Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 485 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

judit - társkereső Debrecen - 72 éves nő
judit, 72 éves
Női társkereső

Unatkozni nem szoktam, de unom, hogy úgy telnek el a napok, hogy nincs kihez szólni. Szeretek sütni főzni, de jó lenne valakivel megosztani. szeretek kirándulni, de az is unalmas egyedül.
Olgi - társkereső Budapest - 58 éves nő
Olgi, 58 éves
Női társkereső

Őzvegy vagyok.Van három felnőtt gyerekem,nègy kicsi tőrp unokám.nyugdijaskènt dolgozom.Minden szabad időmet a gyerekeimmel töltőm.
Julcsi - társkereső Nyírgyulaj - 66 éves nő
Julcsi, 66 éves
Párkereső nő

64 éves,fiatalos nagymama vagyok. Szeretem az életet,az őszinte,tartalmas beszélgetéseket,a természetet. Jelenleg a lányomékkal élek. Özvegy vagyok, de szeretnék még egy kicsit élni. egy megértő társ oldalán. akivel lehet őszintén beszélgetni, kart karba öltve sétálgatni! Legyen humoros, de ha kell komoly. Ha magadra ismersz, kérlek írj!!
Mária - társkereső Rábacsanak - 53 éves nő
Mária, 53 éves
Nő keres társat

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
Katalin - társkereső Gödöllő - 73 éves nő
Katalin, 73 éves
Női társkereső

Vidám természetű, őszinte, becsületes vagyok és ezt partneremtől is elvárom. Találjuk meg egymást!
Tünde - társkereső Budapest - 51 éves nő
Tünde, 51 éves
Párkereső nő

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.

Özvegy társkereső nők

Adrienne - társkereső Budapest - 68 éves nő
Adrienne, 68 éves
Párkereső nő

Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
Andrea - társkereső Budapest - 54 éves nő
Andrea, 54 éves
Párkereső nő

Budapesten, egyedül élő, özvegy nő vagyok. Gyerekeim nincsenek. Az magánegészségügyben dolgozom. A munkám tölti ki legtöbbször minden napjaimat. Szeretek zenét hallgatni, olvasni, TV-t nézni, szórakozni a barátokkal. Sokat tudok kérdezni, de hallgatni is.
Mária - társkereső Dunaharaszti - 65 éves nő
Mária, 65 éves
Párkereső nő

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Irén - társkereső okoc opatovsky sokolec - 62 éves nő
Irén, 62 éves
Nő keres társat

Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudod, hogy tényleg megtaláltad? Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni.
Mária - társkereső Budapest - 73 éves nő
Mária, 73 éves
Társkereső nő

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Judit - társkereső Budapest - 63 éves nő
Judit, 63 éves
Társkereső nő

Azért vagyok itt, mert az ember társas lény. Rendezett körülmények között élek. Számomra egyaránt fontosak a belső és külső értékeid, az egymás iránti tisztelet mellett a jó megjelenésed. Legyél jól ápolt, és igényes önmagaddal szemben, én is az vagyok. Legyél önálló és független, legyen biztos egzisztenciád. Nem árt, ha humorod is van :-) Szeretnék egy szimpátián, érzelmeken alapuló tartalmas kapcsolatot. Mindezeken túl fontos, hogy tudjunk beszélgetni.

Elvált társkereső nők

Anna - társkereső Táborfalva - 63 éves nő
Anna, 63 éves
Párkereső nő

Őszinte,család centrikus, tisztaság szerető.igényes magára környezetére,nem iszom ,nem dohányzom,nem kávézom, olyat keresek aki hozzám költözne!
Kati - társkereső Budapest - 56 éves nő
Kati, 56 éves
Nő keres társat

5 éve elváltam,szőke hajú,átlagos testalkatú vidám természetű hölgy vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,táncolni ,színházba,koncertekre járni.Komoly kapcsolatot keresek,aki a párom lehetne ezekben a tevékenységekben.
Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Nő keres társat

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Ági - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ági, 59 éves
Női társkereső

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
Társkereső nő

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Ani - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ani, 55 éves
Párkereső nő

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)

