Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

1 859 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Tibor - társkereső Lajosmizse - 68 éves férfi
Tibor, 68 éves
Férfi társkereső

Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
János - társkereső Budapest - 57 éves férfi
János, 57 éves
Társkereső férfi

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
Anti - társkereső Kaposvár - 53 éves férfi
Anti, 53 éves
Férfi keres társat

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
Endre - társkereső Győr - 51 éves férfi
Endre, 51 éves
Férfi keres társat

Èn egy jókiállású optimista, èletvidám..,bohèm fickònak tartom magam,de Nèlküled csak bolyongok ezen a planètán! ..,Nèlküled,aki egy vonzó Nő, ès egy mèlyèrzèsű ember!
Károly - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
Párkereső férfi

Két lábbal földönjáró ,racionálisan gondolkodó vagyok.Keresem páromat,nem levelező partneremet.Olyan hölgy személyében,aki a személyes találkozás híve.Kedvencem öt éves, és a kisfiam.
Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
Párkereső férfi

163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.

Özvegy társkereső férfiak

László - társkereső Kajászó - 53 éves férfi
László, 53 éves
Társkereső férfi

53 éves özvegy férfi vagyok. Három kutyával élek együtt egy kis csöndes faluban. Szeretek kertészkedni , tvz-ni, a focit, kirándulni, horgászni járni. Keresek 35 év házasság után, egy olyan nőt, akivel el tudok beszélgetni, nevetgélni.
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
Párkereső férfi

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Férfi társkereső

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
Férfi keres társat

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Férfi társkereső

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Ferenc - társkereső Keszthely - 82 éves férfi
Ferenc, 82 éves
Férfi társkereső

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.

Elvált társkereső férfiak

Imre - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Imre, 51 éves
Párkereső férfi

Mit is írhatnék magamról? Egyszerűen egy talány vagyok, egy rejtvény nem is akármilyen egy párhuzamos. Fejtsetek meg és kész! Ha feleztek vagy telefonos segítség kell írjatok! :)
Laci - társkereső Jászárokszállás - 53 éves férfi
Laci, 53 éves
Férfi keres társat

egyszerü embernek tartomn magamat, de nehéz eset vagyok néha
Istvan - társkereső Perth - 65 éves férfi
Istvan, 65 éves
Párkereső férfi

Egyedul allo, fuggetlen ferfi, rendezett anyagiakkal keres csinos , jolapolt oszinte baratnot, valaki aki a baratom, szeretom es lelektarsam is egyben hosszutavu kapcsolat , majd hazassag remenyeben.
Tibor - társkereső Szigetszentmiklós - 65 éves férfi
Tibor, 65 éves
Férfi társkereső

Jóélet kedvel vidáman lazán kell venni minden problémát. És ha még van társ. Ide avilágot. Együtt lenni Jo!
István - társkereső Nagykőrös - 71 éves férfi
István, 71 éves
Párkereső férfi

Mozgássérült ember vagyok és ezt azért írom le, hogy olyan társat keresek akki így elfogad. Szertem természetet és a zenét.
Attila - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Attila, 66 éves
Férfi társkereső

Személyes bemutatkozást!!..(feleslegesnek tartom,nem az számít mit írsz ide, milyen ember vagy valójában.Az esetek túlnyomó többségében,lelkemet öröm tölti el, hogy rövid levélváltásnál hamar kiderül,ki alkalmas itt ezen az oldalon komoly kapcsolat teremtésre.Aki szeretne velem kapcsolatot teremteni megtalálja ennek módját!!!!

Diplomás társkereső férfiak

László - társkereső Coventry - 60 éves férfi
László, 60 éves
Párkereső férfi
Egyetemi diplomás (Közgazdaság)

