Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

2 009 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Mihály - társkereső Diósd - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Társkereső férfi

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Attila - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Attila, 66 éves
Párkereső férfi

Személyes bemutatkozást!!..(feleslegesnek tartom,nem az számít mit írsz ide, milyen ember vagy valójában.Az esetek túlnyomó többségében,lelkemet öröm tölti el, hogy rövid levélváltásnál hamar kiderül,ki alkalmas itt ezen az oldalon komoly kapcsolat teremtésre.Aki szeretne velem kapcsolatot teremteni megtalálja ennek módját!!!!
Lajos - társkereső Budapest - 72 éves férfi
Lajos, 72 éves
Párkereső férfi

keresem kedvesem, akinek még édes az érzékiség.......
László - társkereső Szigethalom - 69 éves férfi
László, 69 éves
Társkereső férfi

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Társkereső férfi

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
Zsolt - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zsolt, 54 éves
Párkereső férfi

Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.

Özvegy társkereső férfiak

Gyuri - társkereső Budapest - 70 éves férfi
Gyuri, 70 éves
Férfi társkereső

Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
Párkereső férfi

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves
Férfi társkereső

Egy ojan ember vagyok aki mindennek elentud állni csak a kísértésnek nem tégy próbára
Sanyi - társkereső Siófok - 85 éves férfi
Sanyi, 85 éves
Társkereső férfi

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 58 éves férfi
Attila Gábor, 58 éves
Férfi társkereső

Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 75 éves férfi
Istán, 75 éves
Társkereső férfi

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék

Elvált társkereső férfiak

Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves
Férfi keres társat

Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
János - társkereső Dunakeszi - 63 éves férfi
János, 63 éves
Párkereső férfi

Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
Ferenc - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Ferenc, 62 éves
Párkereső férfi

Szelíd Oroszlán vagyok,míg nem Bántanak ,de Szerintem ezzel,Mindenki így van ! Szeretnék Szeretni,és Szeretve Lenni ? Nem ,,,Minden áron ! köszönöm a Látógatást ,Kedves ,,,Hölgyeim !!! aki,mer,az nyer,,,,oda,vissza !!!!
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
Férfi keres társat

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Sándor - társkereső Debrecen - 61 éves férfi
Sándor, 61 éves
Társkereső férfi

Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Párkereső férfi

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán

Diplomás társkereső férfiak

József - társkereső Veresegyház - 78 éves férfi
József, 78 éves
Társkereső férfi
Főiskolát végzett

Élettel teli özvegynek tartom magamat, aki még ennyi idősen is vágyik a kapcsolatteremtésre és szeretne ismerkedni. Nem szeretek egyedül lenni, inkább társaságban lennék egy kedves hölggyel. Üdvözlettel: József
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Attila - társkereső Szekszárd - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

Szeretnék megismerkedni egy hűséges, nyugodt, kiegyensúlyozott társat.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Férfi társkereső
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb társkereső férfiak

Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
Férfi keres társat
13 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.
Lajos - társkereső Orosháza - 62 éves férfi
Lajos, 62 éves
Férfi társkereső
16 napja tag

Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
Párkereső férfi
20 napja tag

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat
László - társkereső Abda - 50 éves férfi
László, 50 éves
Férfi keres társat
20 napja tag

Szia! Dolgozom, élek, és néha magányosnak érzem az életem. Meghivnálak egy tétnélküli vacsorára, beszélgessünk. A legrövidebb verzió hogy jól lakunk, és keresünk tovább.De talán...
Jocó - társkereső Szekelyudvarhely - 57 éves férfi
Jocó, 57 éves
Férfi társkereső
22 napja tag

Egyszeru dolgoknak is tudokörulni,szeretem az öszinteseget,huseges es ragaszkodo tipus vagyok. Nem a tökeletes Nöt keresem,mert mellette kevesnek ereznem magam.
Endre - társkereső Foktő - 64 éves férfi
Endre, 64 éves
Férfi keres társat
23 napja tag

Egy ezoterikus őszülő kamasz lélek keresi társát.Én még hiszek a csodákban mert minden Nő maga a csoda....

Keresztény társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves
Férfi keres társat
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves , barátságos , életvidám özvegy úr keresi párját.
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Férfi keres társat
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
János - társkereső Budapest - 57 éves férfi
János, 57 éves
Férfi keres társat
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
Lajos - társkereső Dunavarsány - 80 éves férfi
Lajos, 80 éves
Társkereső férfi
hívő római katolikus

Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Férfi társkereső
vallása: református

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
Férfi keres társat
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Anti (52), Kaposvár
  párosan is szép az élet
  nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
 • Józsi (58), Veszprém
  ISMERKEDNI SZERETNÉK
  MAGAS HÖLGYEKET KEDVELŐ HAPSI VAGYOK. KERESEM A BARÁTNŐMET,PÁROMAT
 • Attila (65), Eplény
  Aki keres talal.
  163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.
 • András (55), Gyöngyös
  ély amának
  Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
 • Szabolcs (55), Szeged
  Szeretném ha szeretnének
  Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.