Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresők gyerekkel 50 felett

3 232 új gyerekkel rendelkező társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik egy vagy akár több gyerekkel keresik újból a szerelmet.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akiknek már van gyerekük, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Özvegy új társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Jászkarajenő - 61 éves nő
Éva, 61 éves


Nem vagyok gazdag sem szép,de kedves vagyok,és jó szívű!
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves


független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 73 éves nő
Szilvia, 73 éves


Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves


Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!

Özvegy új társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Budapest - 79 éves férfi
József, 79 éves


79 éves, 180 cm magas, normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, nyugdíjas üzemmérnök vagyok. Másfél éve megözvegyültem és azóta Budapesten élek. Két felnőtt, teljesen független lányom van. Érdeklődöm a kultúra és művészetek iránt, szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, utazni, legyen az belföldi vagy külföldi túra. Rendkívül nehezen viselem az egyedüllétet! Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Nem szabadidő eltöltéséhez keresek partnert!!
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves


Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves


- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
László - társkereső Pécs - 56 éves férfi
László, 56 éves


Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Elvált új társkereső nők 50 felett

Edit - társkereső Ócsa - 56 éves nő
Edit, 56 éves


Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Enikő - társkereső Veszprém - 53 éves nő
Enikő, 53 éves


Talán elcsépelten hangzik a fenti mondat, de csak annak a szájából, aki nem így tesz. Vallom, hogy mindent próbálj ki, használj ki, amit eléd tár az élet, persze csak, ha szeretnéd. Ragadd meg a lehetőségeket, ne habozz. Merj változtatni, merj megújulni. Nevess sokat, ne félj, ne aggodalmaskodj! Mindig előre nézz, a problémák megoldását keresd! Ne érdekeljenek a konvenciók, a mások elvárásai,, elsősorban magadnak felelj meg. Élni csak jó kedvvel érdemes, minden napban vedd észre a szépséget, mindenkiben vedd észre a jóságot! Én ezen elvek alapján próbálok élni, többnyire sikerül. Ehhez keresek hasonló felfogású szövetségest.
Márti - társkereső Százhalombatta - 60 éves nő
Márti, 60 éves


Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*
Léna - társkereső Komárom - 68 éves nő
Léna, 68 éves


Üdvözlök Mindenkit! Na, ez az a rész, amit nem szeretek! Amit leírnék, azt a másik ember nem biztosan úgy látná...

Elvált új társkereső férfiak 50 felett

Józsi - társkereső Győr - 65 éves férfi
Józsi, 65 éves


nem tudom hogy mit irjak ide, mivel társat keresek nem levelezni akarok, mivel nem vagyok előfizető.
István - társkereső Érd - 63 éves férfi
István, 63 éves


Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
László - társkereső Gödöllő - 61 éves férfi
László, 61 éves


Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves


Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.

Diplomás új társkereső nők 50 felett

Vivien - társkereső Szolnok - 50 éves nő
Vivien, 50 éves
Egyetemet végzett

Csinos magas hölgy vagyok .Szeretek sportolni ,futás ,kerékpár .
Katalin - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katalin, 57 éves
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Főiskolát végzett

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Andrea - társkereső Szigetszentmiklós - 57 éves nő
Andrea, 57 éves
Egyetemi diplomás (szociálpolitika)

Szeretem a hivatásom, gyerekekkel foglalkozok, ami sok mindent pótol, de egy igazi társat nem. Nehéz hinni a netes társkeresőkben, de vannak még csodák. Nem várok csodára, de egy szimpatikus, intelligens, kellemes partnerre igen.

Diplomás új társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 77 éves férfi
János, 77 éves
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kornél - társkereső breidenbach - 76 éves férfi
Kornél, 76 éves
Egyetemi diplomás (testnevelés)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán

Legújabb új társkereső nők 50 felett

Gabriella - társkereső Eger - 52 éves nő
Gabriella, 52 éves
22 órája tag

Sziasztok! Egy szerény, érzelmes nő vagyok, keresem az igazi társamat, aki őszintén, szívből szeret, és akit én is ugyanígy szerethetek!
Ancsa - társkereső Szombathely - 52 éves nő
Ancsa, 52 éves
46 órája tag

Szeretnék ismerkedni egy tartós kapcsolat reményében.
Ági - társkereső Maglód - 57 éves nő
Ági, 57 éves
3 napja tag

Nem várom a herceget fehér lovon, csak egy kedves és egyszerű férfit szeretnék!
Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
8 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára

Legújabb új társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Zoltán, 61 éves
3 napja tag

Egyikünk sem lesz fiatalabb,de az idő rohan. Szeretnék még szeretni és szeretve lenni. Jókedvű és toleráns vagyok, de a hazugságot nem viselem. Mindig az első lépés a nehéz.
Kornél - társkereső Szigetszentmiklós - 61 éves férfi
Kornél, 61 éves
15 napja tag

Egy öszínteségre,bizalomra,szeretetre,egymás kólcsönós tiszteletére épúlő párkapcsolat kialakítása lenne a cél. Az sem baj ha szerelem is párosul hozzá.
Zoltán - társkereső Miskolc - 67 éves férfi
Zoltán, 67 éves
43 napja tag

Zoltán vagyok, 67 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán - társkereső Újfehértó - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
45 napja tag

Aktív, optimista, magamra és környezetemre igényes, intuitív személyiség vagyok . hasonló társat szeretnék hosszú távra.

