Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

785 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Andrea - társkereső Debrecen - 55 éves nő
Andrea, 55 éves


Lélekpárok létezése nem vitatott dolog. Rajtunk múlik, hogy észre vesszük, vagy elmegyünk mellette.
Marika - társkereső Lengyeltóti - 61 éves nő
Marika, 61 éves


Keresek egy vidám, humoros szeretni tudo férfit. szeretnék boldog lenni.
Ágnes - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves


Kit keresek .....téged a szememben , téged a szívemben , hogy mikor meglátlak lángra gyúljak , és örökre elvarázsolj .....
Judit - társkereső Hajdúnánás - 50 éves nő
Judit, 50 éves


Sziasztok Én egy vidám természetü hölgy vagyok és keresem a másik felem .

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves


Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
Laci - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Laci, 54 éves


remélem sikeres lessz itt tartózkodásom vágyom valami szépre ujra
Gyuri - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Gyuri, 69 éves


Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.
Károly - társkereső Budapest - 72 éves férfi
Károly, 72 éves


Ujpesten lakom egyedül családi házban szeretek táncolni kirándulni még aktivan dolgozom vidám természetü vagyok,anyagi függöségem nincs,komoly kapcsolatot keresek.

Éppen online özvegy társkereső nők 50 felett

Etelka - társkereső Veszprém - 68 éves nő
Etelka, 68 éves
36 perce lépett be

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
Ibolya - társkereső Cegléd - 61 éves nő
Ibolya, 61 éves
2 órája lépett be

Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Julianna - társkereső Pápa - 69 éves nő
Julianna, 69 éves
Főiskolát végzett

Keresztyén - evangélikus - özvegy vagyok. Szeretem a Teremtőt, s a teremtményeit és gyönyörködöm a természetben, és mindenben ami értékes. Örülök az örülővel, és együtt érzek a rászorulóval. A bűnt és nem a bűnöst ítélem el. Elhívásom szerint igyekezem élni, segítő szolgálatban, de vidáman és lehetőleg bölcsen. Nem vagyok földhözragadt, a földön járok, és tudom hova tartozom. A zene feltölt, de szeretem az emberi hangot is, mint a legszebb zenét. Fontos számomra a lelki, szellemi, de a testi harmónia is. A külső megjelenés, csak keret...de templom is..a vonzást Isten Lelke készíti két lélek között. Rugalmas, fiatalosan gondolkodó társat keresek, aki vallja, hogy Isten gyermekeit boldog munkálkodásra teremtette, amit áldással tölt meg, és szeretetre, amit Ő teljesít ki boldogsággá. "Hasonló a hasonlóval tud élni! " és "A hármas kötés nem szakad el!"... Egyetértesz vagy még tennél hozzá? Akkor keress ! Már nagyon hiányzol!- szellemileg és testileg egyaránt! Olvasd el a naplómat is, köszönöm.
Éva - társkereső Técső - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Főiskolát végzett

Lényegretörő, céltudatos, preciz és őszinte vagyok!
Ilona - társkereső Kecskemét - 57 éves nő
Ilona, 57 éves
Főiskolát végzett

Szia! Icu vagyok Kecskemétről , 165/65//57éves csinos intelligens igényes magammal és a környezetemmel szemben igényes ápolt, őszinte, megbízható, kreatív, hűséges filigrán, fiatalos,egyszerű, kedves, házias, szorgalmas, romantikus, vonzó, özvegy nő vagyok.Sportolással őrzöm fiatalságom. Hajam szőke szemem színe barna. Eredeti szakmám gépész és ker. mérnök. Egyszerűségemben rejlik a nagyszerűségem...A külső ami megfog a belső ami megtart.Egy elegáns külső belső értéket takar. Két gyremekem van, de már élik önálló életüket. A fiam 26 éves, de még velem él, de tiiszteletbe tartjuk egymás magán életét. Ő is készül ki Hollandiában a Nővéréhez. Ha-e levelem felkeltette az érdeklődésedet :szívből várom a válaszod az: (kimoderálva) címemre!!!Kérlek, hogy az adatlapod azonosítása céljából a randiazonosító számodat is szíveskedj megírni! Köszönöm.Kérlek küldj magadról aktuális fotót! Köszönöm! Tel.: (kimoderálva) Köszönöm! ÜDV: Icu
Katalin - társkereső Budapest - 64 éves nő
Katalin, 64 éves
Főiskolai diplomás (Számvitel)

Szia! A koromat láttad, a fotóm is itt van! Szeretnék egy partnert közös programokhoz! Ha ezek jól sikerülnek többről is lehet szó!

