Gyakori kérdések

Az eddigi visszajelzések alapján összeállítottuk Neked a leggyakrabban feltett kérdéseket és azokra a válaszokat, hogy még könnyebben használhasd oldalunkat.
A legtöbb felmerülő kérdésre itt gyorsan választ találsz, de ha mégsem, keresd Ügyfélszolgálatunkat.
A weboldal használata
Hogyan működik az ajánló?
Az "Őket ajánljuk" dobozba nem a saját keresési beállításaid alapján kerülnek be az ajánlott társkeresőik, hanem egy tudományos algoritmus alapján, ami figyelembe veszi a társkeresők aktivitásait is. Ha bepipálod a "megfelel neked" kritériumot a keresésnél, az "Akit keresek" beállításodnak megfelelő társkeresőket mutatunk neked.
Mi az a hibernálás és mire jó?
A hibernálással adatlapodat befagyaszthatod, így a többi felhasználónak nem fogsz megjelenni a keresései között. Érdemes ezt használnod, ha előre tudod, hogy a közeljövőben nem fogsz tudni feljönni az oldalra (pl. mert elutazol), de később még szeretnéd használni az oldalt. Fontos viszont, hogy az előfizetésed nem fagyasztható be, a hibernálás alatt is lejárhatnak és megújulhatnak az előfizetések.
Mi az a pontozás és hogyan kell használni?
Adatlapokat pontozni a rajtuk található csillagokkal lehet, bármennyi társkeresőt tudsz így értékelni. 1-5-ig tudod pontozni őket, ez befolyásolja a szépségverseny helyezéseit is, amit a főoldal aljáról tudsz elérni.
Mi az a RandiSMS?
A RandiSMS-sel előfizetés nélkül is kapcsolatba tudsz lépni a többi társkeresővel néhány egyszerű lépésben és üzeneted már meg is érkezett a másik társkereső telefonjára és e-mail címére. Ehhez előbb kattints az adatlapján található "Küldj SMS-t" gombra, majd az üzeneted megírását követően küldd el SMS-ben a RandiSMS kulcsszót az oldalon megadott telefonszámra. Az sms-ben sms-ben megkapott válaszkódot írd be a megfelelő mezőbe, majd kattints az ELKÜLD gombra! Amikre még figyelj: max. 450 karaktert írj, és ne használj különleges karaktereket valamint Entert sem!
Adatlap
El tudom érni az eddigi levelezésünket a másik társkereső adatlapjáról?
Természetesen. Ha már valamelyikőtök küldött a másiknak levelet, az "Írj neki" gomb alatt a Levelezésetek felirat is megjelenik, amire kattintva közvetlenül a levelekhez kerülsz és kronológiailag.
Hogyan tudom jelezni, ha egy másik társkeresővel probléma van?
Minden adatlap jobb felső sarkában található egy felkiáltójel, amire ha rákattintasz, tudod jelezni felénk, hogy az illetővel valami probléma van. Ha úgy érzed, hogy adatai vagy fotója nem valós, vagy sértő leveleket ír, mindenképpen jelezd nekünk, hogy ki tudjuk vizsgálni az ÁSZF-ünk alapján!
Honnan tudom, hogy egy társkereső mikor regisztrált vagy lépett be utoljára?
Ha vásároltál előfizetést, láthatod ezeket az információkat. Ezek mutatják, hogy mennyire aktív a másik, mekkora esély van rá, hogy válaszol majd a leveledre.
Honnan tudom, hogy kivel leveleztem már, vagy kinek az adatlapját láttam?
Az adatlapján megjelenik, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással az ÚjSzerelmen, de mindig csak a legerősebbet látod. Például, ha már láttad, akkor azt, ha kedvencnek jelölted, azt, ha pedig már leveleztetek is egymással, akkor azt mutatjuk meg neked.
Mi az a nem publikus fotó?
Egy lakattal jelöltük azokat a képeket, amiket nem lehet egyszerűen megtekinteni. Ezeket a másik társkereső tudja átküldeni neked levélhez csatolva, amiből kattintva tudod megnézni teljes méretben.
Mi az a Platina előfizetői csomag?
