Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 583 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Ilona - társkereső Jánoshida - 61 éves nő
Ilona, 61 éves
Társkereső nő

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Klára - társkereső Miskolc - 52 éves nő
Klára, 52 éves
Párkereső nő

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Ani - társkereső Budapest - 67 éves nő
Ani, 67 éves
Női társkereső

Szeretnék egy kötetlen kapcsolatot, hol Nálad, hol Nálam. Ne dohányozz! Szeretek társaságba járni, táncolni, kirándulni, fürdőbe járni, s főleg a családommal szeretek lenni.
Évi - társkereső Gyöngyös - 55 éves nő
Évi, 55 éves
Párkereső nő

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Katalin - társkereső Fonyód - 66 éves nő
Katalin, 66 éves
Női társkereső

Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek
Éva - társkereső Budapest - 52 éves nő
Éva, 52 éves
Nő keres társat

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi

Özvegy társkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 53 éves nő
Andrea, 53 éves
Párkereső nő

Budapesten, egyedül élő, özvegy nő vagyok. Gyerekeim nincsenek. Az magánegészségügyben dolgozom. A munkám tölti ki legtöbbször minden napjaimat. Szeretek zenét hallgatni, olvasni, TV-t nézni, szórakozni a barátokkal. Sokat tudok kérdezni, de hallgatni is.
Erzsi - társkereső Alcsútdoboz - 65 éves nő
Erzsi, 65 éves
Párkereső nő

Keresem a párom remélem itt meg találom én egy 65 éves özvegy asszony vagyok saját kertes házban élek szeretek fürdöbe járni fözni sütni családcentrikos vagyok
Aranka - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Aranka, 67 éves
Női társkereső

Ugy érzem, hogy korom ellenére fiatalos a gondolkodásom, a kapcsolatom környezetemmel.Egyedül élek, de barátokkal gyakran kapcsolatban.Zenét , táncot nagyon kedvelem, szivesen megyek olyan helyekre még, amit ezidáig nem sikerült meglátnom.Vágy, természetesen a társsal, akivel megértés mindenben.Egymást segiteni, és támasza lenni egymásnak.Őszinte, nyilt ember vagyok, s komoly kapcsolatra gondolok.
Irén - társkereső okoc opatovsky sokolec - 61 éves nő
Irén, 61 éves
Társkereső nő

Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudod, hogy tényleg megtaláltad? Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni.
Judit - társkereső Budapest - 62 éves nő
Judit, 62 éves
Párkereső nő

Azért vagyok itt, mert az ember társas lény. Rendezett körülmények között élek. Számomra egyaránt fontosak a belső és külső értékeid, az egymás iránti tisztelet mellett a jó megjelenésed. Legyél jól ápolt, és igényes önmagaddal szemben, én is az vagyok. Legyél önálló és független, legyen biztos egzisztenciád. Nem árt, ha humorod is van :-) Szeretnék egy szimpátián, érzelmeken alapuló tartalmas kapcsolatot. Mindezeken túl fontos, hogy tudjunk beszélgetni.
Marika - társkereső Újszilvás - 64 éves nő
Marika, 64 éves
Nő keres társat

Nyitott személyiségű özvegy vagyok,aki szeret olvasni,zenét hallgatni, állatokkal, növényekkel foglalkozni.Szeretek beszélgetni,vidám természetű, szorgalmas,sok minden iránt érdeklődő személy vagyok.Keresem hasonló,vidám természetű, nem dohányzó, nem italozó társam.Olyan írjon,aki nem házvezetőnőt keres,hanem egy lelki társat,akivel lehet jókat beszélgetni,kirándulni.

