Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 601 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Kitti - társkereső Győr - 67 éves nő
Kitti, 67 éves
Társkereső nő

Optimista, fiatalos, csinosnak mondott, pozitív gondolkodású özvegy hölgy vagyok. Szeretek olvasni, színházba, koncertekre járni, szeretem a jó társaságot, az embereket. Van két lányom, két unokám, akikkel sok időt töltök. Szeretek utazni, távoli kultúrákat, új gasztronómiai irányzatokat megismerni. Az ideális társ számomra egy okos, művelt, toleráns, széles látókörű egyedülálló úriember, aki ugyanolyan nyitott a világra mint én és szeretné aktívan eltölteni szabadidejét, akárcsak én.
Ilona - társkereső Deszk - 63 éves nő
Ilona, 63 éves
Társkereső nő

Szeretném megtalálni azt az embert akivel még a hátralévő éveimet leélhetném.Nagyon fontosnak tartom a humorérzéket,mert a nevetés gyógyír mindenre.Tudjunk őszintén beszélgetni mindenről,legyenek közös érdeklődési körünk.Magamról annyit,egyedül élek,három lányom,és két unokám van,szeretem a jó társaságot,de még jobban szeretek a barátaimmal együtt lenni.Zenében minden evő vagyok, ez a könyvekre is érthető,ami jó jöhet...buzgó rejtvényfejtő,mozit színházat,kirándulást,utazást kedvelő vagyok.Egyenlőre ennyit magamról,ha kíváncsivá tettelek keress meg.????????
Edit - társkereső Ócsa - 55 éves nő
Edit, 55 éves
Társkereső nő

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Társkereső nő

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Ibolya - társkereső Budapest - 64 éves nő
Ibolya, 64 éves
Női társkereső

Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.
Aranka - társkereső Szigetszentmiklós - 64 éves nő
Aranka, 64 éves
Nő keres társat

Keresem a Társam,barátom kapcsolat céljából.Társaság kedvelő vagyok.Nem vagyok a jónak elrontója.Kereslek talán éppen téged!

Özvegy társkereső nők

Ilona - társkereső Bököny - 67 éves nő
Ilona, 67 éves
Párkereső nő

özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Judit - társkereső Dombiratos - 64 éves nő
Judit, 64 éves
Nő keres társat

Ebben a modern virtuális rendszerben nagyon nehéz eldönteni mi az igazi vagy hamis.A szem a lélek tükre,épp ezért csak azt hiszem el amit látok hallok a maga teljes valójában.A személyes talákozás hive vagyok.Minden érdekel ,a világ dolgai,művészetek,kiállitások,szinház,utazás gastro stb.Sok szabadidővel rendelkezem nyugdijas vagyok munkám művészeti jellegű.Ha felkeltettem érdeklődésedet irj bátran.
Erika - társkereső Jászberény - 62 éves nő
Erika, 62 éves
Nő keres társat

Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Margit - társkereső Kaposvár - 67 éves nő
Margit, 67 éves
Társkereső nő

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Ágnes - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves
Párkereső nő

Kit keresek ?.....téged a szememben , téged a szívemben , hogy mikor meglátlak lángra gyúljak , és örökre elvarázsolj .....
Éva - társkereső Mezőszemere - 72 éves nő
Éva, 72 éves
Nő keres társat

Három éve egyedül élek! Még szeretném megtalálni azt az embert aki mosolygóssá teszi az életem!

Elvált társkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
Női társkereső

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
anna, 60 éves
Társkereső nő

Akinek fontos a test, és a lélek összhangja, a családjával együtt! Aki felvállal és elfogad! És nem akar megváltoztatni, vagy a maga képére formálni! Ha így is jó vagyok, várom jelentkezésed! Annyit várok, amennyit adni tudok! És ez nem kevés! Ismerem erényeimet, és hibáimat!
Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
Társkereső nő

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Judit - társkereső Szeged - 59 éves nő
Judit, 59 éves
Párkereső nő

Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 60 éves nő
Julianna, 60 éves
Női társkereső

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Rita - társkereső Kiskunhalas - 58 éves nő
Rita, 58 éves
Női társkereső

Néhány éve egyedül élek. Szeretem a munkámat és sokat dolgozom, valami mégis hiányzik az életemből. Pontosabban valaki...