Röviden: ha Platina - és nem Arany - előfizetést vásárolsz, az a társkereső is írhat neked, aki nem rendelkezik előfizetéssel. Egyéb előnye, hogy ha megnézel vagy kedvelsz egy nem előfizetéses társkeresőt, akkor ő látja, hogy ki nézte meg és rád is tud kattintani, valamint kiemelten jelensz meg a listákban, így mindenki látja, hogy tud neked írni üzenetet, mivel Platina előfizető vagy.
Miért nem tudok megnézni minden fotót nagy méretben valakinek az adatlapján?
A nagyméretű fotók megtekintéséhez előfizetés szükséges, előfizetés nélkül csak kis képeket látsz és csak a profilfotóját, a többit egyáltalán nem.
Mire jó a letiltás és hogyan tudok letiltani valakit?
Ha letiltasz valakit, akkor a jövőben nem kapsz tőle üzenetet, ráadásul az adatlapodat sem tudja megnézni. Ez a levelezésetekben tudod beállítani a Letiltás feliratra kattintva. A feloldást később ugyanitt tudod elvégezni, a Tiltás feloldása linkre kattintva.
Mit jelent a megfelel neked és a megfelelsz neki százalék?
Ez a két százalékos megfelelés azt mutatja, hogy az ő, illetve a Te "kit keresek" beállításaidhoz képest milyen arányban felelsz meg vagy felel meg ő neked.
Előfizetés
Hogyan fizethetek elő?
Az Előfizetések / Előfizetés menüpontban tudsz előfizetést kezdeményezni.
Hogyan mondhatom le a megújulást?
Szintén az Előfizetés menüpontban tudod ezt beállítani a "Kikapcsolás" gombra kattintva. Ha PayPal segítségével fizettél elő, át fogunk irányítani a paypal.com oldalra, mivel a lemondást ebben az esetben csak náluk tudod leállítani.
Hogyan tudok csomagot váltani?
Ha megújuló az előfizetésed, előbb a megújulást kell leállítanod, és meg kell várnod, hogy a jelenlegi csomagod ideje lejárjon. Ezt követően tudsz másik csomagot választani.
Mi az a megújuló előfizetés?
Ez egy kényelmi funkció, ami azt jelenti, hogy elég egyszer előfizetned, a rendszerünk onnantól kezdve a lejáratkor automatikusan levonja a következő előfizetői periódus díját. Nem kell mindig új előfizetést indítanod és bármikor leállíthatod a megújulást.
Mi az a Platina előfizetői csomag?
Röviden: ha Platina - és nem Arany - előfizetést vásárolsz, az a társkereső is írhat neked, aki nem rendelkezik előfizetéssel. Egyéb előnye, hogy ha megnézel vagy kedvelsz egy nem előfizetéses társkeresőt, akkor ő látja, hogy ki nézte meg és rád is tud kattintani, valamint kiemelten jelensz meg a listákban, így mindenki látja, hogy tud neked írni üzenetet, mivel Platina előfizető vagy.
Miért jó ha előfizetésem van?
Előfizetéssel korlátlanul tudsz írni levelet minden társkeresőnek, megnézheted, hogy kik láttak és kik jelöltek kedvencnek. Ezen kívül tudsz elmenteni levelezési és szűrési beállításokat, de azt is beállíthatod, hogy kizárólag melyik társkeresőktől szeretnél levelet kapni.
Nem működik az előfizetésem, mit tegyek?
Ha már sikeresen előfizettél, mégsem látod az előfizetésed, akkor frissítsd az oldalt, esetleg jelentkezz be újra az ÚjSzerelemre. Ha ez sem oldotta meg a problémát, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat.
Paypal előfizetés
A Paypal egy virtuális számlakezelő rendszer, ahol akár egyszeri bankkártyást vásárlást is végre lehet hajtani, de az igazi célja hogy az ott feltöltött egyenleged terhére tudsz különböző oldalakon fizetni, anélkül hogy mindenhol meg kellene adnod a bankkártyád adatait. A társkeresőn a Paypal - akárcsak a bankkártyás fizetés - megújuló fizetési lehetőséget foglal magában.