Elvált társkereső nők

Abigél - társkereső Budapest - 65 éves nő
Abigél, 65 éves
Társkereső nő

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
Medi - társkereső Románia - 59 éves nő
Medi, 59 éves
Nő keres társat

FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
Nő keres társat

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Marika - társkereső Budapest - 63 éves nő
Marika, 63 éves
Női társkereső

Vidám természetű,mosolygós,haladó szellemű aktív nő vagyok,aki szeret kirándulni,jókat beszélgetni.Budapesten élek,van két gyermekem és két unokám. Keresem a páromat,aki szeretni tudna.Legyen humora,nálam fő érték az őszinteség.Csak független,korban hozzámillő társat keresek.
Ildiko - társkereső Sopron - 54 éves nő
Ildiko, 54 éves
Társkereső nő

csinosnak mondanak, majd meg latjuk, ismerkedjunk egyenlore,
Mária - társkereső Rábacsanak - 52 éves nő
Mária, 52 éves
Nő keres társat

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.

Éppen online társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
Női társkereső
18 perce lépett be

Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
Etelka - társkereső Veszprém - 68 éves nő
Etelka, 68 éves
Nő keres társat
20 perce lépett be

Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
Ibolya - társkereső Cegléd - 61 éves nő
Ibolya, 61 éves
Párkereső nő
1 órája lépett be

Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.
Marika - társkereső Győr - 65 éves nő
Marika, 65 éves
Párkereső nő
2 órája lépett be

nyugdijas vagyok de még dolgozom szeretnék egy kedves vidám őszinte társat találni, szeretek kirándulni szeretem a társaságot szivesen kertészkedem
Rózsa - társkereső Szeged - 67 éves nő
Rózsa, 67 éves
Társkereső nő
3 órája lépett be

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!

Diplomás társkereső nők

Judit - társkereső Bátonyterenye - 50 éves nő
Judit, 50 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Nem vagyok tökéletes, de tökéletlen sem. Hiányzik valaki aki átrendezi és izgalmasabbá teszi az életem. "Ritkán gondolunk arra, amink van, de ami nincs, arra gyakrabban." És még egy fontos dolog! Futás közben gyorsabban ver a szívem. Ha Neked is, akkor talán Téged kereslek.
Ildikó - társkereső Szeged - 58 éves nő
Ildikó, 58 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Szegedi 58-éves,hölgy vagyok. Barátkoznék korban hozzám illő,magas vékony férfivel,rendezett élet vitellel.
Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Emma - társkereső Budapest - 66 éves nő
Emma, 66 éves
Párkereső nő
Egyetemet végzett

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Éva - társkereső Técső - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

Lényegretörő, céltudatos, preciz és őszinte vagyok!
Maria - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Maria, 59 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Rendkívül energikus, igényes az intellektualis és érzelmi intelligenciara. Klasszikus értékrendek mentén elem az eletem, s olyan tarsat szeretnek akinek meg ezen értékek fontosak.

Legújabb társkereső nők

Piros - társkereső Tiszaújváros - 60 éves nő
Piros, 60 éves
Társkereső nő
47 órája tag

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Janka - társkereső Budapest - 72 éves nő
Janka, 72 éves
Társkereső nő
13 napja tag

Szeretem az egyszerűséget,a toleranciát és a hűséget. Hiszek a kölcsönös bizalom megszerzésének szükségességében.
Marcsi - társkereső Veszprém - 51 éves nő
Marcsi, 51 éves
Női társkereső
14 napja tag

Őszinte, hűséges,vidám természetű vagyok. Hasonló társat keresek. Nem alkalmi kapcsolatot szeretnék. Ne elérhetetlent akarj hanem elérhetőt.
Iren - társkereső Gyömrő - 52 éves nő
Iren, 52 éves
Párkereső nő
15 napja tag

Elvalofelben vagyok van két gyerek aki velem él szeretnék új szerelemre találni nagyon
Marcsi - társkereső Tököl - 71 éves nő
Marcsi, 71 éves
Nő keres társat
17 napja tag

