a Földközi - tengert komfortos lakó kocsival amíg életünk tart. Utnánk - Pihennén - Ismerkednénk az országok tájaival, embereivel, nevezetességeivel, gasztronómiájával. Jogosítvánnyal rendelkezők válaszát várom, aki segítene vezetni ha fáradok.
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
3 napja tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Zsuzsanna - társkereső Sződ - 57 éves nő
Zsuzsanna, 57 éves
8 napja tag

Jelezz, ha tetszem, mert a szem nem csal, beszélgessünk és a szívünk majd dönt.
Johanna - társkereső Budapest - 73 éves nő
Johanna, 73 éves
19 napja tag

“Mégis mi történik pontosan úgy, ahogy azt az ember eltervezi? Az életet nem lehet előre eltervezni. Az életet élni kell.” JodiLynnPicoult
Olgi - társkereső Budapest - 58 éves nő
Olgi, 58 éves
21 napja tag

Őzvegy vagyok.Van három felnőtt gyerekem,nègy kicsi tőrp unokám.nyugdijaskènt dolgozom.Minden szabad időmet a gyerekeimmel töltőm.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
15 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
László - társkereső Kajászó - 52 éves férfi
László, 52 éves
25 napja tag

53 éves özvegy férfi vagyok. Három kutyával élek együtt egy kis csöndes faluban. Szeretek kertészkedni , tvz-ni, a focit, kirándulni, horgászni járni. Keresek 35 év házasság után, egy olyan nőt, akivel el tudok beszélgetni, nevetgélni.
Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
44 napja tag

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Jonas - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Jonas, 59 éves
50 napja tag

Új vagyok a térségben. Komoly kapcsolat keres. Pozitív vagyok, hogy működni fog.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Marianna - társkereső Budapest - 70 éves nő
Marianna, 70 éves
hívő evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni , mert ha olyat keresel akiben hiba nincs más világban keresd, mert a földön nincs. Minden embernek el kell fogadni a társa előéletét is. Őszinte becsületes egymásra mindig számítható kapcsolatot tudok csak elképzelni. Köszönöm!!!!
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Etelka - társkereső Veszprém - 69 éves nő
Etelka, 69 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
hite: református

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
vallása: református (nem gyakorlom)

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • Katalin (65), Budapest
  a szerelem nincs korhoz kotve!
  Polgari ertekrendu,human erdeklodesu,sajnos 9 eve ozvegy vagyok. Szeretem a klasszikus zenet, az operat. Jol beszelek nemetul,egy keveset angolul es olaszul. Szeretek kirandulni,nagyokat setalni,es kerteszkedni is. Szeretem a tortenelmet,a klasszikus filmeket. Kedvenc hangszerem a zongora, es az orgona. A tobbit majd levelben,telefonon, es szemelyesen.
 • Kornel (75),
  a mozgás elet
  szabadban ,erdöben sétálni jól esik. Kerékpáron érzem hogy az élet szép és nehéz is.Vágott fa illatát szeretem faragás közben
 • László (65), Debrecen
  SOHA NE ADD FEL !!!
  Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
 • Margit (76), Pécs
  Szia! :)
  Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
 • Erika (57), Pilis
  "Nincs lehetetlen!"
  Én egy alapvetően nyugodt természetű ember vagyok, aki meglátja a külsőn kívül a pozitív belső emberi tulajdonságokat is. Ugyanakkor átlátok a dolgokon. Keresem a lelkitársamat, aki tartós, és mély kapcsolatra vágyik.
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.