Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 548 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Erika - társkereső Szeged - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Női társkereső

Vidám és barátságos nő vagyok. Fontos számomra az őszinteség és az egymás kölcsönös megbecsülése. Személyes találkozás híve vagyok, hisz ott dől el van e kölcsönös szimpátia?
Elizabet - társkereső Szombathely - 65 éves nő
Elizabet, 65 éves
Párkereső nő

Szép ,okos,szelíd,feletébb dekoratív ,akit a tenyerén kell,hogy hordozz!:)
Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
Párkereső nő

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Nő keres társat

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
Nő keres társat

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Ilona - társkereső Tiszaújváros - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
Társkereső nő

Magamról irhatnák mindenféle jót ,szépet ,de nem teszem aki akar az ismerjen meg!

Özvegy társkereső nők

Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
Párkereső nő

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
Női társkereső

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Piros - társkereső Tiszaújváros - 61 éves nő
Piros, 61 éves
Párkereső nő

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Olgi - társkereső Budapest - 58 éves nő
Olgi, 58 éves
Nő keres társat

Őzvegy vagyok.Van három felnőtt gyerekem,nègy kicsi tőrp unokám.nyugdijaskènt dolgozom.Minden szabad időmet a gyerekeimmel töltőm.
Jutka - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Jutka, 59 éves
Női társkereső

Egy életvidám, őszinte, kommunikatív és nyugalmat szerető, érett nő vagyok. Szeretek vízparton lenni és èlvezni a madárcsicsergést. :) Ha szeretnél jobban megismerni, írj bàtran!
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
Női társkereső

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.

Elvált társkereső nők

Ilona - társkereső Dunaújváros - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
Nő keres társat

Komoly kapcsolatot keresek.Aki tars lenne a mindennapokban,joban rosszban segitenenk egymast.
Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Nő keres társat

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Ilona - társkereső Körmend - 56 éves nő
Ilona, 56 éves
Női társkereső

Keresem a másik felem, vagy Ő talál meg Engem! Beszélgetni, nevetni, jönni-menni szeret!
Erzsébet - társkereső Budapest - 68 éves nő
Erzsébet, 68 éves
Párkereső nő

Még aktívan dolgozó, egyedül élő, minden iránt érdeklődő molett hölgy vagyok.
Ani - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ani, 68 éves
Nő keres társat

Szeretnék egy kötetlen kapcsolatot, hol Nálad, hol Nálam. Ne dohányozz! Szeretek társaságba járni, táncolni, kirándulni, fürdőbe járni, s főleg a családommal szeretek lenni.
Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
Párkereső nő

Éva vagyok 67 éves vidám természetű, káros szenvedélytől mentesen élek.Semmi jónak elrontója nem vagyok. Kirándulni nyaralni szívesen megyek. De otthon is lehet szórakozni, akár egy jó TV nézés zene hallgatás is hozhat örömet vagy társasozni, kártyázni stb. Összeköltözés nélkül is lehet kedves baráti kapcsolatot kialakítani. Tudjál szeretni és te is kapsz szeretettet. Szeretek autót vezetni.

Diplomás társkereső nők

Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
Párkereső nő
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
Társkereső nő
Egyetemet végzett

NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.
Lina - társkereső Budapest - 62 éves nő
Lina, 62 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!

Legújabb társkereső nők

Éva - társkereső Monor - 60 éves nő
Éva, 60 éves
Nő keres társat
25 órája tag

Alacsony vagyok, és gömbölyű. Imádok nevetni, utazni, társaságba járni, jönni-menni, szórakozni. Nem szex partnert, hanem társat keresek. 25 éves, egyetemista, fiammal, és három kutyával élek együtt. A sportot, a testalkatom miatt, inkább csak a TV-ben, vagy a lelátóról szeretem, kivéve az asztaliteniszt, amit hajdanában versenyszerűen űztem, és a mai napig, ha meglátok egy asztalt nem bírok magammal. A másik szerelmem a víz. Balaton, tenger, bármilyen fürödhető tó, vagy folyó. Szeretek kertészkedni, barkácsolni, nem szeretek, de mások szerint jól főzök. Színházba, moziba is szívesen járok, leginkább a vígjátékokat kedvelem. Zenében a legmodernebbeket szeretem, de szívesen jártam az Operába is. A Latinos és a modern mulatós zenén kívül, minden jöhet. Talán bemutatkozásnak, elsőre ennyi elég is belőlem. Ha Valakit nem riasztottam el végérvényesen, várom jelentkezését.
Marianna - társkereső Budapest - 53 éves nő
Marianna, 53 éves
Női társkereső
35 órája tag

