Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

802 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Eszter - társkereső Budapest - 60 éves nő
Eszter, 60 éves


Szeretnék ismerkedni, társam keresem. Szeretek kirándulni, beszélgetni stb...
Ilona - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ilona, 59 éves


nyilt és öszinte mosolygós életvidám vagyok keresem a párom egy megbizható férfi személyében .
Irén - társkereső Előszállás - 57 éves nő
Irén, 57 éves


Családcentrikus,vidám,határozott,igényes nő vagyok. Társasági ember ,akinek ,sokat jelent a család és a barátok. Szívesen időzök a konyhában.Szeretek kirándulni,utazni,strandolni.Szeretem a jó filmeket és a színházat.A többit személyesen. Keresem korban hozzám illő barátomat,majd társamat.
Mária - társkereső Dunaharaszti - 64 éves nő
Mária, 64 éves


Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves


Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Gábor - társkereső Győr - 64 éves férfi
Gábor, 64 éves


Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
Zoltán - társkereső Békés - 75 éves férfi
Zoltán, 75 éves


Szeretem a szépet,szeretem a jót.Tisztaság szerető,nem dohányzó nyugdíjas vagyok. Szabadidőmben kertészkedni,kirándulni,főzöcskézni szeretek.
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves


Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
Főiskolát végzett

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Főiskolát végzett

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Ágnes - társkereső Budapest - 60 éves nő
Ágnes, 60 éves
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Mari - társkereső Debrecen - 62 éves nő
Mari, 62 éves
Főiskolát végzett

Kérések egy rendes férfit, akivel a szabadidőm ez eltölthetem.

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 71 éves férfi
Géza, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 74 éves férfi
Istán, 74 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
Főiskolát végzett

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
4 napja tag

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Barbi - társkereső Budapest - 55 éves nő
Barbi, 55 éves
14 napja tag

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Erika - társkereső Tata - 65 éves nő
Erika, 65 éves
18 napja tag

Egy mottomból kindulva:"Szép az élet, de társsal még szebb!"Élvezzük és éljük meg együtt, szeretetben, szeretteinkkel. Két felnőtt lányom van, a nagyobbik lányommal kertészkedünk, a kisebbikkel bele csapunk az éjszakába. Koncertezünk, fürdőbe járunk, várost nézünk, szeretünk barangolni, és bár Győrben élünk, megunhatatlan számunkra a vizek városa. Másik nagy hobbym a főzés, bográcsozás, szívesen járok baráti táraságba.
Edit - társkereső Budapest - 64 éves nő
Edit, 64 éves
19 napja tag

Ozvegy nyugdijas vagyok,baratot keresek nem elettarsat! Szeretek utazni elvezni az eletet!

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
17 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Laci - társkereső Gyenesdiás - 79 éves férfi
Laci, 79 éves
27 napja tag

79 éves mackós testalkatú férfi vagyok. Káros szenvedélyektől mentes életet élek. Olyan társat keresek aki hozzám költözne. Szeretem az állatokat, szeretek kertészkedni.
István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
33 napja tag

Egy ojan ember vagyok aki mindennek elentud állni csak a kísértésnek nem tégy próbára
Adolf - társkereső Budapest - 91 éves férfi
Adolf, 91 éves
46 napja tag

A humor és a vidámság fontos része életemnek, ami engem aktívan tart.Szeretem a magyaros ételeket.Csak egy hasonló beállítottságú hölgy hiányzik az életemből.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Zsuzsi - társkereső Tiszasziget - 63 éves nő
Zsuzsi, 63 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia kedves látogató! Egy komoly hosszú távú kapcsolatot keresek. Rendezett körülmények között élek. Ami viszont hiányzik az egy szimpatikus, kedves férfi személye lenne. Kalandorok kíméljenek!
Margit - társkereső Pécs - 75 éves nő
Margit, 75 éves
római katolikus vallású

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Klára - társkereső Sárosd - 68 éves nő
Klára, 68 éves
vallása: római katolikus

Keresek egy intelligens, fiatalos, korban hozzám illő úriembert, nem összeköltözős,de érzelemben gazdag, őszinte, nyugodt kapcsolatra.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
hívő római katolikus (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Cegléd - 81 éves férfi
László, 81 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Minden iránt érdeklődő nyugdíjas vagyok .Szeretem a rendet,tisztaságot.Szívesen kirándulok,de az értelmes beszélgetés is a kedvenc témáim közé tartozik.Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs,nem iszom,nem dohányzom, stb ! Az elvárásaim hasonlóak ! ! Akár nálam,akár nálad ! ! Elérhetőséget kérek ! !
Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
hite: református (alkalmanként)

Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
Zoltán - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Zoltán vagyok, 62 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
hívő római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • Ibolya (63), Budapest
  vidám,jólelkü,zenét,természetetkedvelő,vagyok
  Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.
 • Ágnes (76), Kecskemét
  szeretni és szeretve lenni
  4 éve özvegyen és egyedül élő nö vagyok. Korban hozzám illő komoly férfi kapcsolatát keresem. A többit megbeszéljük
 • Magdi (73), Budapest
  Nem jó egyedűl
  Fiatalos,özvegy nő vagyok, szeretek színházba, moziba és meleg vizes fürdőbe járni, szívesen utazok, kirándulok. kedvelem a meghitt beszélgetéseket szeretek jókat főzni Hiszek a személyes találkozásban, egy semleges helyen egy kávé mellett eldől, hogy lesznek-e további kávézások! Ha gondolod jelentkezz, egyeztessünk!!
 • Katalin (56), Győr
  "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megenge
  Azok jelentkezését várom, akik tudják, mi a Nő, Férfi és Kapcsolat szavak jelentése :) családcentrikus, életvidám, határozott, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)
 • Klára (68), Sárosd
  Őszinteség , érzelem, nyugalom
  Keresek egy intelligens, fiatalos, korban hozzám illő úriembert, nem összeköltözős,de érzelemben gazdag, őszinte, nyugodt kapcsolatra.
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.