Szerintem soha nincs késő újrakezdeni. Vidám ,romantikus,humoros vagyok. Szeretem a régi slágereket. Olvasok ,internetezek. Szeretek főzni. Káros szenvedélyektől mentes ,vidám, humoros,romantikus társat keresek. Lehetőleg 50 km es körzetben. Magára is igényes ápolt legyen. Nem feltétlenül összekötözős. Rendezett körülmények között élek. Szeretem a rendet magam körül. Sok szabadidőm van, jó ha neki is van. Nem vagyok befizetve.
Lizike - társkereső Budapest - 80 éves nő
Lizike, 80 éves
Nő keres társat
21 napja tag

Ez az élet nagyon rövid, és ami hátra van nehéz lesz. bízom benne hogy egy társ mellet könnyebb lesz.

Keresztény társkereső nők

Marika - társkereső Miskolc - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Párkereső nő
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Erzsébet - társkereső Budapest - 53 éves nő
Erzsébet, 53 éves
Párkereső nő
hívő református (alkalmanként)

Tartós kapcsolatot szeretnek,kölcsönös szimpátia,majd ismeretség után.Szeretetet adni tudó ,őszinte,kiegyensúlyozott,társaságot ,munkámat,es utazást is kedvelő molett özvegy nő vagyok.. Nyitott az új dolgokra ,es szívesen beszélgetek is világmegváltó dolgokról is!
Erzsébet - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
Párkereső nő
református vallású (rendszeresen gyakorlom)

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Margit - társkereső Kaposvár - 66 éves nő
Margit, 66 éves
Női társkereső
római katolikus vallású

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Marianna - társkereső Budapest - 68 éves nő
Marianna, 68 éves
Társkereső nő
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni , mert ha olyat keresel akiben hiba nincs más világban keresd, mert a földön nincs. Minden embernek el kell fogadni a társa előéletét is. Őszinte becsületes egymásra mindig számítható kapcsolatot tudok csak elképzelni. Köszönöm!!!!
Aranka - társkereső Eger - 58 éves nő
Aranka, 58 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (alkalmanként)

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Hajnal (59), (kimoderálva)
  Az elet csupa surgeto vagy... email cimet kerek
  Elvalt no vagyok , egy 21 eves lannyal. Mivel nem szeretem a maganyt , keresek egy hozzam illlo tarsat, akivel megoszthatnam a mindennapjaimat.(kimoderálva) Reszletesebb bemutatkozot , majd kozelebbi ismeretseg utan. Mivel hogy nem vagyok elofizeto , csak platina elofizetoknek tudok visszairni, vagy email cimre valaszolni. Ha te is ugy gondolod, irjal !
 • Irén (57), Előszállás
  Találkozásnál dől el minden.
  Családcentrikus,vidám,határozott,igényes nő vagyok. Társasági ember ,akinek ,sokat jelent a család és a barátok. Szívesen időzök a konyhában.Szeretek kirándulni,utazni,strandolni.Szeretem a jó filmeket és a színházat.A többit személyesen. Keresem korban hozzám illő barátomat,majd társamat.
 • Ágnes (60), Budapest
  Végleges társamat, kedvesemet várom, keresem!
  Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
 • Ilona (62), Deszk
  Szeretni és szeretve lenni.
  Szeretném megtalálni azt az embert akivel még a hátralévő éveimet leélhetném.Nagyon fontosnak tartom a humorérzéket,mert a nevetés gyógyír mindenre.Tudjunk őszintén beszélgetni mindenről,legyenek közös érdeklődési körünk.Magamról annyit,egyedül élek,három lányom,és két unokám van,szeretem a jó társaságot,de még jobban szeretek a barátaimmal együtt lenni.Zenében minden evő vagyok, ez a könyvekre is érthető,ami jó jöhet...buzgó rejtvényfejtő,mozit színházat,kirándulást,utazást kedvelő vagyok.Egyenlőre ennyit magamról,ha kíváncsivá tettelek keress meg.????????
 • Mária (72), Budapest
  A remény hal meg utoljára
  12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.