PayPal előfizetés lemondása
A Paypal rendszere miatt technikailag a megújulás lemondását minden esetben az ügyfél tudja megtenni. Ehhez a következõ lépéseket kell megtenned: Be kell lépned a PayPal (www.paypal.com) fiókodba e-mail címeddel és a hozzá tartozó jelszavaddal, majd a „My Account” fülnél válaszd ki a „History” lehetőséget. Ezt követően a „Show” feliratnál keresd meg az opciók között a „Recurring Payment-et” és állítsd be az első előfizetés dátumát. Láthatóvá válik az előfizetéssel egy sorban a „Cancel” gomb, amit meg kell nyomnod ahhoz, hogy a megújulást lemond.
Tudok csekkel és utalással fizetni?
Igen, természetesen, mindkét módon elő tudsz fizetni szolgáltatásainkra, viszont tájékoztatunk, hogy ezeknél az előfizetési módoknál az előfizetési csomag jóváírása hosszabb időt vehet igénybe, ezért kevésbé ajánljuk. Fontos, hogy ha ezekkel az előfizetési módokkal élnél, keresd ügyfélszolgálatunkat, akik minden részletes információt megadnak részedre (pl. hogy mit írj a csekkre, vagy mi kerüljön az utalás közlemény rovatába).
Kapcsolatok
Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni? Törölni lehet?
Az adatlapon található Kedvenc gombra kattintva tudsz valakit kedvencnek jelölni (illetve törölni is később) és a Kapcsolatok/kedvencek menüpont alatt láthatod azokat, akiket már kedvencnek jelöltél.
Hol látom, hogy ki nézte már meg az adatlapomat?
A Kapcsolatok menüpont alatt a Láttak résznél tudod ezt megnézni. Az itt található funkciók előfizetéshez kötöttek.
Miért nem tudom megnézni ki látott vagy kedvel?
Ezek a funkciók előfizetéshez kötöttek. Az Előfizetések menüpont alatt tudsz előfizetni szolgáltatásainkra.
Keresés
Hogyan tudok keresni a társkeresők között?
A Keresés menüpontban tudsz különböző kritériumok szerint keresést indítani.
Hogyan tudok letiltani valakit? És ezt feloldani?
A levelezésetekben tudod ezt megtenni a Letiltás feliratra kattintva, és ugyanitt tudod feloldani is a Tiltás feloldása linkre kattintva.
Hogyan tudom rendezni a keresési találataim?
Erre több lehetőséged is van: véletlenszerű, kor szerint, név szerint, regisztráció dátuma szerint és utolsó belépés szerinti rendezés.
Kik láthatják az adatlapom?
A női adatlapok csak a férfiak, a férfi adatlapok pedig csak a hölgyek számára jelennek meg a keresésnél.
Miért fontos kitölteni az Akit keresek részt a Profilom menüpont alatt?
Ha a Keresés menüpont alatt a "megfelel neked" részt bepipálod, az "Akiket keresek" részben megadott feltételek alapján tudsz keresni a társkeresők között, nem kell tehát minden egyes alkalommal megadnod azokat.
Miért nem láthatom az azonos nemű felhasználókat?
Az ÚjSzerelem.hu heteroszexuális társkereső oldal, emiatt csak ellentétes neműek adatlapjait láthatod.
Mit kell tennem, ha egyetlen találatot sem kapok?
Valószínűleg túl sok feltételt adtál meg a keresésnél, célszerű ilyen esetben tágabb keresési kritériumokat megadni.
Postafiók, levelezés
A Platina előfizetői csomag előnyei
Röviden: ha Platina - és nem Arany - előfizetést vásárolsz, az a társkereső is írhat neked, aki nem rendelkezik előfizetéssel. Egyéb előnye, hogy ha megnézel vagy kedvelsz egy nem előfizetéses társkeresőt, akkor ő látja, hogy ki nézte meg és rád is tud kattintani, valamint kiemelten jelensz meg a listákban, így mindenki látja, hogy tud neked írni üzenetet, mivel Platina előfizető vagy.
Hogyan lehet letiltani egy társkeresőtől érkező leveleket?
A levélfolyam tetején találod azt a Letiltás linket, amire kattinva be tudod állítani, hogy a társkereső ne tudjon a későbbiekben levelet küldeni neked.
Hogyan tudok képet csatolni a levelemhez?
