Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

1 917 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Társkereső férfi

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Józsi - társkereső Győr - 65 éves férfi
Józsi, 65 éves
Férfi társkereső

nem tudom hogy mit irjak ide, mivel társat keresek nem levelezni akarok, mivel nem vagyok előfizető.
Feri - társkereső Tata - 59 éves férfi
Feri, 59 éves
Társkereső férfi

Élőben jobban el tudom majd mondani.Az adatlapon a lényeg ott van ! Hobbi:pecázás és pókerezés Szeretem a női nemet de a női igent még jobban :)
Csaba - társkereső Aszód - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Férfi keres társat

Kis körszakállas enyhén macis pasi keresi kedvesét.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
Férfi társkereső

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Társkereső férfi

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.

Özvegy társkereső férfiak

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Férfi keres társat

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
Párkereső férfi

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Párkereső férfi

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves
Társkereső férfi

Kedves , barátságos , életvidám özvegy úr keresi párját.
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
Társkereső férfi

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Párkereső férfi

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!

Elvált társkereső férfiak

Ottó - társkereső Pécs - 56 éves férfi
Ottó, 56 éves
Férfi keres társat

sziasztok Ottó vagyok 52 éves tiz éve váltam el, két gyermekem van nem velem élnek. Egy kft-nél alkalmazottként dolgozom.
Sándor - társkereső Dombóvár - 70 éves férfi
Sándor, 70 éves
Férfi keres társat

Családi házban egyedül élek, és szeretném megosztani örömöm bánatom, egy egyszerű hölggyel Hobbim a lovaglás, jelenleg is napi szinten lovagolok, annak ellenére hogy most saját lovam nincs Állat jelenleg egy kutya szeretem a természetet kirándulást utazást a Balatont, és a finom kaját
Károly - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
Társkereső férfi

Két lábbal földönjáró ,racionálisan gondolkodó vagyok.Keresem páromat,nem levelező partneremet.Olyan hölgy személyében,aki a személyes találkozás híve.Kedvencem öt éves, és a kisfiam.
Zoltán - társkereső Hódmezővásárhely - 56 éves férfi
Zoltán, 56 éves
Párkereső férfi

Minden nő egy angyal,..minden férfi egy ördög,...még is arra vár az angyal hogy vigye el az ördög,...leszel az angyalom???
Tibor - társkereső Győr - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves
Férfi keres társat

Elvált vagyok,14- 16 éves fiam velem él.Győrhöz közel családi házban lakunk. Idő hiányában választottam az ismerkedés ezen formáját!!!Egy társat a mindennapokra,akinek fontos a család,aki szeretetre vágyik,hát ezt a hölgyet keresem!!!
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
Társkereső férfi

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok

Diplomás társkereső férfiak

Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Párkereső férfi
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Férfi társkereső
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Férfi keres társat
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Társkereső férfi
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Férfi keres társat
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Zoli - társkereső Szentgotthárd - 52 éves férfi
Zoli, 52 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

Keresem az ideális társamat egy kedves hölgy szem?lyében!

Legújabb társkereső férfiak

Laci - társkereső Székesfehérvár - 54 éves férfi
Laci, 54 éves
Társkereső férfi
5 napja tag

olyan hölgyet keresek aki gyereket szeretne
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
Társkereső férfi
10 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
Bálint - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Bálint, 54 éves
Párkereső férfi
11 napja tag

Dohányzó más káros szenvedélyektől mentes normális pasi lennék... Keresem társam valóban komoly kapcsolatra , távolsági és szabadidő kapcsolat nem érdekel ...
Zoltán - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves
Férfi társkereső
12 napja tag

Nem ragadtam le a múltamban. Ha értelmes célt látok, magam előtt, akkor kiállok érte. Mostani életem B-oldala forog ( ahogy mindoni szokás) ám az örömök nem múlhatnak el, nyitottnak érzem magam.
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
Társkereső férfi
15 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
Gábor - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Gábor, 59 éves
Férfi keres társat
18 napja tag

Komoly kapcsolatot szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keresztény társkereső férfiak

Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves
Férfi keres társat
vallása: református

Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.
József - társkereső Miskolc - 57 éves férfi
József, 57 éves
Férfi társkereső
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves
Párkereső férfi
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.
Janó - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Janó, 51 éves
Párkereső férfi
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Szeretem a természetet szeretek horgászni kirándulni tv-ni. Nem szeretek szinházba járni táncolni. Olyan hölgyet keresek aki humoros jó kedvü és nem vér komoly.
Gyula - társkereső Gyomaendrőd - 60 éves férfi
Gyula, 60 éves
Férfi társkereső
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Rendezetten élő független férfiként szeretnék egy kedves ,színpatikus társra találni.
Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
Férfi keres társat
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Lajos (65), Kocsord
  Keresem a tarsam.................!
  - Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
 • Tibor (60), Budapest
  nem jo egyedul
  szeretnék egy oszinte tarsat baratot találni.szeretek olvasni,kirandulni,gyogyfurdobe járni,regi filmeket nézni.
 • Tamás (51), Pécs
  helló
  nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
 • László (58), Kunágota
  Hűség.....Tolerancia.
  Az önéletrajz írás helyett a személyes találkozásban hiszek....
 • Lajos (72), Budapest
  Élni, hagynmég nem szeretnék lemondani róla..............
  keresem kedvesem, akinek még édes az érzékiség.......
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.