Az emberek túlnyomó többsége magányos. Legtöbben viszont ezt nem is tudják magukról. Úgy érzik, hogy az élettársi kapcsolatukban minden van, amire szükségük lehet: vidám kirándulások, bevásárló túrák, békülések, békés vacsorák, szenvedélyes szeretkezések, békülések, utazások, társas játékok, békülések, nevetések, vigasztalások, békülések, beszélgetések, békülések, ... békülések, ... Apropó, békülések... Hazaérünk holtfáradtan és farkaséhesen a melóból egy meglehetősen nehéz nap után. Leülnénk kajálni, de az ebéd nincs készen, a kenyér is elfogyott, a mosogató kagylóban egy elmosatlan edényhalom, a párunk pedig a nappaliban nézi a TV-t. Ha ez bennünk negatív érzelmi reakciót (csalódottság, bosszúság, düh, stb) vált ki, azt jelenti, hogy a párunk iránti bizalmunk nem hiteles. Ha úgy érezzük, hogy a "helyes" viselkedésre kell sarkallnunk, akkor megkérdőjelezzük a saját döntéseihez való jogát, a személyiségét, megkérdőjelezzük a hozzáállásának jóhiszeműségét. Jóllehet, a mai kedvezőtlen látszat ellenére a SZEMÉLYISÉGE UGYANAZ MINT AMIVEL A TEGNAP MÉG ELÉGEDETTEK VOLTUNK. A kulcsszó természetesen a BIZALOM. Ez az amire mindenki áhítozik. Habár az nem hever az útszélen, amit csak meg kell találnunk, és főleg nem olyasmi, ami csak úgy jár nekünk. Azt ki is kell érdemelnünk többek közt azzal, hogy társunkkal szemben maradéktalanul a hiteles önmagunkat adjuk. Ez azonban embert megmérettető feladat. Mert hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a valós énünk sötétebb foszlányait, hogy jó benyomást keltsünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Még kilátástalanabb a helyzet, ha rájövünk, hogy bizonyos gyengénket a társunk nem hajlandó tolerálni, ezért az adott területen állandó szerepjátszásra kényszerülünk. Következésképpen a megértés, megismerés és bizalom általában csak nagyon lassan, hónapok, évek során alakul "millimétereket". Legtöbb esetben soha nem is ér el egy kielégítő szintet, a felek időközben beleszoknak a kompromisszumos szerepeikbe. Csak nagyon keveseknek adatik meg a kiváltság, hogy a kapcsolataikban önfeledten önmagukat adhatják. Nekem volt szerencsém ezt megtapasztalnom. Kiegyensúlyozott, jó kedélyű, az ésszerűséget követni igyekvő, megértő, empatikus képességekkel megáldott személy vagyok. De hogy a te szemedben milyen leszek, az jórészt attól is függ, hogy te mit látsz bennem és hogy mit sikerül kihoznod belőlem. Alkatom arányos, jó egészségnek örvendek, sok mindent le tudok nyelni és megemészteni, akár leendő anyósom főztjét is. Néha gondolkodom. Hogy jól, vagy rosszul, azt mások dolga megítélni, az enyém csupán annyi, hogy azt tegyem amiben én magam hiszek. Noha életem során meggyőződtem arról, hogy bármit is tapasztalnék és tanulnék, arról előbb vagy utóbb kiderül, hogy másképpen van, :-) mégis töretlen optimizmussal gyűjtök további ismereteket, mert a horgászaton és modern baletten kívül minden érdekel.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Párkereső férfi
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Társkereső férfi
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Társkereső férfi
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
Szabolcs - társkereső Szeged - 56 éves férfi
Szabolcs, 56 éves
Férfi társkereső
Egyetemet végzett

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső férfi
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!

Legújabb társkereső férfiak

Gyuri - társkereső Szekszárd - 51 éves férfi
Gyuri, 51 éves
Férfi társkereső
16 napja tag

akinek tetszem es közös szinpatia kialakul avval szeretnek kapcsolatot kialakitani.
János - társkereső Üröm - 70 éves férfi
János, 70 éves
Férfi keres társat
23 napja tag

70 ÉVES VAGYOK, de a szívem, és az eszem 60. Szeretek kávézni, csavarogni, autózni , zabot hegyezni. már nem mászok hegyet , nem síelek, és nagy bulikban sem veszek részt -(kicsikben igen), Szeretek beszélgetni.
József Attila - társkereső Kelebia - 67 éves férfi
József Attila, 67 éves
Férfi keres társat
26 napja tag

Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok! Keresem párom egyszerű becsületes,tiszta és hűséges józan életvitelű nem dohányzó hölgyet aki képes alkalmazkodni és nyitott lenni az új dolgokra nyitott lenni.
Ferenc - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Ferenc, 53 éves
Férfi társkereső
27 napja tag

Ferenc nek hívnak Bp lakom 54/174 100 barna hajú elvalt férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő Bp hölggyel! Tartós kapcsolatot keresek!
Feri - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Feri, 65 éves
Férfi keres társat
39 napja tag

Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot. Szeretetre, megértésre vágyom. Társat keresek és nem futó kalandot. Várom jelentkezésedet.
Lajos - társkereső Rád - 63 éves férfi
Lajos, 63 éves
Férfi társkereső
45 napja tag

Meg nem vagyok nyugdijas szeretek gyogy furdobe jarni

Keresztény társkereső férfiak

László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
Párkereső férfi
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Férfi társkereső
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
Férfi társkereső
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
Párkereső férfi
református vallású (a magam módján gyakorlom)

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
Társkereső férfi
hite: római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Zsolt - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zsolt, 54 éves
Párkereső férfi
vallása: református (nem gyakorlom)

Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • László (61), Gödöllő
  Írj nekem!
  Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
 • Szabolcs (56), Szeged
  Szeretném ha szeretnének
  Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
 • Lajos (57), Budapest
  bizalom
  szeretek kirándulni sportolni nyári estéken sétálni
 • József (57), Budapest
  Majd kitalálok valamit.
  Majd később írok bemutatkozót. Egyenlőre gondolkodom hogy mit is kellene írni.
 • Sándor (70), Dombóvár
  Elvált, egyedül élő fickó vagyok, Társat keresek.
  Családi házban egyedül élek, és szeretném megosztani örömöm bánatom, egy egyszerű hölggyel Hobbim a lovaglás, jelenleg is napi szinten lovagolok, annak ellenére hogy most saját lovam nincs Állat jelenleg egy kutya szeretem a természetet kirándulást utazást a Balatont, és a finom kaját
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.