Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

2 068 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves
Társkereső férfi

sajnos elhunyt a párom én nem szeretek egyedül élni keresnék egy kultúrált 55 - 60 év közötti karcsú hölgyet akivel szerető őszinte kapcsolatban tudnánk élni
Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves
Férfi társkereső

Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
Társkereső férfi

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
János - társkereső Kiskunfélegyháza - 64 éves férfi
János, 64 éves
Férfi társkereső

Egyedül élek, rendezett körülmények között, független hölgy ismeretségét keresem!
Sándor - társkereső Debrecen - 61 éves férfi
Sándor, 61 éves
Férfi keres társat

Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Társkereső férfi

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.

Özvegy társkereső férfiak

Csaba - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
Férfi társkereső

5 éve vagyok özvegy és egyre nehezebben viselem
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Férfi társkereső

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Társkereső férfi

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Csaba - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Csaba, 66 éves
Társkereső férfi

Esetleges bemutatkozásomat személyesen szeretném megtenni.
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
Férfi társkereső

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Istán - társkereső Nagykanizsa - 75 éves férfi
Istán, 75 éves
Párkereső férfi

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék

Elvált társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Budapest - 79 éves férfi
Ferenc, 79 éves
Társkereső férfi

Szeretek a természetben barangolni,rendszeresen járok úszni,tornázom, régebben versenyszerüen sportoltam(,athletika,sifutás).Sszeretek olvasni,múzeumba szinházba, rendezvényekre szivesen megyek.Tartós kapcsolathoz szeretnék jóérzésű hölgytársat találni.
Attila - társkereső Zalaegerszeg - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Férfi társkereső

Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
János - társkereső Dunakeszi - 63 éves férfi
János, 63 éves
Férfi keres társat

Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
Tibor - társkereső Szigetszentmiklós - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
Férfi társkereső

Jóélet kedvel vidáman lazán kell venni minden problémát. És ha még van társ. Ide avilágot. Együtt lenni Jo!
Zoltán - társkereső Sárospatak - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
Párkereső férfi

Sziasztok! Zoltán vagyok. 55 éves, 183 cm magas és 85 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem középiskola, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
József - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső férfi

Szeretni és szeretve lenni,a legjobb dolog az életben. Egymás megbecsülése,elfogadása olyannak, amilyen. József vagyok,61-éves,elvált.Szeretném megtalálni a páromat,a másik felemet,akivel kölcsönös szeretetben még sok örömet tudunk egymásnak adni.

Diplomás társkereső férfiak

László - társkereső Coventry - 60 éves férfi
László, 60 éves
Férfi társkereső
Egyetemi diplomás (Közgazdaság)

Az emberek túlnyomó többsége magányos. Legtöbben viszont ezt nem is tudják magukról. Úgy érzik, hogy az élettársi kapcsolatukban minden van, amire szükségük lehet: vidám kirándulások, bevásárló túrák, békülések, békés vacsorák, szenvedélyes szeretkezések, békülések, utazások, társas játékok, békülések, nevetések, vigasztalások, békülések, beszélgetések, békülések, ... békülések, ... Apropó, békülések... Hazaérünk holtfáradtan és farkaséhesen a melóból egy meglehetősen nehéz nap után. Leülnénk kajálni, de az ebéd nincs készen, a kenyér is elfogyott, a mosogató kagylóban egy elmosatlan edényhalom, a párunk pedig a nappaliban nézi a TV-t. Ha ez bennünk negatív érzelmi reakciót (csalódottság, bosszúság, düh, stb) vált ki, azt jelenti, hogy a párunk iránti bizalmunk nem hiteles. Ha úgy érezzük, hogy a "helyes" viselkedésre kell sarkallnunk, akkor megkérdőjelezzük a saját döntéseihez való jogát, a személyiségét, megkérdőjelezzük a hozzáállásának jóhiszeműségét. Jóllehet, a mai kedvezőtlen látszat ellenére a SZEMÉLYISÉGE UGYANAZ MINT AMIVEL A TEGNAP MÉG ELÉGEDETTEK VOLTUNK. A kulcsszó természetesen a BIZALOM. Ez az amire mindenki áhítozik. Habár az nem hever az útszélen, amit csak meg kell találnunk, és főleg nem olyasmi, ami csak úgy jár nekünk. Azt ki is kell érdemelnünk többek közt azzal, hogy társunkkal szemben maradéktalanul a hiteles önmagunkat adjuk. Ez azonban embert megmérettető feladat. Mert hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a valós énünk sötétebb foszlányait, hogy jó benyomást keltsünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Még kilátástalanabb a helyzet, ha rájövünk, hogy bizonyos gyengénket a társunk nem hajlandó tolerálni, ezért az adott területen állandó szerepjátszásra kényszerülünk. Következésképpen a megértés, megismerés és bizalom általában csak nagyon lassan, hónapok, évek során alakul "millimétereket". Legtöbb esetben soha nem is ér el egy kielégítő szintet, a felek időközben beleszoknak a kompromisszumos szerepeikbe. Csak nagyon keveseknek adatik meg a kiváltság, hogy a kapcsolataikban önfeledten önmagukat adhatják. Nekem volt szerencsém ezt megtapasztalnom. Kiegyensúlyozott, jó kedélyű, az ésszerűséget követni igyekvő, megértő, empatikus képességekkel megáldott személy vagyok. De hogy a te szemedben milyen leszek, az jórészt attól is függ, hogy te mit látsz bennem és hogy mit sikerül kihoznod belőlem. Alkatom arányos, jó egészségnek örvendek, sok mindent le tudok nyelni és megemészteni, akár leendő anyósom főztjét is. Néha gondolkodom. Hogy jól, vagy rosszul, azt mások dolga megítélni, az enyém csupán annyi, hogy azt tegyem amiben én magam hiszek. Noha életem során meggyőződtem arról, hogy bármit is tapasztalnék és tanulnék, arról előbb vagy utóbb kiderül, hogy másképpen van, :-) mégis töretlen optimizmussal gyűjtök további ismereteket, mert a horgászaton és modern baletten kívül minden érdekel.
Mihály - társkereső Diósd - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
Lajos - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Lajos, 71 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