Keresztény új társkereső nők 50 felett

Icus - társkereső Sajóbábony - 62 éves nő
Icus, 62 éves
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom.Talán furcsa, hogy még így 58 évesen itt vagyok az oldalon.Már 8 éve élek egyedül és nagyon szeretném ha rám találna még egy kis boldogság valaki oldalán.Hiányoznak a megértő kedves szavak,hiányzik az hogy valakit szeressek és viszont szeressenek.Hűséges tipus vagyok.Akit megszeretek azt nagyon tudom szeretni.Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.Remélem rám találsz!Ha szimpatikus vagyok a számodra,örömmel veszem a jelentkezésed
Judit - társkereső Budapest - 63 éves nő
Judit, 63 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Azért vagyok itt, mert az ember társas lény. Rendezett körülmények között élek. Számomra egyaránt fontosak a belső és külső értékeid, az egymás iránti tisztelet mellett a jó megjelenésed. Legyél jól ápolt, és igényes önmagaddal szemben, én is az vagyok. Legyél önálló és független, legyen biztos egzisztenciád. Nem árt, ha humorod is van :-) Szeretnék egy szimpátián, érzelmeken alapuló tartalmas kapcsolatot. Mindezeken túl fontos, hogy tudjunk beszélgetni.
Jolán - társkereső Kiskunhalas - 69 éves nő
Jolán, 69 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Jó kedélyű vidám kissé molett hölgy vagyok, szeretem a zenét keresztrejtvény fejtést, olvasást, Tv zést, internetezést.Szeretek barátkozni ismerősöket gyűjteni. A pozitív gondolkozású embereket szeretem. ,
Erika - társkereső Mikekarácsonyfa - 50 éves nő
Erika, 50 éves
református vallású (nem gyakorlom)

50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .

Keresztény új társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
János - társkereső Budapest - 58 éves férfi
János, 58 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
István - társkereső Bélapátfalva - 63 éves férfi
István, 63 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

István vagyok,Bélapátfalváról.Józan,nem dohányzó,nyugdíjas vagyok.Egyedül élek csendes környezetben,családi házamban. húsz háromötvennégy nullaöt hatvankettő.Szeretem a természetet,az utazást,kirándulást.Szabadidőmben kertészkedem,imádom ! Gyerekeim,már külön család!Van két fiam egy lányom ,és öt unokám.Szeretnék még egy kicsit élni egy párkapcsolatban.
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • László (54), Sárvár
  ide tévedtem
  Keresek egy hölgyet az élet szép dolgainak szebbé tételéhez
 • Andi (50), Székesfehérvár
  Megtalálni majd boldogan profit törőlni. ????
  Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,sportos, férfias FÉRFIT szeretnék találni. ... Amire vágyom és akit/amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség. Igazi nőnek érzem magam, akinek legfőbb értéke a családja, aki határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kreativitással, empátiával rendelkezik, egyben kritikus magához. Valamint szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni, rendszeresen sportolni , főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy kiváló bor mellett megváltani a világot. ???? Várom leveledet, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről.
 • Lina (62), Budapest
  Szeretni,és szeretve lenni!
  Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
 • Zsuzsa (53), Rácalmás
  Boldogság
  Várom komoly kapcsolatot kereső Párom .Állatszerető , természetet kedvelő vagyok . Sok minden érdekel , kreatívnak tartom magam . A többit személyesen . Rossz egyedül .
 • Margit (65), Vésztő
  eyedül nem jó
  Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Szerelemben nincs határ!
Az Újszerelem.hu újra esélyt ad a szerelemre, sokan úgy próbálják ismét megtalálni életük párját, hogy már gyerekük is van. A társkeresés gyerekkel sokak szerint lényegesen nehezebb feladat, mint gyermek nélkül, viszont ezek az emberek nem tudják, hogy erre is van igény. Két gyerekkel rendelkező szívesen köti össze életét, hiszen hasonló cipőben járnak. Sokkal egyszerűbb olyan társat találni, akinek szintén vannak gyerekei.

Az Újszerelem olyan 40-50 év felettieket hoz össze, akiknek már gyerekük van, de párjuk nincs, s bármit megtennének, hogy ismét rájuk találjon a szerelem. Te is szeretnél esélyt adni a szerelemre? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.