Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 589 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
Társkereső nő

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Ancsa - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ancsa, 68 éves
Nő keres társat

Ha magamról írnék az pont olyan lenne, mintha magyaráznám magamat. Ki tudja, milyennek lát a másik? És ki tudja, mi mindenre lehetek képes érte? Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni, és ebbe sok minden belefér. / kirándulás, színház, olvasás, sport, bridzs, ... /
Andrea - társkereső Szeged - 60 éves nő
Andrea, 60 éves
Párkereső nő

Jó lenne valakit nagyon szeretni....van még ilyen?
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
Nő keres társat

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Irén - társkereső Előszállás - 57 éves nő
Irén, 57 éves
Párkereső nő

Családcentrikus,vidám,határozott,igényes nő vagyok. Társasági ember ,akinek ,sokat jelent a család és a barátok. Szívesen időzök a konyhában.Szeretek kirándulni,utazni,strandolni.Szeretem a jó filmeket és a színházat.A többit személyesen. Keresem korban hozzám illő barátomat,majd társamat.
Eszter - társkereső Tatabánya - 60 éves nő
Eszter, 60 éves
Női társkereső

A fotón a szív és lélek nem látható. Ismerj meg és meg tudod ki vagyok valójában.

Özvegy társkereső nők

Ibolya - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ibolya, 63 éves
Társkereső nő

Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.
Ilona - társkereső Győr - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
Nő keres társat

Nem szeretnék sok mindent ide írni. Ismerj meg! A személyes találkozás híve vagyok.
Jutka - társkereső Kecskemét - 58 éves nő
Jutka, 58 éves
Nő keres társat

Egy életvidám, őszinte, kommunikatív és nyugalmat szerető, érett nő vagyok. Szeretek vízparton lenni és èlvezni a madárcsicsergést. :) Ha szeretnél jobban megismerni, írj bàtran!
Mária - társkereső Dunaharaszti - 64 éves nő
Mária, 64 éves
Nő keres társat

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Mária - társkereső Budapest - 66 éves nő
Mária, 66 éves
Női társkereső

Csak egy szőke nő vagyok a világban, aki megpróbál találni valakit, akit szerethet, és aki csakis őt ember társas lény, ösztönösen fél a magánytól. Egy (jó) kapcsolat pedig biztonságot nyújt. Legyen kiegyensúlyozott, nyugodt ember. Elvileg bárki szerelmes lehet. Még a félénk, mérlegelő, józannak mondott ember is, bár nehezebben. Az ok: mindig és mindenben a dolgok értelmét keresi.
Aranka - társkereső Jászárokszállás - 71 éves nő
Aranka, 71 éves
Női társkereső

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! Mivel tagságom lejár,csak email cim,vagy skype címre tudok válaszolni *moderálva*

Elvált társkereső nők

Ágnes - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ágnes, 63 éves
Női társkereső

Majd inkább személyesen,mert szerintem úgyis az a döntő a fénykép csak egy kiinduló pont!! Ha Te is komolya kapcsolatot szeretnél akkor kérlek irj,de kérnék elérhetőséget,mivel nem vagyok előfizető! Köszönöm.
Éva - társkereső Gyomaendrőd - 69 éves nő
Éva, 69 éves
Női társkereső

éva vagyok szeretek olvasni kirándulni,kerékpározni,zenéthalgatni,család szerető vagyok minden érdekel ami avilágba tőrténik.szeretetet adni és kapni. .olyan társra vágyom akki nemiszik és nemdohányzik.kétlábon afőldőnjárok.üdv éva
Zsuzsa - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
Nő keres társat

Légy ápolt és a klasszikus értelemben vett Férfi. Szeresd a humort a zenét a táncot a romantikát. Társat keresek, de nem minden áron :)
Ildikó - társkereső Harkány - 52 éves nő
Ildikó, 52 éves
Társkereső nő

adatok...fotók...néhány gondolat.....némileg lehet,de nem könnyű kikövetkeztetni,milyen is lehet a másik.....az esély adott..Neked is...Nekem is....:) EMAIL cím nélkül nem fogok tudni válaszolni!!!!!
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Női társkereső

160 cm, telt-gömbölyded idomaim vannak, dohányzom
Magdolna - társkereső Békéscsaba - 70 éves nő
Magdolna, 70 éves
Párkereső nő

Alkalmazkodó, jó lelkű, romantikus vagyok. Szeretek TV-t nézni, varrni, énekelni, táncolni, de az itthoni munkát is aktívan elvégzem.