Régen elváltam, és régóta társ nélkül élek, bár voltak próbálkozásaim. Nem jött össze. Időnként úgy érzem igaza van annak, aki válogatósnak tart. Lehet. Ha a tisztességes, őszinte kapcsolat manapság túl nagy elvárás, akkor az vagyok.
Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
Párkereső nő
3 napja tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Zsuzsanna - társkereső Sződ - 57 éves nő
Zsuzsanna, 57 éves
Nő keres társat
8 napja tag

Jelezz, ha tetszem, mert a szem nem csal, beszélgessünk és a szívünk majd dönt.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
Nő keres társat
11 napja tag

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Andi - társkereső Mosonmagyaróvár - 57 éves nő
Andi, 57 éves
Női társkereső
15 napja tag

Független, 57 éves, nem dohányzó, magamra igényes nő vagyok. Tartalmas, komoly kapcsolat reményében keresem független társam.

Keresztény társkereső nők

Julcsi - társkereső Nyírgyulaj - 66 éves nő
Julcsi, 66 éves
Párkereső nő
hite: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)

64 éves,fiatalos nagymama vagyok. Szeretem az életet,az őszinte,tartalmas beszélgetéseket,a természetet. Jelenleg a lányomékkal élek. Özvegy vagyok, de szeretnék még egy kicsit élni. egy megértő társ oldalán. akivel lehet őszintén beszélgetni, kart karba öltve sétálgatni! Legyen humoros, de ha kell komoly. Ha magadra ismersz, kérlek írj!!
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
Párkereső nő
hívő római katolikus (alkalmanként)

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...
Klára - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Klára, 53 éves
Nő keres társat
hívő református

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Johanna - társkereső Budapest - 73 éves nő
Johanna, 73 éves
Társkereső nő
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

“Mégis mi történik pontosan úgy, ahogy azt az ember eltervezi? Az életet nem lehet előre eltervezni. Az életet élni kell.” JodiLynnPicoult
Ilona - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
Nő keres társat
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Marika - társkereső Budapest - 58 éves nő
Marika, 58 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyszerű életet élö nő vagyok,2 felnött gyermekem van akik már külön élnek.Komoly kapcsolatot keresek ,egy kedves -öszinte -toleráns és nyugodt ember személyében.(Ez rám is vonatkozik) Szeretném ha rám találnál .Ha úgy érzed te vagy, írj bátran.
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Andrea (56), Debrecen
  szerelem, szeretet, békesség
  Lélekpárok létezése nem vitatott dolog. Rajtunk múlik, hogy észre vesszük, vagy elmegyünk mellette.
 • Klára (53), Miskolc
  Szeretni és szerve lenni
  Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
 • Irén (53), Budapest
  Hosszútávú, őszinte kapcsolat
  Nem vagyok előfizető, ha szeretnéd, hogy válaszoljak, akkor adj e-mail címet, telefonos elérhetőséget a leveledben. Csak a platina előfizetők leveleire tudok válaszolni. Őszinte és egymást megbecsülő kapcsolatot keresek. Személyes találkozókban hiszek, hosszú távú levelezgetésre nem vágyom és virtuális kapcsolatos sem keresek!!!
 • Kata (61), I.
  Őszinteség
  Ha szived mèg szabad cserèljünk az enyèmen sincs lakat Ha gondolod èn odaadom cserèbe a tied adod Káros szenvedélyektől mentes egyedülálló férfiak jelentkezését várom! Fiatalos vidám szeretni ès szeretve lenni tudó hölgy vagyok Kereskedelemben dolgozom.Szeretek rejtvènyt fejteni zenèt hallgatni.Hosszú távra vèglegesen keresem a párom. Remèlem minnèl előbb megtalálom!
 • Katalin (54), wien
  a látszat néha csal
  két lábon járok a földön , nyitott vagyok mindenre ami új . Hiszem , minél több időt töltesz egyedül annál nehezebb találnod egy társat vagy barátot akit elfogadsz és ő is elfogad olyannak amilyen vagy. A külsőség nem minden,olyan mint az ajándék mikor kicsomagolod szived szerint sirva fakadnál!
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.