Diplomás társkereső nők

Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
Párkereső nő
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Lina - társkereső Budapest - 62 éves nő
Lina, 62 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
Enikő - társkereső Veszprém - 53 éves nő
Enikő, 53 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Talán elcsépelten hangzik a fenti mondat, de csak annak a szájából, aki nem így tesz. Vallom, hogy mindent próbálj ki, használj ki, amit eléd tár az élet, persze csak, ha szeretnéd. Ragadd meg a lehetőségeket, ne habozz. Merj változtatni, merj megújulni. Nevess sokat, ne félj, ne aggodalmaskodj! Mindig előre nézz, a problémák megoldását keresd! Ne érdekeljenek a konvenciók, a mások elvárásai,, elsősorban magadnak felelj meg. Élni csak jó kedvvel érdemes, minden napban vedd észre a szépséget, mindenkiben vedd észre a jóságot! Én ezen elvek alapján próbálok élni, többnyire sikerül. Ehhez keresek hasonló felfogású szövetségest.
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem

Legújabb társkereső nők

Irén - társkereső Budapest - 72 éves nő
Irén, 72 éves
Női társkereső
30 órája tag

megértő férfitársam keresem a hátralévő időnkre. akaratos,okos,vidám,figyelmes,szorgalmas,de a kornak talán megfelelő egészségi állapotban.
Eva - társkereső Németország - 55 éves nő
Eva, 55 éves
Női társkereső
8 napja tag

“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Ildikó - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
Nő keres társat
11 napja tag

Igazi vizileny vagyok, házias, igényes, családcentrikus. De ide bár mit lehet írni,vagy elhiszik vagy nem. Ha meg ismersz megtudod.
Tereza - társkereső Székesfehérvár - 73 éves nő
Tereza, 73 éves
Nő keres társat
14 napja tag

Fiatalos, vidám természetű, a matériához kötődő de a létezés sokoldalúsága iránt nyitott hölgy vagyok.
Anikó - társkereső Zalaegerszeg - 54 éves nő
Anikó, 54 éves
Nő keres társat
15 napja tag

Komoly szándékú, optimista, őszinte, magára és környezetére igényes, hűséges, romantikus hölgy keresi hasonló adottságokkal rendelkező Úr jelentkezését. A személyes találkozásban hiszek.
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
Női társkereső
16 napja tag

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.

Keresztény társkereső nők

Évi - társkereső Gyöngyös - 56 éves nő
Évi, 56 éves
Társkereső nő
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Rózsa - társkereső Bátaszék - 60 éves nő
Rózsa, 60 éves
Társkereső nő
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Lia - társkereső Budapest - 71 éves nő
Lia, 71 éves
Női társkereső
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Lia vagyok, nyugdíjas. Életvidám, kedves, házias nő. Szeretek színházba járni, úszni, wellnesselni, könyvet olvasni. Budapesten élek egyedül.
Ircsi - társkereső Debrecen - 59 éves nő
Ircsi, 59 éves
Párkereső nő
vallása: református

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!
Jutka - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Jutka, 59 éves
Párkereső nő
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Egy életvidám, őszinte, kommunikatív és nyugalmat szerető, érett nő vagyok. Szeretek vízparton lenni és èlvezni a madárcsicsergést. :) Ha szeretnél jobban megismerni, írj bàtran!
Erika - társkereső Mikekarácsonyfa - 50 éves nő
Erika, 50 éves
Női társkereső
vallása: református (nem gyakorlom)

50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Medi (60),
  OSZINTE, ERZEKENY ES HUSEGES HOLGY VAGYOK
  FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
 • Tunde (57),
  szoke, vidamsagot kedvelo no vagyok
  Nem szeretem az egyedulletet. Kulonosen nem szabadnapokon. Szeretem a kirandulast, a zenet, szorakozast. Hetkozben dolgozom, nem is keveset, de a hetvege az ....az a kikapcsolodase. Es egyedul nem megy semmi. Szeretem a tarsasagot, plane ha vidam.
 • Lina (62), Budapest
  Szeretni,és szeretve lenni!
  Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
 • Klára (65), Budapest
  A humor az élet sava, borsa!
  Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
 • Erika (61), Győr
  Tegyük szebbé a hétköznapokat!
  Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.