keresem kedvesem, akinek még édes az érzékiség.......
Sándor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
András - társkereső Budapest - 63 éves férfi
András, 63 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

Keresem a kedvesemet egy életre mint Pesti Fickó ! Nem hétköznapi életet élek,rend van a hajam alatt és szeretem a színvonalas soha el nem unalmasodó párkapcsolatot !Nem vagyok a "szürkék hegedűse "Világot járt fickó aki úúúúútálja a telet ezért akkor szeretek elmenni a nyárba,de egyedül unalmas ! Nem lettem előfizető mostantól,neked kéne elérhetőséget adni ha elérni akarsz,skype,vez.telefon! NEM VAGYOK MÁR ELŐFIZETŐ ÉS NEM IS LESZEK ITT.

Legújabb társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Bátaszék - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
Társkereső férfi
3 napja tag

Zoltán 62 éves bátaszéki egyelülálló férfi vagyok. Türelmes segitőkész szorgalmas. Szeretek olvasnni beszélgetni általában sokmindenre nyitott vagyok. Szeretem a házkörüli és az életben felmerülő problémákat magam megoldai.Üdv.Zoltán
József - társkereső Budapest - 56 éves férfi
József, 56 éves
Társkereső férfi
3 napja tag

Majd később írok bemutatkozót. Egyenlőre gondolkodom hogy mit is kellene írni.
Sanyi - társkereső Siófok - 84 éves férfi
Sanyi, 84 éves
Társkereső férfi
13 napja tag

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
Attila - társkereső Dunaújváros - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Társkereső férfi
13 napja tag

Szia! Attila vagyok. 50 éves férfi, lakhelyem Dunaújváros. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Email címet írj légyszíves! ! !
Imre - társkereső Debrecen - 66 éves férfi
Imre, 66 éves
Férfi keres társat
17 napja tag

Társam keresem szabadidőm eltöltéséhez!szexualitásom a régi Tőled is azt várom!Ha rámirsz válaszolok,személyes varázs randin fontos !Kérdezz bátran!
Csaba - társkereső Kaposvár - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Férfi keres társat
25 napja tag

Számomra fontos a romantika a megértés a szenvedély és a humor.Kereslek ha te is hason lóan gondolkodsz.

Keresztény társkereső férfiak

István - társkereső Miskolc - 54 éves férfi
István, 54 éves
Férfi keres társat
vallása: református (nem gyakorlom)

keresem hozzam korban illo holgyet, komoly kapcsolatra. . Tavolsag nem szamit.
József - társkereső Miskolc - 56 éves férfi
József, 56 éves
Párkereső férfi
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 66 éves férfi
Ferenc, 66 éves
Társkereső férfi
vallása: római katolikus

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Feri - társkereső Tata - 58 éves férfi
Feri, 58 éves
Társkereső férfi
római katolikus vallású

Élőben jobban el tudom majd mondani.Az adatlapon a lényeg ott van ! Hobbi:pecázás és pókerezés Szeretem a női nemet de a női igent még jobban :)
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
Férfi társkereső
hívő református

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves
Férfi társkereső
református vallású

Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • József (67), Budapest
  szeretem az állatokat és a természetet
  Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
 • Janó (51), Budapest
  Akinek nem a pénz számit
  Szeretem a természetet szeretek horgászni kirándulni tv-ni. Nem szeretek szinházba járni táncolni. Olyan hölgyet keresek aki humoros jó kedvü és nem vér komoly.
 • András (63), Budapest
  Irányitott véletlen.
  Keresem a kedvesemet egy életre mint Pesti Fickó ! Nem hétköznapi életet élek,rend van a hajam alatt és szeretem a színvonalas soha el nem unalmasodó párkapcsolatot !Nem vagyok a "szürkék hegedűse "Világot járt fickó aki úúúúútálja a telet ezért akkor szeretek elmenni a nyárba,de egyedül unalmas ! Nem lettem előfizető mostantól,neked kéne elérhetőséget adni ha elérni akarsz,skype,vez.telefon! NEM VAGYOK MÁR ELŐFIZETŐ ÉS NEM IS LESZEK ITT.
 • Imre (62), Körmend
  párban szebb az élet!
  Keresem a párom!párban szebb az élet! éljünk boldogan a hátra lévő években
 • Sándor (56), Budapest
  Nincs mottóm.... Ismerj meg, ha érdekellek....
  Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.