Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

802 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Zsuzsanna - társkereső Szeged - 71 éves nő
Zsuzsanna, 71 éves


Egyszerű,őszinte ember vagyok,aki nagyon szereti a jó könyvet,a szép zenét és a sportot is! Személyesen a heti többszöri úszás jelenti a sport szeretetemet! Dolgozni jó,mert csak igylehet fiatalságból valamit megőrizni! A számitógép a mindenem!
Anikó - társkereső Budapest - 59 éves nő
Anikó, 59 éves


Kedves, vidám, barátságos, mosolygós, romantikus, segítőkész masszőr hölgy vagyok. Imádom a munkámat, nagyon szeretek masszírozni, ill.szinte bármilyen testi-lelki probléma esetén tudok segíteni. Nagyon szeretek még mindíg tanulni, olvasni, kirándulni, úszni, moziba, színházba, előadásokra járni, kényeztetni. Hasonló tulajdonságú, személyiségű, kényeztetni, szeretni tudó párom, szerelmem keresem :)
Eszter - társkereső Budapest - 61 éves nő
Eszter, 61 éves


Szeretnék ismerkedni, társam keresem. Szeretek kirándulni, beszélgetni stb...
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves


Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves


Egy ojan ember vagyok aki mindennek elentud állni csak a kísértésnek nem tégy próbára
Jonathan - társkereső Győr - 52 éves férfi
Jonathan, 52 éves


Az élet nagyon egyszerű, de ragaszkodunk ahhoz, hogy bonyolult legyen
Laci - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Laci, 68 éves


sajnos elhunyt a párom én nem szeretek egyedül élni keresnék egy kultúrált 55 - 60 év közötti karcsú hölgyet akivel szerető őszinte kapcsolatban tudnánk élni
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves


Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Éva - társkereső Técső - 65 éves nő
Éva, 65 éves
Főiskolát végzett

Lényegretörő, céltudatos, preciz és őszinte vagyok!
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
Egyetemet végzett

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
Egyetemet végzett

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
3 napja tag

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Katalin - társkereső Szentes - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
24 napja tag

Vidám társaság kedvelö vagyok.Komoly barátokat keresek.
Kati - társkereső Tatabánya - 69 éves nő
Kati, 69 éves
31 napja tag

Keresek barátot aki szeret utazni,kirándulni színházba járni.
Ági - társkereső Budapest - 75 éves nő
Ági, 75 éves
41 napja tag

Ági vagyok, nagyon magányos. Szívesen ismerkednék, közös időtöltés gyanánt. Szeretek főzni, beszélgetni, kirándulni.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Orosháza - 62 éves férfi
Lajos, 62 éves
16 napja tag

Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jocó - társkereső Szekelyudvarhely - 57 éves férfi
Jocó, 57 éves
22 napja tag

Egyszeru dolgoknak is tudokörulni,szeretem az öszinteseget,huseges es ragaszkodo tipus vagyok. Nem a tökeletes Nöt keresem,mert mellette kevesnek ereznem magam.
József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves
31 napja tag

Kedves , barátságos , életvidám özvegy úr keresi párját.
József - társkereső Veresegyház - 78 éves férfi
József, 78 éves
37 napja tag

Élettel teli özvegynek tartom magamat, aki még ennyi idősen is vágyik a kapcsolatteremtésre és szeretne ismerkedni. Nem szeretek egyedül lenni, inkább társaságban lennék egy kedves hölggyel. Üdvözlettel: József

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Margit - társkereső Pécs - 76 éves nő
Margit, 76 éves
hite: római katolikus

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Judit - társkereső Dombiratos - 64 éves nő
Judit, 64 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Ebben a modern virtuális rendszerben nagyon nehéz eldönteni mi az igazi vagy hamis.A szem a lélek tükre,épp ezért csak azt hiszem el amit látok hallok a maga teljes valójában.A személyes talákozás hive vagyok.Minden érdekel ,a világ dolgai,művészetek,kiállitások,szinház,utazás gastro stb.Sok szabadidővel rendelkezem nyugdijas vagyok munkám művészeti jellegű.Ha felkeltettem érdeklődésedet irj bátran.
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!
Kati - társkereső Heves - 75 éves nő
Kati, 75 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
hite: református (nem gyakorlom)

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • József (78), Veresegyház
  Szeretetteljes
  Élettel teli özvegynek tartom magamat, aki még ennyi idősen is vágyik a kapcsolatteremtésre és szeretne ismerkedni. Nem szeretek egyedül lenni, inkább társaságban lennék egy kedves hölggyel. Üdvözlettel: József
 • Ági (75), Budapest
  Magányom társat keres
  Ági vagyok, nagyon magányos. Szívesen ismerkednék, közös időtöltés gyanánt. Szeretek főzni, beszélgetni, kirándulni.
 • Etelka (69), Veszprém
  Keresek egy kedves, őszinte társat komoly kapcsolatra
  Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
 • Ili (60), Celldömölk
  egy esély
  szeretnék egy komoly végleges kapcsolatot, ha nem is élnék együtt.. aztán az Élet hozza amit kell
 • Katalin (57), Győr
  "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megenge
  Azok jelentkezését várom, akik tudják, mi a Nő, Férfi és Kapcsolat szavak jelentése :) családcentrikus, életvidám, határozott, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.