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 74 éves férfi
Istán, 74 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék
Géza - társkereső Pécs - 71 éves férfi
Géza, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Laci - társkereső Gödöllő - 75 éves férfi
Laci, 75 éves
Főiskolát végzett

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Piros - társkereső Tiszaújváros - 60 éves nő
Piros, 60 éves
47 órája tag

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Janka - társkereső Budapest - 72 éves nő
Janka, 72 éves
13 napja tag

Szeretem az egyszerűséget,a toleranciát és a hűséget. Hiszek a kölcsönös bizalom megszerzésének szükségességében.
Marcsi - társkereső Tököl - 71 éves nő
Marcsi, 71 éves
17 napja tag

Szerintem soha nincs késő újrakezdeni. Vidám ,romantikus,humoros vagyok. Szeretem a régi slágereket. Olvasok ,internetezek. Szeretek főzni. Káros szenvedélyektől mentes ,vidám, humoros,romantikus társat keresek. Lehetőleg 50 km es körzetben. Magára is igényes ápolt legyen. Nem feltétlenül összekötözős. Rendezett körülmények között élek. Szeretem a rendet magam körül. Sok szabadidőm van, jó ha neki is van. Nem vagyok befizetve.
Lizike - társkereső Budapest - 80 éves nő
Lizike, 80 éves
21 napja tag

Ez az élet nagyon rövid, és ami hátra van nehéz lesz. bízom benne hogy egy társ mellet könnyebb lesz.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Károly - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Károly, 77 éves
22 napja tag

77 éves vagyok de nagyon fiatalos, szeretek úszni, sétálni, kirándulni. XVI. kerületben saját családi házban élek, jó anyagi körülmények között. Olyan élettársat keresek aki nyugdijas, korhatár nélküli, budapesti lakos, jól vezet gépkocsit és szivesen töltené nyugdijas éveit társaságomban, szimpátia esetén hozzám is költözne!
Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
29 napja tag

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József - társkereső Budapest - 78 éves férfi
József, 78 éves
32 napja tag

Az új ismeretekre nyitott, őszinte, vidám alaptermészetű, humán beállítottságú, józan életet élő özvegy vagyok. Keresem azt a hölgyet akivel a hátralévő időt kölcsönös tiszteletben, humorral fűszerezve eltölthetem.
István - társkereső Jászberény - 55 éves férfi
István, 55 éves
34 napja tag

Sziasztok. 55 éves özvegy ember vagyok. Tartós kapcsolatra szeretnék társat találni. Írhatok bármit,rakhatok fel legénykori fotót,az első találkozásnál dől el minden.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Irénke - társkereső Barcs - 68 éves nő
Irénke, 68 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Erzsébet - társkereső Budapest - 53 éves nő
Erzsébet, 53 éves
hívő református (alkalmanként)

Tartós kapcsolatot szeretnek,kölcsönös szimpátia,majd ismeretség után.Szeretetet adni tudó ,őszinte,kiegyensúlyozott,társaságot ,munkámat,es utazást is kedvelő molett özvegy nő vagyok.. Nyitott az új dolgokra ,es szívesen beszélgetek is világmegváltó dolgokról is!
Zsuzsi - társkereső Tiszasziget - 63 éves nő
Zsuzsi, 63 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia kedves látogató! Egy komoly hosszú távú kapcsolatot keresek. Rendezett körülmények között élek. Ami viszont hiányzik az egy szimpatikus, kedves férfi személye lenne. Kalandorok kíméljenek!
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Zoltán vagyok, 62 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos - társkereső Dunavarsány - 79 éves férfi
Lajos, 79 éves
római katolikus vallású

Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
István - társkereső Gyömrő - 60 éves férfi
István, 60 éves
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Szeretem a zenet a sportot a termeszetet a kirandulast.Szeretek uszni focizni teniszezni horgaszni es pokerezni.Szeretetre boldogsagra nyugalomra vagyom.Ezt szeretnem adni es kapni is.Táncolni nagyon szeretek ! Kérnék szépen elérhetőséget nem vagyok előfizető!
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
hívő római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • Lizike (80), Budapest
  Ne sikeres ember légy, hanem értékes.
  Ez az élet nagyon rövid, és ami hátra van nehéz lesz. bízom benne hogy egy társ mellet könnyebb lesz.
 • Margit (66), Kaposvár
  Nem igaz, hogy a szerelem mindig a fiataloké!!!
  Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
 • Szilvia (72), Nagykovácsi
  Várom a párom, de nem mindenáron
  Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
 • Éva (72), Mezőszemere
  Nem jó egyedül!
  Három éve egyedül élek! Még szeretném megtalálni azt az embert aki mosolygóssá teszi az életem!
 • Károly (77), Budapest
  Kellemes-nyugodt nyugdijas évek
  77 éves vagyok de nagyon fiatalos, szeretek úszni, sétálni, kirándulni. XVI. kerületben saját családi házban élek, jó anyagi körülmények között. Olyan élettársat keresek aki nyugdijas, korhatár nélküli, budapesti lakos, jól vezet gépkocsit és szivesen töltené nyugdijas éveit társaságomban, szimpátia esetén hozzám is költözne!
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.