Diplomás társkereső nők

Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Nő keres társat
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Éva - társkereső Budapest - 53 éves nő
Éva, 53 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
Maria - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Maria, 59 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Rendkívül energikus, igényes az intellektualis és érzelmi intelligenciara. Klasszikus értékrendek mentén elem az eletem, s olyan tarsat szeretnek akinek meg ezen értékek fontosak.
Eszter - társkereső Gyömrő - 68 éves nő
Eszter, 68 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Egyedülálló és élő 63 éves ember vagyok. Szeretem és meglátom a szépet, és te is tudhatod, hogy egyedül örülni szomorú dolog. Tudok szeretni, és vágyom a szeretetre. Racionálisan szemlélem és élem az életemet. Társat keresek, akivel együtt oldjuk meg a nagy problémákat, a kicsiket meg szinte észre sem vesszük.
Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Nő keres társat
Egyetemi diplomás (mérnök)

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.

Legújabb társkereső nők

Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
Nő keres társat
3 napja tag

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
Nő keres társat
5 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
Nő keres társat
10 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
Aniko - társkereső Békéscsaba - 55 éves nő
Aniko, 55 éves
Párkereső nő
14 napja tag

Egyedül élek kertes házban gyermekem nincs vállalkozással foglalkozom személyes találkozás híve vagyok nem küldők fotót email címre aki megakar ismerni az találkozni akkar nem fotót köszönöm sajnos nem vagyok előfizető nem tudok vissza írni Nem Vagyok Elöfizető sajnos nem tudok vissza írni
Ircsi - társkereső Debrecen - 58 éves nő
Ircsi, 58 éves
Női társkereső
18 napja tag

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
Nő keres társat
24 napja tag

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám... Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden...

Keresztény társkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
Nő keres társat
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 63 éves nő
Eniko, 63 éves
Női társkereső
hívő református

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!
Katalin - társkereső Szentes - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
Női társkereső
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Vidám társaság kedvelö vagyok.Komoly barátokat keresek.
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
Párkereső nő
vallása: római katolikus

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Ilona - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Marika - társkereső Budapest - 57 éves nő
Marika, 57 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyszerű életet élö nő vagyok,2 felnött gyermekem van akik már külön élnek.Komoly kapcsolatot keresek ,egy kedves -öszinte -toleráns és nyugodt ember személyében.(Ez rám is vonatkozik) Szeretném ha rám találnál .Ha úgy érzed te vagy, írj bátran.
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Böbe (56), Budapest
  Mosoly es megbízhatóság
  Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
 • Gyöngyi (58), Budapest
  Egy kedves figyelmes barátot keresek tartalmas kapcsolatra.
  Szeretem a hegyeket, erdőt, vizet, szeretek utazni, kirándulni, túrázni , szeretem a kertem, virágaimat. Nem utolsó sorban szeretném kedvesemet szeretni, örömöt adni és kapni.
 • Gabi (50), Budapest
  Amikor keresünk valamit, az a valami is keres minket.
  Szeretem a humort a jókedvet, a romantikát, egy jó beszélgetést pattogatott kukorica mellett:) Szereted a lasagnét? Az a kedvencem s nagyon finoman készítem. Neked már csak a bort és a kellemes perceket kell hoznod. Nem vagyok ellene a nagy sétáknak kirándulásoknak, mozinak színháznak. Két felnőtt gyerekem van akik már szinte önállóak.
 • Éva (55), Békéscsaba
  Élni és élni hagyni!
  Nem a másik felemet keresem, hisz egész ember vagyok!
 • Tünde (50), Budapest
  Mindenkinek létezik egy ideális társa,csak rá kell lelni
  Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.