Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

797 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Budapest - 64 éves nő
Katalin, 64 éves


Szia! A koromat láttad, a fotóm is itt van! Szeretnék egy partnert közös programokhoz! Ha ezek jól sikerülnek többről is lehet szó!
Ágnes - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves


Kit keresek ?.....téged a szememben , téged a szívemben , hogy mikor meglátlak lángra gyúljak , és örökre elvarázsolj .....
Judit - társkereső Dombiratos - 64 éves nő
Judit, 64 éves


Ebben a modern virtuális rendszerben nagyon nehéz eldönteni mi az igazi vagy hamis.A szem a lélek tükre,épp ezért csak azt hiszem el amit látok hallok a maga teljes valójában.A személyes talákozás hive vagyok.Minden érdekel ,a világ dolgai,művészetek,kiállitások,szinház,utazás gastro stb.Sok szabadidővel rendelkezem nyugdijas vagyok munkám művészeti jellegű.Ha felkeltettem érdeklődésedet irj bátran.
Janka - társkereső Budapest - 73 éves nő
Janka, 73 éves


Szeretem az egyszerűséget,a toleranciát és a hűséget. Hiszek a kölcsönös bizalom megszerzésének szükségességében.

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 58 éves férfi
Attila Gábor, 58 éves


Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.
Károly - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Károly, 77 éves


77 éves vagyok de nagyon fiatalos, szeretek úszni, sétálni, kirándulni. XVI. kerületben saját családi házban élek, jó anyagi körülmények között. Olyan élettársat keresek aki nyugdijas, korhatár nélküli, budapesti lakos, jól vezet gépkocsit és szivesen töltené nyugdijas éveit társaságomban, szimpátia esetén hozzám is költözne!
Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves


sajnos elhunyt a párom én nem szeretek egyedül élni keresnék egy kultúrált 55 - 60 év közötti karcsú hölgyet akivel szerető őszinte kapcsolatban tudnánk élni
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves


Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Főiskolát végzett

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
Egyetemi diplomás (theológia)

Özvegy vagyok. Nincs akihez szólni, nincs akivel elmenni valahová, nincs akit szeretni. Na Őt keresem aki válaszol , ha szólok, akivel kézen fogva bárhová el lehet menni, aki szeret.
Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
Főiskolát végzett

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
Egyetemi diplomás (testnevelés)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Lidus - társkereső Budapest - 65 éves nő
Lidus, 65 éves
17 napja tag

Egy rák nő, a jegy összes tulajdonságával. Türelmes, romantikus, család az első, de ha bántanak csipek! Elsőre egy jó beszélgetés, aztán kitudja mi lesz.
Elvira - társkereső Szlovénia - 65 éves nő
Elvira, 65 éves
27 napja tag

Nyugdíjas ápolónő vagyok,szeretek olvasni, kirándulni,természetet járni,szeretem a virágokat.
Kitti - társkereső Győr - 67 éves nő
Kitti, 67 éves
37 napja tag

Optimista, fiatalos, csinosnak mondott, pozitív gondolkodású özvegy hölgy vagyok. Szeretek olvasni, színházba, koncertekre járni, szeretem a jó társaságot, az embereket. Van két lányom, két unokám, akikkel sok időt töltök. Szeretek utazni, távoli kultúrákat, új gasztronómiai irányzatokat megismerni. Az ideális társ számomra egy okos, művelt, toleráns, széles látókörű egyedülálló úriember, aki ugyanolyan nyitott a világra mint én és szeretné aktívan eltölteni szabadidejét, akárcsak én.
Liza - társkereső Abádszalók - 62 éves nő
Liza, 62 éves
45 napja tag

Komoly,őszinte,jó indulatu nő vagyok.Szeretek kirándulni.Szeretnék még boldog lenni.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Sanyi - társkereső Siófok - 84 éves férfi
Sanyi, 84 éves
13 napja tag

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
Imre - társkereső Debrecen - 66 éves férfi
Imre, 66 éves
17 napja tag

Társam keresem szabadidőm eltöltéséhez!szexualitásom a régi Tőled is azt várom!Ha rámirsz válaszolok,személyes varázs randin fontos !Kérdezz bátran!
Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
26 napja tag

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
László - társkereső Tatabánya - 70 éves férfi
László, 70 éves
45 napja tag

70 éves kis nyugdíjas férfi vagyok. Társat keresek egy életre. Barátság extrákkal, nyitott vagyok többre is.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Katalin - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Katalin, 59 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Élet vidám mosolygos jó érzésű komoly kapcsolatot kereső nő vagyok Élni jó ha van kivel !!

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
hívő református (alkalmanként)

Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Lajos - társkereső Dunavarsány - 80 éves férfi
Lajos, 80 éves
római katolikus vallású

Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • Gyula (57), Budapest
  Még mindig az igazit keresem ....
  Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen... Nem dohányzó, diplomás, budapesti 43-46 körüli, fiatalos hölgyet keresek. A személyes kapcsolatfelvétel híve vagyok ... rövid levélváltás után. Mindenkinek sikeres párkeresést/pártalálást kívánok! Ui: már nem hordok szakállt!
 • Adrienne (67), Budapest
  Szeretve szeretnék szeretni
  Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
 • Kati (61), Békés
  Szeress hogy szerethesselek.
  Egyszerű vidám természetű, család centrikus, barátságos vagyok! Tartós komoly kapcsolat reményében keresem társam ,párom!
 • Károly (72), Budapest
  Özvegy vagyok szeretek táncolni
  Ujpesten lakom egyedül családi házban szeretek táncolni kirándulni még aktivan dolgozom vidám természetü vagyok,anyagi függöségem nincs,komoly kapcsolatot keresek.
 • Béla (59), Gyula
  Társ nélkül nem jó !!
  Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.