Diplomás társkereső nők

Marianna - társkereső Budapest - 68 éves nő
Marianna, 68 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

2 diplomás,angolul jól beszélő,nagyon szépnek mondott,elvált nő vagyok.
Szilvia - társkereső Szeged - 76 éves nő
Szilvia, 76 éves
Párkereső nő
Főiskolai diplomás (Egészségügy)

Igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a természetet, Szívesen hallgatok a zenét, utazok és fotózgatok, melyhez egy társat keresek. A kapcsolatunkat személyes találkozás döntheti el.Nem vagyok élőfizető, csak Email címre, telefonra tudok válaszolni.
Rózsa - társkereső Bátaszék - 59 éves nő
Rózsa, 59 éves
Párkereső nő
Főiskolai diplomás (Oktatás)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
Nő keres társat
Egyetemi diplomás (művészeti)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Ismerj meg... bármit írhatok a személyes találkozó dönt. :)

Legújabb társkereső nők

Ildikó - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Ildikó, 56 éves
Női társkereső
7 napja tag

Társam keresem, igényes, romantikus, őszinte hűséges, jó humorú, családcentrikus, független, káros szenvedélyektől mentes férfi személyében.
Ari - társkereső Budapest - 62 éves nő
Ari, 62 éves
Női társkereső
14 napja tag

Alapvetöen kedves, vidám mosólygos egyéniség vagyok....
Lidus - társkereső Budapest - 65 éves nő
Lidus, 65 éves
Női társkereső
17 napja tag

Egy rák nő, a jegy összes tulajdonságával. Türelmes, romantikus, család az első, de ha bántanak csipek! Elsőre egy jó beszélgetés, aztán kitudja mi lesz.
Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
Társkereső nő
19 napja tag

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
Párkereső nő
24 napja tag

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Elvira - társkereső Szlovénia - 65 éves nő
Elvira, 65 éves
Nő keres társat
27 napja tag

Nyugdíjas ápolónő vagyok,szeretek olvasni, kirándulni,természetet járni,szeretem a virágokat.

Keresztény társkereső nők

Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Párkereső nő
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
Nő keres társat
hite: református (alkalmanként)

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !
Julianna - társkereső New York - 74 éves nő
Julianna, 74 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Nevem,Julianna,de csak Jutkanak szolitanak, Kint elek mart 23-eve New Yorkban,van 3-gyerekem,akik kozul,2-lany,ok otthol elnek ( nem kivankoznak ide jonni lakni ),es 1-fiam,aki csaladostol el itt kint ,art 19-eve. Nagyon szeretek sutni fozni,szeretem a tisztasagot,rendet,csaladom,szeretek utazni,zenet halgatni,na persze a tancot is hozza :) Keresek olyan tarsat,aki joban roszban eggyut van velem,es nem az O erdekeit nezi csak. Majd ha lessz valaki,aki valaszt engemet,es hajlando velem elni,akkor tobbet lessz alkalmunk elmondani mindent egymasrol,mert en szeretem az oszinteseget,es nem a hazugsagot,es hazugsagban elni valakivel,,, Tobbit maj ezutan :))
Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves
Társkereső nő
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
Etelka - társkereső Veszprém - 69 éves nő
Etelka, 69 éves
Női társkereső
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
anna, 60 éves
Társkereső nő
görög katolikus vallású

Akinek fontos a test, és a lélek összhangja, a családjával együtt! Aki felvállal és elfogad! És nem akar megváltoztatni, vagy a maga képére formálni! Ha így is jó vagyok, várom jelentkezésed! Annyit várok, amennyit adni tudok! És ez nem kevés! Ismerem erényeimet, és hibáimat!
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Katalin (62), Akasztó
  Katalin vagyok elvált! Keresem a párom tartós kapcsolat remenyeb
  Három lányom van négy unokám ők már nem élnek velem! Egyedül élek csaladi házban van egy kutyám! Hazorzo...nagyon szeretem a viragokat növényeket. Hazias vagyok csaladcentrikus! Levagyok százalelolva melette dolgozom! Szeretek. Színházba kirándulni fesztivalokra járni
 • Andrea (56), Debrecen
  szerelem, szeretet, békesség
  Lélekpárok létezése nem vitatott dolog. Rajtunk múlik, hogy észre vesszük, vagy elmegyünk mellette.
 • Enci (52), Nyíregyháza
  Destination anywhere
  Türelmes, kiegyensúlyozott és pozitív vagyok. Keresem a párom, akivel jól el tudjuk tölteni a kevés időt, ami munka és gyerekek mellett marad. Szeretek mozizni, színházba járni, sokat sportolok, órákat tudok képtárban, múzeumban csellengeni. Buliban néha rágyújtok, amolyan társasági tevékenységként, de akár hónapokig nem teszem, ha nem olyan az alkalom. Már töltöttem fel tengeres képet is, bár északi, nem mediterrán és nem is nyáron készült. Van párizsos-eiffeltornyos is, és elkészült a napszemüveges-sejtelmes, de a síelősre még kicsit várni kell, hogy teljes értékű párkereső lehessek. Igyekszem pótolni.:)
 • Erika (58), Szeged
  szeretni és szeretve lenni
  Vidám és barátságos nő vagyok. Fontos számomra az őszinteség és az egymás kölcsönös megbecsülése. Személyes találkozás híve vagyok, hisz ott dől el van e kölcsönös szimpátia?
 • Rozália (68), Őrbottyán
  Az élet szép ne bonyolítsuk túl.
  Számomra fontosak az emberi értékek amelynek alapja az őszinteség. Optimista felfogású, álltalában vidám, termëszet szerető, kiránduló típusú ember vagyok akinek nagyon fontos a jó beszélgető partner és az egymásra figyelés aranyszabája.tel.*moderálva* A szépség a lélekben lakozik.
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.