A leveledhez az adatlapodon szereplő bármelyik fotót tudod csatolni, amit a levél elküldése előtt be tudsz állítani és ki tudod választani, hogy melyik kép kerüljön bele a levélbe.
Hogyan tudok piszkozatként menteni levelet?
Levél írásakor kattints a Piszkozat mentése gombra, amit a rendszer a Postafiók/Piszkozat mappába fog elmenteni. Ide belépve tudod folytatni a levél írását később.
Hogyan tudom rendezni leveleim?
A levelek listája feletti Postafiók felirat melletti ikonokra kattintva teheted ezt meg, itt tudod megtekinteni külön-külön a bejövő, kimenő és piszkozat mappáidat. A leveleket a státusz feliratra kattintva tudod rendezni: feladó, típus, csatolmány és dátum szerint (ez utóbbi az alapértelmezett).
Kinek tudok levelet írni?
Előfizetéssel bárkinek tudsz levelet írni. Platina előfizetőknek akkor is írhatsz, he nincs előfizetésed.
Mire jó a letiltás és hogyan tudok letiltani valakit?
Ha letiltasz valakit, akkor a jövőben nem kapsz tőle üzenetet, ráadásul az adatlapodat sem tudja megnézni. Ez a levelezésetekben tudod beállítani a Letiltás feliratra kattintva. A feloldást később ugyanitt tudod elvégezni, a Tiltás feloldása linkre kattintva.
Profil
Hogyan tudok adatokat módosítani?
A Profil menüpont alatt tudsz adataidon módosítani, a szerkesztés gombra kattintva, majd a módosítás gombbal véglegesítve a változtatásokat.
Hogyan tudok fotót feltölteni az adatlapomra?
A Profil menüpont Fényképeid részénél a bal oldalon kattints a Szerkesztés/feltöltés linkre, majd ki tudod választani, melyik képeket töltenéd fel az oldalra (CTRL lenyomásával többet is ki tudsz választani egyidőben). A feltöltött képeket szerkeszteni is tudod a beállításokra kattintva: nagyítani, kicsinyíteni, illetve mozgatni tudod őket.
Hogyan tudom beállítani az adatlapomon az elsődleges képet?
Miután a feltöltött fotót kollégáink megnézték, alatta egy beállítások menüpont jelenik meg, ahol be tudod állítani, hogy az legyen az elsődleges fotód az adatlapodon.
Honnan tudom, hogy mennyien látták az adatlapomat?
A Profil menüpont alatt találod azt a statisztikát, ami megmutatja, hogy hányszor jelent meg adatlapod a többi társkereső számára.
Mi az a nem publikus fotó?
Ha egy társkereső adatlapján a "Kérj fotót" feliratot látod, akkor az vagy azt jelenti, hogy nem töltött még fel magáról fényképet, vagy töltött már fel, de azt nem publikusra állította, ami azt jelenti, hogy csak azokkal fogja megosztani, akikkel szeretné, nem láthatja mindenki.
Mi történik adatmódosítás után?
Az adatlapodat regisztráció és későbbi módosítás után is moderátoraink átnézik, mielőtt kikerülne az oldalra. Az adatlapod 24 órán belül ellenőrzésre kerül és ha bármilyen problémát találunk, értesítünk róla. Az adatlapokon cím, telefonszám, e-mail cím, skype azonosító vagy más közvetlen elérhetőségek nem szerepelhetnek, ezeket a moderátorok nem tudják elfogadni.
Miért fontos kitölteni az Akit keresek részt a Profilom menüpont alatt?
Ha a Keresés menüpont alatt a "megfelel neked" részt bepipálod, az "Akiket keresek" részben megadott feltételek alapján tudsz keresni a társkeresők között, nem kell tehát minden egyes alkalommal megadnod azokat.
Milyen fotókat fogadnak el moderátoraink?
A fotó csak Téged ábrázolhat és látszódnia kell rajta az arcodnak. Gyerekfotókat, rajzokat, vagy erotikus tartalmú képeket nem áll módunkban elfogadni. Személyes adatokat tartalmazó feliratok nem szerepelhetnek a fotókon.

Ügyfélszolgálat

E-mail

Munkatársunk 24 órán belül válaszol az általad megadott e-mail címre. Hétvégén és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb időt is igénybe vehet.
bezárás

Elfelejtett jelszó